torek, 1. maj 2012

1674602 - kako komunistični tolovaji a la Rop sramotijo državo in ropajo narod

Kdor je tvorno sodeloval in celo kreiral permisivno okolje za rop dveh tisočletij, ki so ga Murglbaba in njegovih 30 tisoč razbojnikov izvedli nad pohlevnim in zlorabljenim narodom, se gladko poščije na vse carinske zakone EU. To je komunistični hajduški tolovaj, kako le naj taka kreatura ima eno samo moralno skrupulo in vsaj poskusi glumiti legalistični gard. Bodimo no realni, dedi in pupike moje.
Najprej oni Thaler, pa oni sodnik, zdaj Rop, predtem Tuerk in Pahor. 

Slovenijo bodo komunistični tolovaji sramotili vse dokler jih zblojen folk voli, da lahko eni druge za nagrado pošiljajo užiti svoj kavijar in salone in budoarje in fitnese in golf igrišča bruseljska in mondena ina.

Potem se bodo te kavijar poklicni kobajagi levičarji, tak kot Stanovnik vrnili v Slovenistan, pa tu družno s kučani nadaljevali folku nabijati 70% davkov in neokapičenih reketov na plače, pridigali o nujnosti prisilne egalitarnosti na temeljih uravnilovske ekspropriacije in o nujnosti, da folk dela do 70. leta za, na 500 Eur nasilmo uravnane, kobajagi pokojnine, medtem ko bodo sami najprej med aktivnim obdobjem v nobl tujini užili neobdavčene sinekure, potem pa tak kot Stanovnik eno pokojnino 4600 neto iz Bruslja in eno 2400 neto iz Slovenistana.

NjihoviSvoji jankovići jih bodo proglasili za zaslužne občane in jim za 24 EUR na mesec podarili varovano stanovanje, oni pa bodo poprej jim šenkano davkoplačevalsko hišo prodali za pol meljona, meljon, dva, kolikor pač ta revščina nanese.

Če jim prostata od fejk Viagre opeša, pa fašejo tumor, se bodo šli zdravit v tujino na račun naše blagajne, iz dela prihodujočemu suženjskemu plebsu pa bodo vsilili neokapičen reket, pa jih postavili v čakalno vrsto, alpa jim biopsijki vzorec prostate založili v kleti kakšnega komunističnega Mengeleja, ki se rad s Pahorjem kaže po TiVu.

Link

Ni komentarjev: