petek, 9. maj 2014

2386176 - kratka zgodovina pokojninske "reforme"

[naporen]
Ne razumem, a ta pokojninska reforma, ki jo je Janša izvedel dve leti nazaj, a ta reforma ni najboljša možna in tako drugačna od tiste Pahorjeve? Saj si ga vendar volil, ker nisi vseglihar, menda bo potem tudi reforma prava...

Za vas komunajzle je vaša klanska logika takšna, ja, vse kar prihaja od rdeče fašistokomunistične tolpe je zlato, saj je vam najvažnejše, da volite in podprete tisto, kar vam murgljski palček tik pred volitvami servira kot najnovejše nove obraze in to.

Magari, če vam teden pred volitvami z rošadami znotraj svojih praetorianskih lopovskih legij iz riti pričara legijo nekšnih mudendorferof z imenom Seropozitivna Slovenija in vam reče, to je to, to je zdaj "levonasredinska levica", fnulo tri mikrone levo od sredine, de, nje.

In potem sploh ni važno kaj oni delajo, koliko krat po 15 milijard ukradejo, koliko rdečemafijskih privat factor bank rešujejo post mortem po plenilskem pohodu njih samih, se tu na forumu oglašate z "bravo Borut", potem pa z "Bravo Zoki", pa potem z "bravo Alenka"... pa ko palček obrne ploščo z "odjebi Zoki", hehe.

Pljačkajo in počnejo hujše kolobocije, kot najbolj bankirski predatorski pohlepni banksterji v USA, proti katerim ste hodili protesitrat na mrazu, ma vi to vse podprete in v zlato kujete, gagajoč med kriljenjem z ročičakami tak: "bravo Alenka, le tako naprej!"

Za razliko od vas jaz vsako aktivno politično skupino tekmujočo na politični sceni, ocenjujem izključno po dejanjih, po zakonih, ki jih vzakonja (kar so prav tako dejanja) in po posledicah in učinkih, ki jih v družbi, državi oz deželi puščajo za seboj. pa eto janšo leta 2004 volim, keta 2008 ne, leta 2013 mu pa jebam milo majko komunajzarsko, ker je kolaboriral s komunistično tolpo proti narodovemu žepu in svobodi. Normalno in dosledno. Po dejanjih!

Pisala se je jesen leta 2004, bile so volitve, pogledam gor na volivno ponudbo in kot ponavadi ugotovim, da je vse skupaj ena sama sirotinja od izbire. Beda od bede! Nazi predpona skoraj povsod, boljševizem masoven, mudologija in debilizem everywhere!

Poleg toksičnih preoblečenih komunajzlov, ki jih jaz začutim in detektiram na razdalji 375 km ne glede na to kako so se trenutno preoblekli, našemili in ali prebarvali in ne glede na to na katero vižo trenutno guslajo, sem takoj opazil, da na volivnem meniju ni niti žveplene niti solne kisline, ki sta prva 1200 krat druga pa cca 1000 krat boljša izbira o komunistofašistične tolpe.

Pogledam malo naprej in vidim, da se igralca SDS, ki mi je ves čas do takrat, vse od veleizdaje, ki se je razodela v DEMOS izgledala nekako nejasno, po eni strani je Janša bil zanimiv, ker je bil trn v peti komunajzerfašistični tolpi, po drugi strani pa je skrbno skrival kako in če sploh bo demonitral fritzlovsko reketarski sistem, ki ga je na novo vzakonila, ali pa pustila od prej teči naprej komunistofašistična tolpa.

Se je pa ravno na tistih volitvah tam v bližini SDS in Janše pojavila neka zanimiva skupina z Mrkajićem kot kapitalcem, ki je sceno razburkal z jasnimi zahtevami po demontaži udboboljševiškega satanskega sistema.

Malo po malo sem postal motiviran, da se odpovem abstinenci in odidem na volišča, volim SDS in s tem hkrati izrečem stejtment "Jap, res je takšen SDS z Mrkajićem pod roko se mi zdi taužentkrat boljša izbira kot Žveplena kislina, oz miljonkrat boljša izbira, kot komunajzer tolpa, ki pri meni tak in tak niti nima statusa izbire, ker jih ne bi volil niti če bi bil ful popolnoma matast od kakega težkega halucinogena.

Ergo, pride toti SDS oz koalicija, ki vse skupaj že upfront kontaminira, priskuti oz sjeba, ker so v koaliciji bili tudi kumunajzli tipa one rdeče udbo šeme Kahel Ehjavc, ki pravi tako: "Kako to, da se ne ve kdo so levičahji in kdo desničahji, evo mi, ki smo za Nahodno osvobodilno bohbo smo Levičahji oni dhugi so pa desničahji, to je pa ja simpl ko pasulj."

Že se mi je meglilo pred očmi in sem se počutil, kot tisti reveži fpržuni, ko jih prvo noč že posilijo na smrt obsojeni pederasti kobajagi maćoti. Že mi je bilo žal, da sem šel na volitve in dal glas, ki je hočeš nočeš prispeval k nastanku nove prokomunistične spake oz koalicije. Sram me je bilo, da sem se hotel v zemljo vdreti.

No, potem se je zadeva naprej samo še slabšala, Janšek je nekje ob koncu prvega kvartala mandata, domišljaoč si umska sirotinja, da on lahko nekak odobrovolji prokučanovsko volivno sodrgo, ulicotacačem pričel ugajati gagajoč na javni sceni, da on pa rahmetli Bajuk "ne bosta izvajala reform, če le te niso 'socialno vzdržne'".

Kučan si je po tej Janševi mehkokurčni izjavi v Murglah nalil konjak in mastno opsoval preden se mu je na obrazu razpotegnil osmeh zmagoslavja, rekoč tako: "Pička li ti materina glupa, jasno, da ne boš izvajal reform zdaj, ko sem te s pomočjo semuljićevsekih ulicotacaških tolp prestrašil in nategnil, da si sirotinja domišljaš, da lahko moje vernike odobroboljiš, da ti na naslednjih volitvah dajo svoj glas!"

Na volitvah leta 2008 SDS mojega glasu ni več dobil, ker pač ni izvedel niti ene reforme, ki demontira komunajzer lopovski sistem v Sloveniji. Tistih par procentov rošade na dohodnini je ipak bilo preveč kozmetično plitvo. Spet sem zdrknil med abstinente, za katere na meniju ni ničesar, ker, pazi kurca, Žveplena spet ni kandidirala.

SDS je sicer nasprotovala Pahorjevemu (Kučanovemu seveda) komunističnemu nategu, ki mu ti in tebi podobni verniki benevolentno po ovčje radi rečete "reforma", ki je bil naciljan na podaljšanje življenja fritzlovskega pokojninskega režima, vendar se je kasneje izkazalo, da SDS ni rušil komunajzer poskus iz nam svobodarjem zdravih razlogov oz vzgibov, temveč je, tak kot pri Semullicciju, šlo zgolj za nekakšno osebno egotrip vendeto in mehanično nagajanje nasproti strani.

Najbolj očitno in hkrati tragikomično je bilo, da je Pahorjeve/Lukšičeve/Kučanove t.i. "reforme" iz vzgibov svoje osebne vendete z referendumom torpediral tovariš Semollicci, pri čemer je on bil jezen, ker je barbika hotel vzakoniti premilo in premalo fritzlovsko, premalo boljševiško, premalo totaluravnilovsko, premalo hajduško reformo, kar je za tovariša Semulliccija bila žalitev na najgloblji osebni ravni, zato se mu je maščeval s povzročenjem referenduma.

Da je absurd in jebeludzbunjenog totalen in popoln, smo se tam na referendumu med rušenjem komunajzer antinarodnega poskusa pahorjansko-kučanistične tolpe, vsak iz svojega razloga, znašli vsi, od teh komunajzlov, ki so sledili svoji osebni vendeti, preko SDS, ki je sledil nekemu svojemu "nagajanju" in mi svobodarji, ki smo se najprej zbali, da nihče relevanten, z močjo proženja referendumov ne bo vstal proti temu satanskemu načrtu poglobitve že vleikega zla, in smo na refrendumu sledili normalen refleks boja za svobodo producentov in zaščite poštenega neposvečenega ljudstva (in nas samih seveda) od še večjega ropanja in zlorabljanja, ki se ga je fritzlovska kumunajzer tolpa namenila izvesti v svojo korist in korst vseh javnosektorskih parazitov in podpornikov komunistofašističnega režima.

Komaj da smo uspeli v tem, je SDS na čelu z andrejisštajerske vzela oni prejšnji zvarek iz katakomb komunistične oblasti, t.i. pahorjanski predlog "reform", ga malo kobajagi ušminkala, in ga v še slabši formi ponudila komunistom v vzakonitev. Kot svojega! Auuu! Pa jebotealah!

Ko so kumunajzli videli kako glupava je janševska stran, so se sladko nasmejali, glasujoč z vsemi štirimi, seveda blagohotno podprli SDS-jev ultrakumunajzer predlog in smejoč se debilom s t.i "desnice" še izstavili račun, češ evo kako smo mi vas konstruktivno podprli kobajagi v imenu Slovenstva. Potem sta se obe strani nenačelne zločinske antinarodne naveze oz zarote na očeh ljudstva samega, medsebojno še mesece trepljali pred TiVu ekrani in po medijih inih, češ, eto vidiš da se da tvorno sodelovati, kadar se hoče.

No ja, enmau so vse skupaj SDSofce vzakonile tudi iskreno zaradi sebe samih, saj so tudi SDS politiki ene same javnosektorske gnjide, ki so vsaj 24 let že na državni sisi. Da o sorodostvu, ki se je vmes namnožilo po vzoru kumunajzlov niti ne govorimo. Njim tak pro-JS režim paše, raja pa naj crkne čakajoč na možnost da črpa do leta 65, medtem pa so delo že izgubili. vsi od delavcev za stprji do direktorjev. Ko jih jebe!

Govori se jebaje, da so debilčkisštajerske al andrejisštajerske alkaksejimžereče, iz komunajzer katakomb potegnili vun ter pripravili cele hribe nekšnih že davno spsianih "bojda reform" povsem enakega tipa a la toti pokojninski, sam vmes so se preveč jebali medsebojno, pa jim toto zgledno "kolaboriranej sa neprijateljom" nea je prišlo na dnevni red.

Hvala bogu pravim jaz, hkrati pa nea dvomim, da nas to še čaka in je le vprašanje mesecev in morda par let, da se to vse vzakoni, pa bomo imeli še bolj komunistično delovno zakonodajo, pa še bolj komunistom na roko pisano volivno zakonodajo itd.

Morebiti je vse to padlo v vodo in v pozabo zato, ker je murgljski klan vmes itak pričel odkrito rožljati s t.i. "demokratićkim socialismusom", pa eto, ko enkrat zaprejo Janšo, pacificirajo in zdisciplinirajo nekaj drugih gagačof, bodo itak uvedli ultra severnokorejske zakone, "prerazporedili bogatstvo", hehe, za tote nove zakone se jim bo jebalo kaj o njih meni SDS-ov Tanko na primer.

Kdo ve, morda bodo Tanko &Tonin (t.i. tetejec) in AnderjSŠtajerske takrat nenadoma "iskreno" ugotovili, da je za njihove stranke najbolje, da v novi realnosti demkratićkega postanejo civilna združenja, ki niti nimajo volje in želje sodelovati na volitvah, ter vse skupaj po zamisli rahmetli Jožeta Božočka prepustili avantgardi, to jest Novi Komunistični Partiji Slovenije Novih Obrazof (NKPSNO), hehe.

Eto tak je to, dragi moj, ma ti tega po mojem itak nea si voljan zapopasti, pa je isti kurac, če bi jaz to ne-napisal alpa tako, ko sem napisal.

Link

Ni komentarjev: