sobota, 12. maj 2012

1686430 - kaj naj Janša z vsemi temi komunajzerji

[fxm12000]
O tem, da bi bilo dobro to izpeljat, z iztegnjenim sredincem, sem nekoč že predlagal, pa vendar: ali to sploh kaj reši? JJ je v tej resnično ultratalibanski državi kriv za vse, naj bo v opoziciji naj bo na vladi, naj naredi prekšek ali ne (ker če ga ne , je menda to itak zato, ker je tak notoričen lopov, da se zaveda, da bi ga potem lahko preganjali in jim s tem to prepreči), ki bo menda kredite do smrti jemal samo zato, da bo lahko prikril milijarde od orožja, itd.. Skratka, tudi če gre, bo potem kriv zato , ker je šel in kukavički prepustil deželo sredi največje krize. Skratka , ni mu spasa. Zato mu lahko spet priporočam eno in edino stvar, in to je , da udejani 100 in več procentno to, kar mu talibani že tam od sredine 80-ih let pripisujejo: da je nevaren element, da je diktator, da je militanten , da dela čistke, lustracije in frustracije. Skratka, naj udari z vsemi topovi, eni bomo zadovoljni kar tako, drugi bodo dobili pa moralno satisfakcijo, češ:"No, saj smo rekli..!"

Hehe. Tole tvoje pisanje je, po eskimsko povedano "Not bad at all, dude". Evo *****

PS
Tako kot ti "že ves čas govoriš", tudi jaz že ves čas govorim, da bi Ivan moral jebati majko kumunajzer beštiji, ne pa, da ji frit leze, valda, da bi dokazoval, da ni nedemokratičen. To je tak, kot če bi policaj toleriral, ko diler na cesti dila, zato, da dokaže, da ne krši pravilnik policije in norm demokratične družbe glede osebnih svoboščin.

Da nea bo pomote, naj prevedem za one kumunajzer bukvalce tu na forumu, jaz ne terjam, da bi Janša moral sjebat, ali sjebavat kogarkoli na osebni ravni, jaz ne terjam, da Ivan šamara tistega zavaljenega špetirmaherja iz slastičarne. Jaz terjam, da Ivan, oz katerikoli "ivani na politsceni", razčefukajo komunistično zakonodajo Slovenistana in jo nadomestijo z normalno, da ukinejo privilegije, sinekure in rente pizdunov, ki v roli plačanih volivcev nerezonsko volijo kumunajzer beštijo in hodijo na kumunajzer lažgoške orgije sramote.

Če je to tisto zaradi česar bi Ivan fasal stigmo diktatorja, potem me za take "diktatorje" nič ne skrbi.

Link

Ni komentarjev: