petek, 4. maj 2012

1677327 - recenzija Franklove kolumne "Tone, ki ni postal Anton"

Ne Pero, ni škoda.
Ja Pero, res je Tone ni podanik kontinuitete. Tone je The kontinuiteta.
Ne Pero nimaš prav, ko delaš nekakšno finogranulacijsko distinkcijo med Ropom in Potrčom recimo. Češ, ker je zakon o prihvatizaciji delal Tone je izpadlo bistveno manj hudo, kot če bi ga Potrč.

Rop in Potrč in Mramor in še na stotine rdečih harlekinov so pripravili zakone in eksekutirali izvedbo zločina. Zločina, Pero! Zločina! Zločina reinkarnacije "socializma" in rdečetalibanske oblasti, režima in politdoktrine.

Si pozabil, da so tovariš Tone et consortes takoj v štartu deprivilegirali 40% prebivalstva, ker so natisnili certifikate brez kritja. A to je tisto, kar je pri tovarišu Tonetu vredno glorije?

Lepo je, da si omenil tudi pokojninsko reformo skupaj s prihvatizacijo. Tudi jaz mislim, da je glavna prelatura to namenoma v paketu zaupala tovarišu Tonetu. Namreč, privatizacije, oz. pretvorbe na certifikatski način sploh ne bi smelo biti, saj danes vidimo, da je tovarišija med privatizacijo premoženje pokradla in raztrgala, kot trop lačnih hijen, upokojence, ki so svoje kontribucije, bedne zaradi bednih po dekretu odrezanih plač v socializmu, obesila na hrbet preostalim revežem, ki za vir dohodka imajo edino prihodke iz dela. Premoženje so pokradli, da bi hitro zgradili kompartiji lojalen sloj premožnih, NjihovihSvojih premožnih, katerih tako pridobljen denar služi kot finančni temelj kontinuitete rdečega.

Veliko bolj logično bi bilo, da se vse tisto premoženje zbaše v en sam veliki pokojninski sklad, komuniste tipa Rop in Potrč in Mramor, pa nikoli več ne pripusti k oblasti, da preprečimo, da poodjetja v lasti pokojninskega sklada postanejo socialistični kolhozi, kot so to postala podržavljena podjetja in banke. Tudi slednje je bila ideja tovariša Toneta.

Tovariš Rop je bil tisti, ki nam je na ukaz murgljske prelature uvalil neokapičene prispevke, beri rekete in bil del rdečetalibanskega dream tima, ki je, de facto, edino na prihodke iz dela vsilil drakonske progresivne davke.

O karakterju ne bi, to smo ziljonkrat videli vsi.

Skratka, Pero, pod vojim nivojem je, da relativiziraš sramoto, ki jo Sloveniji in vsem njenim državljanom delajo komunistični harlekini in kleptospake tipa Thaler, Rop, pa potem neke druge vrste škodo, ki jo delajo rdeči sodniški talibani beemzeji, pa turki z odlikovanjem komunističnim fašistoteroristom, pa cela rdeča falanga z zavrnitvijo obsodbe komunizma, pa Turk z izjavo o pomorjenih v Hudi jami, pa slovenski mediji in novinarji in uredniki, ki Stanovnikov primitivni atak na USA spustijo v prajm tajm nanesto, da rdečetalibanskega telebana ignirirajo, itd.

Ne Pero, tovariša Toneta in njegovih "veščin" ni nič škoda, tak kot ni škoda da dandanes nimamo kontinuitete veščin tovarišev Goebelsa in Dr Mengeleja in Dzerdzinskega in Berije, ipd.

Njihove "veščine" so v službi zla, komunizma-fašizma, fašizma in fašizma-nacizma. Možno je sicer, da bi neki drug tovariš še bolj dosledno reinkarniral t.i. Socializem, kot ga je tovariš Tone, a to ne pomeni, da smemo abolirati zlodela tovariša Toneta. To kar si ti tu napisal je tak, kot če i pohvalil Mengeleja, češ dobro je, da je baš on bil tam v tistem kacetu, kaj če bi bil Himler, alpa Hitler osebno, potem bi bilo še slabše. Kaj pa, če ne bi bilo nobenega, Pero? Kaj pa če bi ti napisal, da je bila napaka 550 tisoč Slovencev, da so nenehno volili Kontinuiteto in tovariša Toneta v njej?

Link

Ni komentarjev: