sreda, 2. maj 2012

1675470 - komunajzerski praznični inženiring

[purinoli]
Če bi bili normalna država, bi bila samo dva praznika : 1. januar in 25.junij. Vsi ostali so odraz folklorne & komunistićne delomrznosti.

To ni samo delomrznost. Ozadje je globlje. Komunisti so praznike in "praznike" zelo premišljeno razporedili, koder pa ni bil kakšen dogodek "pravilno" padel, so pa "praznik" malo premaknili. Glede prvega maja in 29. Novembra v bifši jugi, so okoli teh nastavili še par, pa potem že na začetku leta koledarje tovarn in kolhozov prilagodili tak, da se "spoji" teden do 10 dni, včasih tudi do dva tedna, če so vzeli dan dva dopusta. Praviloma kolektivnega, hehe.

To jim prav pride, da se komunistične nizkovejevne opice tipa Janković in Semuljić in Stanovnik imajo priložnost folku razkazovati in ga ščuvati proti nevidnemu fantomskemu sovragu, s čimer se napetosti, frustracija in nagrmadeno nezadovolljstvo kanalizira stran od resničnih krivcev - njih samih - nizkovejevnih rdečeritnih opic.

V tej orgiji tvorno sodeluje tudi FDV falanga rdečeglavih žurnalističnih opic, ki NjihovimSvojim zagotovijo prajm tajm termine v medijih. Đabest! Pro bono! Za nagrado pa najboljši smejo iti v Britanijo ovajat druge Slovence v diaspori. Y bogamy tudi one doma.

Eskimi vse to opišejo v enem samem stavku, oz. eskimskemu pregovoru: "Ne pada sneg, da pobeli breg, temveč zato, da beštije imajo u čem pustiti sledi". In naše kumunajzer beštije so na svoje sledi zelo ponosne pa jih eto zelo rade puščajo v virđin snegu. Da se bre vidi glorija njihovih lopovskih tac. Hehe.

Apropo demagogije, da komunistične beštije za prvi maj gagajo teden dni za voljo in v prid delouske sreče, pa bi zgornji eskimski pregovor smeli morfirati v to: Ceremnija podelitve pokalov na konjskih dirkah ni namenjena časti in čislanju konj, temveč maziljenju ega in egotripu jahačev. In predvsem lastnikov iz ozadja. Če so delouci na Rožniku konjska stoka in stoka "drobnega zoba", jankovići jahači, stanovniki goniči, so kučani in rigelniki lastniki iz ozadja. No, zdaj se pa najdite v vsem tem, drage moje ofčice prokumunajzarske.

Bora Đorđević, ko se je še šel politangažiranost, je komunistične beštiej v svojih stihih opisal tako: "Sebi su sagradili hramove, svima nabacili amove", prvega med njimi - Brozeka pa v prvi osebi ednine ovekovečil tak: "Ja na konju oni dole, bog te jebo što me vole". Hehe.

Link

Ni komentarjev: