torek, 15. maj 2012

1689482 - po komunajzerski zblojeni percepciji zavezniško bombardiranje Dresdna zmanjša težo komunističnih zločinov

[mataj]
Ženskam in otrokom, ki so se živi cvrli v zakloniščih v Dresdnu je bilo nedvomno v tolažbo, da jih niso zverinsko pobile komunistične beštije. Namesto tega so jih nezverinsko pobili normalni, civilizirani ljudje najplemenitejših namenov, ki so jim samo dobro hoteli.

Al so imeli srečo, a?

Tvoja sprijena maloumna predpostavka, predpostavka motenega komunističnega uma je, da jaz odobravam pomor žensk in otrok v Dresdnu. Ki je seveda napačna. Ker ga ne odobravam. Tako kot ne odobravam zločina nad vietnamskimi civilisti, otroci in ženskami in starci vobče, a tudi nad vojaki, saj se je tudi tam kršilo ženevsko konvencijo in to na veliko. In kot tudi ne odobravam marsikaj kar se je počelo v Iraku, Afganistanu in od Judov izvajano naslje nad Palestinci, ipd. ma to ne pomeni, da so zločini afganistanskih talibanov, rahmetli Husseina, palestinskih teroristov, Tita, Kardelja ipd, kaj manjši in kaj bolj opravičljivi.

Zdaj pa povej na kakšen način je zločin slovenske komunistične svojati manjši zato, ker so na svetu obstajali in obstajajo še drugi zločinci, oz svojat drugačnih političnih barv.

Prevod za komunistične ovčje telebane: S čim opravičujete to, da volite komunistično beštijo?! Leta 2012 jih volite z enako strastjo, kot leta 1945! S čim opravičujete to? Vmes, pravzaprav že takoj po koncu vojne in s trenutkom, ko so ugrabili državo in oblast, so VašiSvoji™ komunisti-fašisti povsem odvrgli maske in se vedejo svoji antisvobodarski fašisto-talibanski miselnosti in doktrini primerno.

Kot fašisti pač! 

Vojno so končali kobajagi na isti strani kot svetovni antifašisti, v resnici so komunistične beštije to bile le polovično, v tistem delu pač, ki jim je bil nujen, in se je eto žalibog poklopilo, ker so se slovenski kumunajzari najprej borili na Hitlerjevi strani, pa potem ko je Dolfe napadel CCCP in malo kasneje Jugo, dobijo kumunajzari idelano iztočnico za prevrat, pa se lotijo okupatorjev zato, da se losajo fašistične konkurence, ki je takrat pač zasedala oblastniški placeholder na teritoriji Slovenije in Juge. kakorhitor so se losali konkurence so se znažli na nasprotnih straneh s koalicijo svobode in protifašizma, ter seveda nemudoma uvedli fašizem - komunisto-fašizem.
Mesiđ rdečetalibanskih beštij je torej takle: Ni problem fašizem, problem je čigav fašizem. Komunisto-fašizem je kul, ostali fašizmi so pa nezaželena konkurenca.
 Ker je pa folk priglup in preprost, so komunisto-fašisti zvito nadaljevali gagati o antifašizmu in "boju za svobodo", čeprav so svobodo zadušili v krvi in uvedli enega najhujših fašizmov kadarkoli uvedenega na planetu. Mi ga imamo še danes v formi progresivne obdavčitve dela in neokapičenih prispevkov, in v formi vobče total-uravnilkovke vsiljene plebsu, ki prihoduje iz dela, povsod in v vsemu , recimo neto plačah in pokojninah na prvem mestu.

Link

Ni komentarjev: