petek, 18. maj 2012

1692819 - še en prikaz pokojninskega ropa stoletja

[RJSlo]
mladipodjetnik.si/po...jena-placa
Pa poglejmo, če navedeno drži:
Neto plača 1.000€
40let x (15,5+8,8,5%) = 580mesecev x 368,77€ = 213.887€.
Če se oseba zaposli , ko je stara 20 let, se po 40.ih letih dela upokoji pri 60-ih. Recimo, da je parazit, zdrav, aktiven v penziji in bo živel še najmanj 20 let.
213.887 : 240 mesecev = 891€/mesečno.
Nekdo krade in to na veliko. Še posebej, ker je zelo znan podatek, da veliko ljudi ali malo pred upokojitvijo ali takoj po upokojitvi umre in celoten znesek ostane oziroma bi moral ostati pokojninski blagajni.
In zdaj mi naj nekdo, smiselno, obrazloži zakaj, DODATNO, prostovoljno varčevati, če je, prisilno, varčeval 40 let in privarčeval takšen znesek?????
ODKRITA GOLJUFIJA!

V tej državi - komunistični kleptođamahiriji se dogajajo številni podobni ropi, vse je pa lepo vzakonjeno, kakor je Hitler v podobni maniri spisal antijudovske ekspropriativne oz razlastitvene zakone. Razlog? Podtalno se izvaja kontinuiteta komunističnega lopovsko-roparskega terorja oz t.i. "socializem", beri - državni komunistofašistični kapitalizem, s total uravnilovko v enaki bedi celotnega od svojega dela živečega plebsa.

Nekoč, v prvi inkarnaciji kumunajzerizma v Kranjcev, je suženjskemu plebsu, njen fevdalni kumunajzer-mafijski gospodar odrezal kar direkt, človeka nevredno neto mezdo, vred z garjavim vplačilom v pokojninsko blagajno in to odrezal tak po dekretu kompartijskega nomenklaturnega birokrata, po ideji in plitvosti duha in stisnjenosti ter distortiranosti uma trenutnega politkomisarja.

Od leta 1991 to ne morejo početi odkrito, pa so spisali takšne zakone, ki s takšnimi in podobnimi plenjenji dosežejo približno enake učinke.

Da bi učinek bil maksimiziran, so tudi pri izplačilu rent ukradli večji del kontribuirane mase, saj so tudi v tem aspektu implementirali nasilnouravnilovski ekpropriativni mehanizem.

In kot da vse to ne bi bilo dovolj in preveč, je moten rdečetalibanskomafijski um, tej blagajni v breme obesil tudi vso tisto sirotinjo, ki ji je sam komunistični sprijeni um po dekretu odmeril in nekoč kobajagi formalno vplačal garjavo kontribucijo za pokojnino. Potem državo bankrotiral, s čimer so se zabrisale sledi lopovščin in zlodel. Zdaj pa njega in še številno druge, ki niso celo nič kontribuirali obesil v breme tej blagajni in prisilnim kontributorjem. Premoženje bivše inkarnacije komunistofašistične đamahirije pa organiziral ukrasti. NjegovimSvojim, seveda.

Skratka, premoženje rdeči nomenklaturni vlasteli, breme pa plebsu. Mash Allah Komunajzeristan, mash allah!

Ubogi plebs pa kot zlorabljena prostitutka samohranilka, na vse kriplje glumi "normalno družino", dasiravno nič v tem obskurnem in bizarnem hepeningu ni normalno. Hehe.

Link

Ni komentarjev: