ponedeljek, 7. maj 2012

1680010 - kakšne baže "neoliberalci" so že opustošili Slovenijo

[amy2011]
Meni ni nič neprijetno :) Le kdo pa bo odgovarjal na cele romane nekega bivšega družbeno političnega delavca? Pa saj nisi niti sposoben neke čitljive analize kakšne novejše paradigme in današnjega stanja, ki je v svojem bistvu zasnovano na črti neoliberalizem-država-davki-usmerjanje profitov od mas navzgor do finančnega sektorja.... Pri tebi še kar harajo komunisti, pa komunizem, komunisti, komunist, komunisti in tako naprej v nedogled. Mentalna revščina.

Ehhh, sirota ti moja. Eskiviraš, eskiviraš, eskiviraš...

Če ti resno misliš, da je slovenski status usmerjanje profitov od mas k finančnemu sektorju po črti neoliberalizma, potem bodisi ničesar nea štekaš, bodisi se slepiš in živiš v težkem zanikanju.

Slovenija ni niti videla liberalizem, kaj šele neoliberalizem.

Slovenija ima od leta 1945 kumunajzerizem v rokah in pod diktatom kamarilje, ki je že takrat ugrabila državo.

Kamarilja, ki jo omenjam, je med leti 1945 in 1992 rulala v roli kompartijske nomenklature. Leta 1992 pride do prvega iz serije kamuflažnih preoblačevanj nomenklature, hkrati se pa izpelje veliki načrt, da se rapidno ustvari sloj domačih NjihovihSvojih™ premožnežev zaradi česar se izvede vleiki rop, saj denarja za nakup kamarilja ni imela.

Na tak način pride do cepitve nekadanje kompartijske nomenklature na dve skupini, ena so nomenklaturniki-politiki, druga pa nomenklaturniki-tajkuni, mesto srečanja najbolj je F21, preostalih pa v rdečetalibanskih strankah - derivatih ZKS, oz KPS.

No, zdaj, ko vemo kdo je v SLO rulal in imel moč, lahko ugotovimo tudi to kdo je koga ropal in od koga kam so deanrji potovali in po kakšnih mehanizmih.

Ropani so bili ves čas tisti, ki prihodujejo iz dela in to preko edinega progresivnega davka in preko neokapičenih prispevkov (Kolikor vem to zagovarjate in podpirate vsi kumnajzari in prokumunajzari).

Ropani so bili tudi neposvečeni zasebni podjetniki, delno znotraj zgodbe dohodnine in neokapičenosti prispevkov, delno pa drugje. Recimo pri kraji posvečene komunistične kamarilje na projektih tipa AC program in krajah drugih preko sistemske korupcije na ajvnih razpisih in nakupih iz državne blagajne.

Beneftorji se ve kateri so. Mimo omenjenega zgoraj iz česar ej ajsno razvdno kdos o benefitorji v ozadju, naj omenim še nekaj kar se neposredno dotika tvoje izjave o "finančnem sektorju". Ja, sam v nas ej finančni sektor, ki smo ga bailoutirlai in "sanirali" in dotirali bila tolpa naših državnokolhoznih bank, ki so mazilile jankoviće in najboljše sosede, ki so kanibalizirlai male Papa&Mama trgovine. 

Skratka, toti tvoji neoliberlaci in "finančni sektor" so TvojiSvoji™ komunisti jankovići, rigleniki, koreliči, zidarji, stric o simonc in podobna kumunajzer bagra in zemonski nazisocialistični gospodarsko-ksenofobni in obični lopovski karteli.

Benefitorji torej niso nikakršni neoliberalci, niti liberalci, temveč komunistična kartelna plenilska kamarilja. Finančni sektor in benefit pa tebi ljubi državni finančni sektor, ki je državni davkoplačevalski denar v bistvu na več načinov jemal nesojenemu srednjemu razredu in nemaziljenim podjetnikom in jih preko poceni in nezavarovanih kreditov z nebuloznimi moratoriji selil v žepe kordežev, jankovićev, mercatorjev in v ozadju ležeče sheme in črne fonde, ipd.

Skratka, jaz in ti oba veva, da je bil lopovluk in plenjenje in da je del tega bil prekanaliziran preko bailoutiranja finančnega sektorja in podobnih shem, le da ti nočeš videti kdo so konkretni ljudje in organizacije v ozadju, pa gagaš to kar gagajp demagoški rdeči političarji in efdeve žurnalisti poklicni kobajagi-levičarji, ki vsi skupaj skušajo prikriti grdo resnico, ki je očitna vsakomur, ki ima vsaj dve celici v glavi, ki med seboj nista skregani in nista članici kompartije. 

Ti bi rad krivdo in zlodela naprtil nekemu fantomskemu neobstoječemu neolibaralnemu sovragu v SLO, ki ga sploh ni. Rigelniki, jankovići, koreliči, kordeži, šroti, enelbeji, sinekurci plačani volivci KPS, ipd. niso nikakršni neoliberalci, temveč bagra, ki je iz KPS prešla v ZKS iz ZKS v derivate ZKS in v F21 in vzgojila novo bagro, ki si je omislil svoje YES in podobne klepto-kartlne klube in zarotniške klane.

Beda in tragika takšnih kot si ti je, da bedo 99% Slovencev vidite, vidite, da vsi ti Slovenci vred z vami imajo rdeč dildo friti s srpokladifcem na njem, a se delate mone, češ da se nea ve da je ta dildo od kompartije in kompartijskih mafiozov nomenklaturnikov v raznih formah in pojavnih oblikah. Pa eto vi gagate o nekih fantomskih neoliberalcih, ki v SLO niso bili niti 1 sekundo na oblasti ali pa odločali o čemerkoli. Ne vemo niti če kakšen obstaja in četudi obstaja je nerelevanten, saj se ve kdo je vladal in vlada, kdo je odločal in določa, kdo je pogojeval in pogojuje in kdo je špetirmaher bil in je še vedno.

Čigave so ulicotacaške prevratniške falange, ki so 3 leta bile tiho kot riti, dasiravno je v tistem obdobju slovenski delovni plebs doživel najhujše zlorabe odkar slovenstvo obstaja? Čigava je ta kamarilja, ki je iz naftalina prišla na ulice čim je KPS nenačrtovano izgubila oblastno pozicijo. Sort of. Ker je Kahel še vedno na poziciji. In sindikati še vedno imajo državo za talca.

Link

Ni komentarjev: