petek, 4. maj 2012

1677035 - komunajzerski zelo selektivni kriteriji za "očitnost"

[Cashmere]
Dej no pizdek, človk bi mislu, da ipak imaš sposobnost kmečke logike, pa da vidiš, tisto kar je še slepemu očitno. Ampak očitno ne, kar te zabetonira kot klasičnega Janšista. Kar pa sicer tu vsi že itak vemo. Sam ne deli še butlov iz nas, prav?

Vi, knojevci, oznovci, udbovci in sodelavci omenjenih zločinskih terorističnih organizacij, ter drugi shizofreni kompartijci in prokompartijci, oz. Vsi drukerji za mafijsko-lopovsko sodrgo, ki sebi reče "slovenska levica", ste od nekdaj pri vaših poltičnih oponentih ali v zvezi z njimi, "videli, tisto, kar se je vam zdelo, da je slepemu očitno". Na tej platformi ste nad fojbami in pred rudniškimi jamami ugotavljali in določali kdo je "izdajalec" in v tej maniri "sodili in obsodili". Tako ravnate še danes, ko javno v medijih oznanjate, da "bi jih morali leta 1945 pobiti še več" in ko predlagate, da se Hudo jamo znova napolni zdaj, ko bodo kosti žrtev odnesli ven.

Hkrati ste, sledeč logiki dvojnih meril in ravnajoč hinavsko, bili slepi za vse, kar so de facto počeli VašiSvoji. Tako recimo, niti potem, ko je VašSvoj Tone Rop v TV kamere povedal, da je Jankovića nastavil on oz. "ThePolitika", beri - kompartija, nihče od Vas drukerjev za kompartijo ni nikdar "videl, kar je slepemu očitno".

Tudi zdaj, ko je celo VašSvoj Kardeljev vnuk v roli šefa računskega sodišča, večkrat razodel in oznanil naciji, da so VašiSvoji rdeči klepto-talibani okradli nacijo za najmanj 2 milijardi samo na AC programu, ko že nekaj časa nekateri mediji eksplicite pišejo o tej milijardni kraji, ko protikorupcijska komisija poroča o klijentelistični navezi oblasti in lopovov, o sistemski korupciji in črnih fondih vladajočih strank - derivatov kompartije, tudi zdaj Vi nočete "videti, kar je slepemu očitno".

Sodeč po sebi in svoji lastni sprijeni pameti, pa "vidite, kar je slepemu očitno" tudi tam, kjer tega nihče normalen ne uspe videti. Poleg te Alenke, recimo, vidite vi nekakšne fantomske neoliberalce v Sloveniji, ki nikdar niso bili niti uradno detektirani, niti obstajali, kot stranka nikoli registrirani in potemtakem nikdar bili in charge of anything, vidite torej te fantome in njim atribuirate vse zlo in bedo, ki je Slovenijo doletelo, kar pomeni, da vam vaša pasja lojalnost kompartiji in slepo sledenje Kučanu in mafijski kamarilji, ne dopušča "videti, kar je slepemu očitno". Ker so VašiSvoji, ste za njihova zlodela slepi. Tipično komunajzarsko. 

A seveda, vedno vidite le, če gre za kakšen benefit, ki je doletel NeVašeNeSvoje, Neposvečene in Nemaziljene. S tem naciji sporočate, da so po vaši sprijeni in zblojeni pameti benefiti iz državne blagajne rezervirani izključno za VašeSvoje, da je Slovenija Vaš večni vojni plen in fevd in da "tota babnca" pa ja ne sme postati šefica neke obskurne nove državno-paradržavne TV, ko pa vendarle obstaja v SLO še na stotine "pravilno usmerjenih" efdevejevk in efdevejefcef, ki so kompartiji lojalni in poročajo "po resnici". Konec koncev bi lahko magari aktivirali Kučanovo Mišiko. Alpa, recimo, bi to funkcijo lahko zasedel oni udbaški novinar in dolgoletni urednik Dela, ki je ovajal nič hudega sluteče ljudi. Auuuuu!

P.S. Ko vas jebe kounistični pacienti!

Link

Ni komentarjev: