četrtek, 24. maj 2012

1701122 - kako lepo bi bilo biti podjetnik, če...

[amy2011]
Pohvalno. Tako se to dela.

No, zdaj si pa zamisli, da država lastnika-delodajalca ne bi reketirala z neokapičenimi prispevki - beri reketi.
Takoj zatem si poskusi zamisliti, da država ne bi Pečjakove zaposlene podvrgla davčnemu aparthaidu, pa vsakemu, ki ima 18 tisoč letne bruto plače nabila 60% davko-paradavkov, fate higijenićarevićevske in micke kuharske pa že obdavčila s tako visokim procentom reketov, kot so v USA obremenjeni kirurgi, bogtenimarad.

Za tem si poskusi imaginirati kako bi bilo, da država ne reketira zaposlene z neokapičenimi prispevki - beri reketi.
Potem si zamisli, da država za pobrane prispevke zagotovi kakovostno in učinkovito zdravstveno kritje, znotraj katerega ni treba pol leta čakati na ortopeda, medtem ti pa poškodovani sklep že napačno zarase.

Polej si poskusi imagainirati kako bi bilo, če komunajzer đamahirija ne bi zaposlene ropala tudi pri izplačilu pokojninskih rent, temveč bi jim rente izplačevala pošteno in povsem skladno z oz izključno na temelju mase kontribuiranih prispevkov.

Zraven dodaj presežno hipotetično nirvano, da država davkov in dajatev za vožnjo po državnih cestah - avtocestah ne zaračunava na kagebejevsko-butalskih barikadah, temveč tak kot za vse ostale državne ceste in kot za vse druge davke in trošarine.

Čisto, čisto proti koncu, vendar seveda ne kot najmanj pomembno si poskusi imaginirati, da bi pravno varstvo državljanov in pečjakov funkcioniralo, pa bi hitro izterjali lopove in nategune tipa janković in njegove elekte, ter nekšne jankovićevsko-nategunske bizarne firme s še bolj bizarnimi imeni.

Dodaj za desert še total eksplozijo psihodeličnih okusov in vonjav, ki nastanejo v okolju in pogojih, ko država nima v lasti nekšne bizarne udbaško-lopovsko-plenilske nenehno v kontinuiteti po kumunajzersko bailoutirane enelbe in enkabeem kolhoze preko katerih se denar iz žepov drakonsko preobdavčenih revežev in pridnih in podjetnih pečjakov selijo v žepe kordežev, šrotov, rigelnikov, koreličev, jankovičev, zidarjev, KPS črne fonde in podobne rdeče posvečene in maziljene klijentele.

Ker vemo, da je vse to možno le, če kumunajzer mafijsko-fašistične plenilsko-reketarske kamarilje ni blizu oblasti, dodamo še eno fantastično hipotetično zamisel: Volivci Slovenije sprevidijo, spregledajo in nikoli več ne dajo svojega glasu kumunajzer in podobni fašisto-mafiji.

Jebenti, to bi bil pa že raj na zemlji. Pečjakov, akrapovičev, frelihov in podobnih pravih in zaželenih podjetnikov, pa še frišnih novih, ki bi iz srednjega razreda prebegli med entreprenerje, bi v SLO postopoma nastalo kot listja in trave. Dokler jim pa korenine žre roparsko-reketarska komunistična zajedalska đabalebaroška golazen in dokler nam okolje zastrupljajo kontaminati kumunajzer državnokapitalistične-fašistične ideologij, ideologije nasilne uravnilovke plebsa v enaki bedi, ter kontaminati komunističnega modusa operandi, pa tega seveda ne more biti. Tudi pšenica ne rase kjer zlivajo žvepleno kislino.

Link

Ni komentarjev: