petek, 11. maj 2012

1685555 - komunajzersko trobilo Mladina je s poročanjem o Janševem dopustu postavilo nove mejnike novinarskega podna

[miroko]
Komunističnega tiska ne bom komentiral. Je pa že čas, da pisuni za svoje laži odgovarjajo. (svoboda tiska - press)

Sem šel pogledat en tak kumunajzer agitprop zmazek, oz. strokovno se temu reče karbarizem. Najprej so se pizdeki zapoleteli, ker so mislili, da je Janša letel na državni račun (Saj ni kurčev rdečekavijarski Turkašenko, jebote!), potem ko so jim rekli da je vse plačal sam, so pa prešaltali na nekakšno bedno in smrdljivo spletkarsko natolcevanje o varnostnikih, vse skupaj pa zaključili, da mu pač varnostniki po protokolu pripadajo tudi na zasebnih potovanjih in da jih sploh ne more odpovedati. 

Seveda se vprašaš kaj je pisec sploh hotel reči. Odgovor je jasen. Če Janša ni ravnal kot NjihovSvoj Turkašenko tangeinđakuzinaračundržavekupujoči, se poskusi najti podlaga za direktno gnojničenje. Če pa tudi za to ni podlage, se pa pač spiše članek, v katerem se Janšo vmesti v nekakšno natolcevalsko pleteničenje, ki se ukvarja s potencialnimi grehi, pa se napiše, da pač je plačal privat in da mu varnostnik pripada in da se mu sploh odpovedati ne more in da je vse ok. Wtf in sfw!?

Normalnemu človeku se seveda takoj odpre vprašanje, kaj je tu sploh novica in čemu ta članek. Za receptivne ovčje odjemalce komunističnega natolcevalsko-gnojničnega agitpropa, je pa to kar duhovna hrana in podlaga, da v bufetih gagajo tak: "Ej, a si misliš, da je pizdunski Janša šel privat v tujino z družino in vse sam plačal. Pa varnostniki revčki so tudi morali ob njem v tujino, in so ta cajt bili ločeni od družine, in..." 

He,he, beda kumunajzarska zarotniško spletkarska. Seveda se pa po sistemu rekla kazala in efekta zmaličenega prenosa od ust do ust, čez neki časa izgubijo določene "podrobnosti" pa nastane v janšosovražečih umih to: "Janša najel letalo in v tujino z družino šel z državnimi varnostniki. A na državne stroške? Jahh, normalno, kaj misliš, da je sam najel letalo in varnostnike. A ti sploh veš koliko to košta?! Ni blesav, da plača sam!" hehe. Tovariša Dzerdzinski in Goebels ploskata svojim kumunajzer agitprop efdeve učencem. In si mislita. Ehhhh, če bi midva imela za ciljno skupino takšne ofce, bi pokorili svet, Ćerćil bi pa namesto one cigare vlekel kaj drugega. Auuuu!

Link

Ni komentarjev: