torek, 22. maj 2012

1698442 - kdo žaluje za Pahorjevimi "reformami"

[Maj]
Sedanjih potez sploh treba ne bi bilo, če bi janševci lani podprli Pahorjeve reforme.
To je tako kot če najprej nekaj zakuriš, potem se pa delaš pridnega pri gašenju.

Ne, to je tako, kot če z referendumom preprečiš bebčku Pahorju, da po ukazu StricefIzOzadja™ zakuri v skednju.
No, zdaj, ko so volivci pregnali komunističnega škodljivca in piromana Pahorja, pa pač nekdo skuša znova odpreti temo, kako bi zakurili tam kjer je treba, v krušni peči, da si spečemo kruh, in v šporgenti, mona, da si nasploh kaj lahko skuhamo, pa to pa to.

Ko boste prokomunistične mone nehale gagati na pamet, da se tistim potezam komunističnih škodljivcev, ki so zgolj v škodo naroda hoteli zrihtati pogoje, da se sve tisto, kar narodu škodi obdrži še naprej, reče reforma, bomo na dobri poti, da začnemo prave reforme. Rezultat pravih reform bo odprava komunajzerizma in reketarsko-rentrasko-paraziterske komunistične navlake: Zato takšne reforme komunistom in prokomunistom sveda niso všeč in gagajo o Pahorjevem smrdljivem poskusu prevare dveh tisočletij kot o resnih in z akomunajzerizme edinih sprejemljivih "reformah". Reforme moj kurac, bi rekli Eskimi, hehe.

Obžalovati, da Pahorjeve "reforme" niso šle skozi, je isto, kot obžalovati, da nisi fasal raka. Comprende?

PS 

Na žalost, ko pa vidim sestavo sedanje "koalicije", v kateri je tudi "levičah" Kahel in tudi AndrejIzŠtajerske™, menim, da bo najverjetneje tudi njune "reforme" nujno rušiti na referendumu.

Link

Ni komentarjev: