četrtek, 31. maj 2012

1710056 - recenzija kolumne "Kaj je narobe s to državo" Novice Mihajlovića

Novica, majstore, ćitaš li ti štogod, bolan? Ćitaš li šta mimo tega foruma, če že foruma ne?

Tvoje retorično fprašanje je kul, kul so tudi nekateri odgovori (Ostav zbog Bučara!), ma ti bi lahko tudi sam kaj odgovoril. 

Na primer, lahko bi napisal, da je v tej državi narobe predvsem to, da nam že 22@45 vladajo komunistične fašisto-mafijske plenilsko-morilske spake oz častilci tovrstnih spak, ideologij in doktrin, zaradi česar, ne le imamo smrdljivi kumunajzerizem v zakonih oz regulih te države, temveč na vrhu družbene lestvice imamo spake, ki so ponosne na zločine svojih predhodnikov in same takisto imajo morilske moralne standarde. Rezultat katerih so grožnje, ki jim pričamo, ki so zgolj uvertura v možno novo morijo, ki je na tleh te dežele pač nikoli kaznovani fakin deja vu.

Ne pozabi, Kompartija je med ww2, preprosto, v maniri vsake druge mafije, na običnem nočnem zarotniškem sestanku spačenih duš sklenila, da je treba pobiti vse, ki ji utegnejo biti na poti njenih zločinskih mafijskih aspiracij. In nemudoma dala sezname smrti v izvajane svojim eskadronom smrti. Ki so, v trojkah zahrbtno v nočnih kampanjah morile vidne Slovence, inteligenco in vse kar je dišalo po potencialnem odporu do zločinskih aspiracij rdeče beštije.

Mar si Novica pozabil, da vse to ni bilo v tej deželi nikdar sankcionirano? Ma kaj sankcionirano, celo zgolj na retorični ravni (a Dr. Peter lepo opominja, da beseda ni konj, hehe), obsojeno ni bilo. Ma kaj retorično obsojeno, ravno kontra - bilo je arogantno in namerno provokativno čislano in občudovano in poveličevano in to se počne še dandanes, vsako leto znova, na desetinah pasjih procesij po kazgošah razniraznih, orgijah sprijenih in bestialnih častilcev zločinov in zločincev.

Mar si pozabil, da so pri nas in ćarđ plenilske in morilske spake in njihovi častilci, ki so preprečili, da se bi Slovenija pridružila civilizirani Evropi in obsodila komnizem skupaj z drugimi oblikami fašizma oz. zločinskih režimov.

Mar si pozabil, da je kamarilja na vrhu te države, namesto pridružitve civiliziranim dejanjem civilizirane Evrope, celo provocirala z odlikovanji komunstičnim asasinskim fašistom, liderjem zločinskih političnih policij, ki so pod njihovim poveljstvom in poveljstvom kompartije, morile po slovenski dijaspori, asasini pa za nagrado sedeli v parlamentu in se hvalisali s svojimi asasinskimi dejanji, češ da so celo Đejmza Bonda po njih morilskih akcijah uprizarjali? Auuuuu! Kera lepa dežela s kerim finim parlamentom. Ts.ts.

Mar si pozabil, da je komunistična zločinska kamarilja izzivala Evropo, Merlnovo Angelco spravila v stanje konsternacije in se delala norca iz svojih državljanov, ko je arogantno na kovanec evra dala upodobiti, milo rečeno kontroverzni lik poveljnika zločinskih eskadronov smrti, ki so po Dolenjski deželi morili cele družine vred z otroci? In neko novo avenijo v Ljubljani, poimenovali po največjem morilcu vse časov v Kranjcev - Josipu Brozu Titu. Kaj je naslednje? Arkanova ulica? Saj je maestro moril za Kompartijo, oz njeno politično policijo SDV, jebiga!

Mar si pozabil, da ta dežela in ta država, za katero se, domnevam da strogo retorično, hehe, sprašuješ kaj je žnjo narobe, danes in tu ima komunstično-udbaškega prezidenta, ki se gnusno dela norca, ko dogodek odkritja novih rasežnosti komunističnih zločinv, označi za drugorazredni dogodek, ter se hkati pohvali, da je to zato, ker je njemu tisti hip bila prvorazredna prioriteta proslava hinavskega komunističnega praznika dneva žena.

Mar si pozabil, da se celo računsko sodišče te in takšne države - komunistične đamahirije, ki ga vodi Kardeljev vnuk, ki mu je dano, da desno od tovariša Njega na komunističnih proslavah sedi, inštitucija države, ki ji že skoraj 70 let rula komunistična kamarilja, nikakor ni mogla izogniti javni konstataciji, da je kamarilja preko svojih kleptozemonskih klanov naropala milijarde iz žepov na svetu najbolj obdavčenega in absurdno preobdavčenega plebsa. Kamarilja pa vse skupaj obrazlaga s socialno državo in levičarskimi vrednotami. Hehe, jebotealah!

Itd, Novica, itd.

No, zdaj pa prosim za nadaljevanje tega članka, jutri recimo, v katerem omeniš vse našteto. Kot svoj odgovor, brez skrivanja za izjavami nekih avtoritet in "avtoritet" te sjebane, od Boga odpisane dežele. Bi šlo?

PS
Ne pozabi omeniti, da je iz sez to deželo narobe predvsem to, da 550 tisoč volivcev nenehno voli komunstično zlo, 600 tisoč apatičnih abstinentov pa vse to neprizadeto opazuje, omogoča in v bistvu de facto potihem dopušča. In ader wordz, veliko bolj smo spačeni, kot se uradno iz statistike RVK vidi. Na zdravje Sjebostanija!

Link

Ni komentarjev: