nedelja, 6. maj 2012

1678667 - kako abotno je komunajzersko vzporejanje Janše in Sanaderja

[yuslocan]
Tudi mi imamo Ivana, "enake teže, podobnih zaslug", samo ta še ni prišel na vrsto.
a7.sphotos.ak.fbcdn....5793_n.jpg
Boga Slovenija....

Ne da bi imel kakšno specialno potrebo biti advokat Ivanu, saj majster ima svojo Niniko in tudi sam ni ravno nebogljen, hehe, ma so far ste se komunisteki izkazali za smrdljive obrekovalce, zarotnike, ki delujete ves čas vzdolž istega vektorja - vektorja kukavičjega uničenja konkurentov za vsako ceno. V ta namen ste najprej zlorabili vojni čas, češ v tisti jebeludzbunjenog sceni lahko pobijate kogarkoli si pač vaši sprijeni umi zaželijo, saj v vojni vihri noben sodnik ne bo imel šanso komunistični teroristični morilski zalegi soditi.

Potem ste uprizorili masovne poboje, medsebojno se je pa vrh vaše zločinske združbe dopisoval tak, da so nadrejeni karali nižjeležeče, češ čemu da so tak zadržani, naj vendarle pohitijo in pobijejo čimveč potencialnih tekmecev, kajti vojne je po večini Evrope že konec in bodo pomori kmalu "preveč na očeh".

Nadaljevali ste z dacHauskimi konstruiranimi procesi, pa z otokom Goli-jem, pa z udbaškimi asasinskimi pohodi eskadronov smrti in represijo tekom vseh 45 padlage.

Po formalni spremembi režima ste seveda vse do danes ravnali skladno svoji sprijeni, zločinski moteni pameti, politdoktrini in ideologiji, ter zločinski praksi, ki ste jo bili vajeni in katero edino ste poznali in poznate še danes.

Kakorhitro ste detektirali, da vam je Ivan tekmec in moteč igralec, ste na njega štartali iz vseh orožij.
Dandanes ste seveda še vedno v enakem gardu.

Ma, nekak vam ne uspeva, navljubbtemu, da ste oboroženi do zob, defendent pa kot običajno bistveno šibkejši.

Vaši maliciozni in hostilni in satanski kostrukti na koncu balade ipak vgriznejo v prah, navkljub dejstvu, da je večji del sodnije in tožilstva in celo tudi policije prokompartijski in v manipulativnem dosegu rdeče roke iz murgljske prelature.

Ivan dobiva eno tožbo za drugo.

Videti je, da je Kompartija oz. Organzacja oz. udbomafijska rdečetalibanska kamarilja, tako kot vedno imela ožji in polni cilj. Ožji cilj je vedno ustvariti vtis ognojničenega Ivana in mu žreti čas in energijo, ko se jeba po sodiščih, medtem ko murgljski špetirmaherski kepec po slaščičarnah ljubljanske kasabe spletkari in postaja čedalje bolj zavaljen in agresiven od bibličnih količin cukra, ki si ga tam v slaščičarnah ftekne frit. 

Polni cilj je pa seveda, po metodi AI (Ako Ide), da se ga zapre, uradno potrdi za ničvredneža in kurjega tatu, ter se mu s tem vzame vso kredibiliteto, kar pomeni politično smrt, ki je edini in ultimativni cilj špetirmaherja in konstruktmaherja iz vrst murgljskih umsko motenih škratov. Boli namreč rdečo kamariljo kurac za davkoplačevalčeve pebeze, saj jih oni največ pokradejo, to njim nikdar ni bil cilj, cilj je "ubiti" političnega tekmeca. Kajti kompartija konkurence ne prenese in ne tolerira.

Ožji cilj v tej sjebani deželi kompartiji lepo uspeva, ker rdeče tožilsto zna zavrniti ovadbe proti onim, ki jih ovadi obrekovani Janša, recimo proti tovarišu maziljenemu Kosu, noče pa niti v najbolj morastih sanjah zavrniti ovadbe proti Ivanu. Toliko lahko rdeče tožilstvo stori za glavno murgljsko prelaturo. Tak kot sodnija lahko za GMP stori toliko, da sojenje raztegne na ustrezno dolgo in proces prilagodi volivnim dogodkom.

Šele ko bodo tudi v tej deželi ustanovili USKOK, ki bo v zapor in pred sodnike priteral rdečo kamariljo, ki je neposredno iz proračuna pokradla 20 milijard v recentnih 21 let, ko bodo na zatožni klopi odločevalci tipa Sanader iz naše večne vladajoče rdeče klike, našega rdečega pandana HaDeZeju, šele takrat bo tvoje gaganje sedlo v pravi kontekst.

Da niti ne omenjam, da so Hrvati fpržunilit udi nekaj prihvatizacijskih kutletov, naši nevidni rdeči tajkuni, pa ne le niso tam, kjer bi morali biti - fpržuni, temveč še vedno sedijo v prvih vrstah na državnih proslavah in se jih tretira,mkot ugledno elito. Pri nas oni niso le antaćbl, temveč so povsem nevidni, pa eto naša zakonodaja, namesto njih, za bogate uradno proglasi delavce. Temu primeren je seveda tudi davčni tretma enih in drugih. Ma kaj to, v bistvu se ravno za to gre, da se nedotakljive ne obdavči. Da se jih ne vidi, hehe.

To, da ti gagaš o tebi antipatičnemu Ivanu, ki bi ga ti najraje videl mrtvega, je isto, kot če bi hrvaški USKOK skušal preganjati sedanjega hrvaškega premijera Milanovića, čigar komunistična stranka je vladala 1 mandat in bi ignoriral HaDeZe lopovsko-plenilsko kamariljo sanaderjev in podobnih kljukcev, ker so tak kot naši kučani, ropi, mramorji, anderliči, potrči, rigelniki in podobni harlekini, pač antaćbl. Na hrvaškem so USKOKu rekli, na nihče niti Sanader, ni antaćbl. In zdaj so pod drobnogled vzeli tudi,nravnokar detronizirano rdečo udbaško klepto hijeno Mesića, ki je tak naivno, kot naš Vittorio the Noblessni, novinarjem poskusil prodati infantilno mudologijo, da mu je peneze za dve luksuzni stanovanji posodil nek hrvaški pandan našemu Murkotu. Buuuuuhaha. Stej tjund, da vidimo koliko je udbaška gnida res antaćbl. Bil je pa precej, dokler je bil v sedlu. Bananarepublik, pač, jebiga!

Ivan gor ali dol, vsi vemo, da je onih 20 miljard lahko ukradla edino vladajoča in o teh penezih odločajoča rdeča kletokamarilja. Ivana bo rdeča sodnija obsodila garant, če le obstaja vsaj en, magari poldokaz. To nas ne rabi skrbeti. Če je lopov, je že zgodovina.

Problem je, da s tem ne bomo rešili veliko, oz. ničesar v smislu paralele s hrvaškim grande antikorupcijskim hepeningom. Ker plenilski protagonisti kraje 20 milijard, če štejem samo tisto, kar je bilo neposredno ukradeno iz vsakoletnih proračunov potom "kreativnih javnih razpisov", a.k.a. "sistemske korupcije", poglavitno preko projektov tipa AC križ, kjer je nihče drug, kot uradni superrelevantni "organ", Mr. Kardeljev vnuk, ki na rdečeterorističnih orgijah ipak sedi ob glavnem duhovnu murgljske prelature, ugotovil najmanj 2,2 milijarde ukradenega. Če me fprašate, je bilo ukradeno 4 do 5 meljard.

Kdo je vladal, kdo je odločal, kdo je lopove v Zemonu koordiniral, na koga je Ivan Čistokisični pokazal s prstom, ko je imenoval čigava ideja je bil zemonski plenilski komplot, kdo je posvečene mazilil iz državne blagajne, kdo je v vseh orožarskih poslih bil "pokrit po Cekuti"? Ko je bil pandan vladajočemu HDZ pa je, tak kot HDZ, jemal politično šticngo in rihtal kompartiji črne oz. rdeče fonde? Kdo je nastavljal zokije in kaj so zokiji morali storiti v zahvalo in kaj so zokiji potem dobili za nagrado? Vsa ta vprašanja so seveda zgolj retorična.

Link

Ni komentarjev: