četrtek, 31. maj 2012

1709983 - o cerkvenih finančnih stranpoteh

[amy2011]
Čudno, oziroma nič čudno, da te cerkveni lopovi nič ne motijo. Si namreč njihov.

Komunajzarski brezrezervni navijački opranoglavčki ste vsi na enak način prizadeti.
Ko VašiSvoji kumunajzer kleptopizdeki tako zelo pretirajo v plenjenju, da jih ufatijo, pa vaša okolica prične o tem govoriti, se vi ne vprašate ali je normalno, da slepo podpirate te gnusne prevarantske bandite, temveč se zatečete v relativizacijo lopovluka VašihSvojih lopovskih ikon in to tak, da s prstom hitro pokažete na lopovluk, ali druge grehe NaDrugiStrani(R). Kako predvidljivo, kako patetično, kako iracionalno in kako sprijeno!

PS
Mene so učili tak: Če se hočeš dokopati do resnice oz. izvedeti kakšno je dejansko, pravo stanje stvari, ne predpostavljaj ničesar. Ne predpostavi niti ene same jebene stvari, ne delaj nikakršnih jebenih kobajagi sigurnih asumpcij, temveč vprašaj, ali kako drugače izvedi.
Napačna asumpcija je mati vseh miskomunikacij, nesporazumov in špetirjev med ljudmi.

Če bi ti mene vrašal, ali pa preprosto čital, bi bil izvedel, da si jaz o bolanih aspiracijah klera RKC po denarju in o njihovemu kranclanju z zlatom in o njihovemu hlastanju po materijalu oz. materijalnemu udobju, mislim vse najslabše. Takisto bi bil izvedel, da si o velikemu 800-milijonskemu fijasku satanovih "financ špekulantov" v vrstah katoliškega klera v SLO mislim to: Ko je Jezus in ko so svete knjige krščanstva, ali katerekoli druge religije bile omenjale hlastanje po denarju in oz premoženju kot stranpot, ki vodi človeške duše stran od Boga, so v mislih imele natančno takšne spačene grešne pizdeke, kakršni so te naši slovenski klerikalni modeli, ki so bili involvirani v tisto 800-meljonsko dogajanje.

A tebi tako ali tako nič od tega, kar pišem tu v tem PS ni pomembno, tebi je pomembno le to, da je fino, da so tudi NaDrugiStrani grešili, ker eto kobajagi je s tem izpolnjen pogoj, da lahko VašiSvoji, torej NaVašiStrani, mirno naprej kradejo, plenijo, podmizijo, varajo, zlorabljajo itd, ipd.

PPS
Prevod za opanoglave talibanizirane kumunajzer slepce: Kaj pa ko bi oboje ne le moralno obsodili, temveč preverili, ali jih je možno po zakonu celo malo vpržuniti. Brez dvoma se jim pa lahko in se jim tudi mora obojim nameniti prezir in ne-podpora, gnus in zavrnitev njih in njihovih zatohlih organizacij.

PPPS
Medtem, ko štejem vero v Boga in odnos ljudi z Bogom, vred s pravimi po materialnem patološko nehlastajočim duhovnom za najsijajneše in najplemenitejše v človeštva, štejem kler onih cerkva in verstev, ki že stoletja grmadijo zlato, dijamante in premoženje ino, za skrunitev in blasfemijo. 

Koder je v svetih knjigah omenjen antikrist in Satanovo nenehno preizkušanje, se mi zdi, da mu za podobo in dom lahko služijo ravno kleriki teh verstev in cerkva. Gnusijo se mi in njihove role dušnih pastirjev ne priznam, menim, da bodo na čelu kolone duš, ki bodo zelo grešne stopile pred obličje Boga.

Hlastanje po premoženju bi bilo moralo biti lastno kvečjemu laičnim dušam in ne duhovnom, ki pridigajo ravno nasprotno.
A vse to, maestro Ami, nič ne spremeni glede TvojihSvojih lopovskih kumunajzer ikon. Oni so v primerjavi s totimi grešnimi kleriki ipak ziljon krat hujši. Comprende?

Link

Ni komentarjev: