četrtek, 3. maj 2012

1676775 - kdo je Alenko Paulin pripeljal v Telekom

[yuslocan]
Princ teme spet zbira svoje ovčke in slepe sledilce okrog sebe.
Nič dobrega, nadaljuje svojo politiko izključevanja in delitev.
Princ teme, božja kazen.

Pizda ste patetični Vi™ - udbaški kompartijski umi polni negativne energije. Ko kompartija™ nastavlja jankoviće v mercatorje je to vse OK in kobajagi "strogo stručno", čeprav gre za največjega faliranca severno od ekvatorja, ki ga ja kompartijski agitprop umetno povzdignil v rolo kobajagi sposobnega menđera™, nje™. Ko kompartija™ na TS postavi Ivico Kranjčevića in ekipaž rdečih posvečencev, je to kobajagi vse OK.

Ma, ko Telekom, ki je še vedno v celoti v rokah ekipe nastavljene po kompartiji™, v svoje vrste povabi neko babnco, ki je drugače domnevno 100% SDS-ofka, domnevno zato, ker nek kompartijski kader hoče lezti Janši frit, da bi ga nova vlada nastavila za šefa uprave, pa evo vas že gagate.

Saj jo ni Janša poslal kje na TS, temveč jo, še vedno neodstavljeni ekipaž kompartije™ kje nastavlja. Drži? Seveda drži!

P: Ravno vaše obnašanje je dokaz, da je edina rešitev to, da se vse državne firme, ki niso izključno v funkciji temeljnih servisov državljanom, torej vse komercialne gospodarske tvorbe tipa TS in NLB, pod nujno privatizira. Da nam ne bo treba poslušati paranoične kompartijsko-udbaške paciente, vsakič, ko neka babnca iz Monaca pride v službo na nek obskurni Telekom. 

Če kumunajzari ne bi insistirali, da država naj obvezno ima v portfoliu TS in čimveč takih kolhozov, ki jih Kompartija™ ima za svoj fevd, ker misli, da bo večno v sedlu, bi danes vaša srca bila v stanju nirvane, ker komunistični kadri, ki domnevno lezejo frit Janši, ne bi mogli na novo delovno mesto nastaviti "janševko", temveč bi storili to, kar je Vam™ umobolnim pacientom edino legitimno i regularno - nastavil bi kompartiji lojalne kadre, ki bi tudi na TV v lasti zasebnega TS šopali kompartijski agitprop, tak kot to počne 99% SLO medijev.

Link

Ni komentarjev: