torek, 29. maj 2012

1707876 - tovariš Podbregar je spet bleknil nekaj prvorazrednih bedarij glede "levice" in "desnice"

Podbregar je del reciklirane udbaške KPS, ki v Sloveniji, kakor vsak rak, ima pač veliko metastaz. Ena od metastaz je tudi t.i. LDS.

Btw, to kar se dogaja v vrstah kompartijsko-mafijskega pola, je v bistvu nasilno pregrupiranje pod diktatom murgljske prelature, med katerim se bi imeli vsi podrediti novemu maziljencu, nadaljevalcu rdeče dinastije - tovarišu Zokiju Yong Il Kutschanu. V tem smislu tudi Podbregarjev nastop ni izpustil priložnosti podpreti Murglbabino kampanjo proti Pahorju - tovariš Podbregar "pričakuje" med kongresom SD spremembo "v pravo smer", hehe. Nič se ne čudim.

Sicer je pa zame vsak harlekin, ki se pojavi v javnosti in seriozno označuje slovensko "levico" za levico in slovensko "desnico" za desnico, ter oznako "konzervativci" asocira s kom drugim kot KPS derivati, vred s stranko tovariša Podbregarja, ki jim je edini cilj konzerviranje sedanjega komunajzer stanja, pač bodisi plehek bebone, bodisi zelo pokvarjen in brezskrupulozen manipulator. Z nebulozami ne enih ne drugih, nima smisla in ni vredno izgubljati čas.

Nedavno sem v debati z nekim standardnim podpornikom Kompartije™ dobil odgovor v čem je problem ljudi, ki navzven imajo de facto vse predispozicije, da ne bi ravnali kot ofce, ki nasedajo Murglbabi, pa vseeno volijo Murglbabine maziljence.

Diskutant, ki mi je na moje insistiranje bil prisiljen obrazložiti racio, ki njega vodi pri glasovanju za komunisto-fašiste, mi je zadeve pojasnil takole: "Ko ti shaman poveš, da bi KPS derivati morali biti manj atraktivna opcija na volitvah kot žveplena kislina, ti ne razumeš, ker si premlad za tole...eeee...v Sloveniji že najmanj 150 let imamo dva bloka, klerikalno-farškega in liberalnega".

Auuu! Kaj je človel bleknil in ostal živ! Bogtenimarad! Liberalnega v SLO na politični sceni ni od leta 1939.

Seveda sem bil najprej konsterniran, nakar sem bruhnil v histeričen nekontroliran smeh, grohotom seveda, potem sem se nekak prisilil da se zresnim in umirim in postavil vprašanje: Mar mi hočeš reči, da so Kučan; Stanovnik, Janković; Pahor, Potrč, Mramor, Anderlič; Školč...itd, liberlaci?

No, potem je pa moj prjatu patetično zajecljal, njegova jecljava retorika pa ni vredna nadaljnega elaborianje tu na forumu, pred tem cenjenim zborom, hehe.

Ko sem ga poslušal dobrih 10 minut, sem mu nazdravil in mu rekel, prijatelj moj, ko boš ti doumel, da je Kučan fašist, da so vsi, ki jim ti danes rečeš "levica" v bistvu zgolj fašisti-mafijsi-reketarji-fritzli, komunisti-fašisti, rdeči talibani, ter, da si žrtev sramotno trivijalnega natega, ko je neka mafijsko-fašistična morilska skupina najprej pobratena s Hitlerjem v nekakšni antiimperialistični ligi, pa potem odkrito morilsko-fašistična med pobijanjem vidnih Slovencev med vojno, pa potem povsem odkrito fašistična, ko je po zasedbi oblasti uvedla komunisto-fašistično diktaturo, nič drugega kot klasična fašistična-konzervativna kamarilja, ki si prizadeva za kontinuiteto oz. konzerviranja njihovega totalitarnega lopovskega reketarskega sistema, skratka, da pri njih ni več niti sledu utopističnih svobodarskih idealov, kolikor jih je bilo v času med obema svetovnima vojnama, ko so komunisti in liberalci bili v nekem konkretnem aspektu "na isti strani", recimo v prizadevanju spremembe sveta stran od izrabljanja in zlorabljanja šibkih, kontra onim, ki so tak kot današnja slovenska "levica" sebično hoteli konzervirati svoje privilegije in privilegiran status, boš zrel za priznanje, da si žrtev težkega natega in manipulacije. In verjemi mi, zelo sram te bo, zelo zelo sram te bo! Počutil se boš kot osel.

Link

Ni komentarjev: