petek, 23. maj 2014

2395485 - razlika med Patrio in podobnimi primeri po svetu

[vrac]
Tu ni pravila, poglej Hypo, am ni bilo prave kontrole. Vsi so krvavi pod kožo.

Jap, kradel je Slovenec, ki je poprej bil vzgojen v SLO korporativnem svetu in je bil treniran velelopov najslabše sorte.

Jebatga proces selekcije kadrov je odpovedal. V večini, zlasti nekaterih najbolj resnih ameriških korporacijah, ta nikoli ne bi dobil tako odgovorne službe. Ker je proces preverjanja "backgrounda" in zahtevani nivo priporočil tak, da na eni od številnih cedilnih mrežic enostavno ostane na cedilu. Jodlarji so pač izpadli amaterji. A so se ipak izvadili, ko so lopove deložirali z varnostniki. Česar nismo doživeli v SLO državnih bankah. Kjer je poniknilo 15 milijard. In nikom ništa! Očenj injteresna, kali ni? Ma, baš smo ti mi isto kot Avstrija in Nemčija, de, nje?

Pa ti verjameš, da je človek,ki je v toliko postopkih čist?

Če ima proti sebi komunistifašistično bestailno tolpo, verjamem baš to. Da je čist ko solza! Ker oni 24 ur na dan tuhtajo kako bi sjebali svojega najbolj relevantnega in najmočnejšega političnega tekmeca. Takšna jim je tradicija. leta 1945 so jih par sto tioč tekmecev in percipiranih tekmecev preprosto pomorili. Njega ne upajo umoriti, pa mu eto pakirajo.

Oni bi tudi Jezusu spakirali 70 ovadb, če bi Jezus bil na čelu SDS.

Če bi pa leta 1991 bila narejena lustracija in vsa udbosodnija trajno onemogočena in odstranjena in udbokomunistofašistična tolpa dobila prepoved približevanja narodu, oblasti, državi in zlasti državnim blagajnam, e takrat bi pa smeli tako razmišljati. Mislim to, da je malo čudno, da ta fant ima 70 ovadb, tožb, ipd.

še vedno pa ne bi bilo korektno kar skleniti, da je sigurno gnojen.

V tujini samo za sum politik odleti kot knof od gat. Poglej kaj so naredili z bivšim izraelskim predsednikom. Brez milosti so ga pospravili za 6 let v čuzo. Za drobiž proti vsotam,ki bremenijo naše heroje.

Nisi me mogel bolj ujeziti. Pa kaj ti meni turiš primerjavo s tujino The Tujino™. Dajte si ljudje že priznati in se nehajte samoslepiti, da je pri nas enako kot v tujini, pa eto kao tudi Janša bi moral odstopiti.

Takrat, ko bo naše sodišče sodilo, kot Finsko, ki je v isti zadevi spričo neobstoja dovolj prepričljivih trdnih in kredibilnih dokazov oz dokazov sploh, primer opustilo in obdolžene osvobodilo suma....

Takrat, ko bo ravnalo naše sodišče enako kot Finsko, takrat bom jaz spoštoval slovensko sodišče. Kaj ti zdaj tu ni jasno?

V tujini se vsi obnašajo drugače. Ker je, kontra vašim wishfulthinkerskim lindasindromskim blodnjam in tlapnjam vse drugačno:

Drugačni so državljani.
Drugačni so mediji.
Drugačni so politiki.
Drugačni so policisti.
Drugačni so tožilci,
Drugačni so sodniki.

Vi pa gagate, kot, da je vse v piko enako.
Nismo dragi moj niti podobni tujini.
Vem, vem, to je povprečnemu napihnjenemu Slovenceljnu, ki se ima za EU übermancha težko doumeti, ma mi nismo niti podobni Nemcem, zlasti naša država in sodnija in politika ne.

Ipak, četudi Janša, recimo, če smemo predpostaviti tako, ni enako časten, kot tisti Nemec Kohl, ki so ga dobili v nečastnem financiranju stranke, TRDIM, da če bi Janša res bil storil to, kar se mu očita, pa, da bi bil soočen z dokazi, namesto "indici", bi tudi on odšel iz politike.

Ma, odkod tebi ideja, da se to od njega sme terjati, če mu ne znajo niti dokazov pritresti pred faco? Odkod ti muda od njega zahtevati da ravna kot Kohl, če so Kohlu pritresli dokaze njemu pa ne? Misliš, da bi kohl šel, če ne ib vedel, da mediji imajo trdne dokaze?

Vidiš oni imajo medije z dokazi mi pa imamo karbarske medije s karbarskimi indici. Ni isto, jebatga!

Vem, vem, vi bi hoteli, da se Janša, kar sam fenta, da bi vam ugodil in naredil ugodje in lagodje.

Spominjate me na one Bosance®kom, ki so pred desetletjem in pol po internetu pošiljali "bosanski virus", ki je bil nekaj takega:

"Spoštovani uporabnik računalnika. Glede na to, da smo mi totalno glupi bosančerosi, nesposobni napisati pravi računalniški virus, ki bi zbrisal vaš disk, vas prosimo, da računalnik restartate v DOS in napišete komando "format disk". Ako imate drugačiji OS molimo vas prilagodite komandu, da se disk garant izbriše. Hvala za razumevanje. Vaš heker!"

Nič ne bo, dragi moji, če hočete sjebati Janšo ga morate res ufatiti pri zlodelu in mu z dokazi soditi. Do takrat pa trpite in se frit grizite. Suckers! Sam vam ne bo naredil toti "format disk" na svojem življenju. In ja, Janša morebiti je res pokvarjen, kdo ve, ni še nič bilo dokazano, morda je res zmožen, da bi stranko financiral podmizno, ni pa glup. Neki tacega je, kot Kučan. Zafukano, kanede?

Pa jebemti Shamann, človek je pravnomočno obsojen na 2 leti, kaj bi še morali "tovariši po tvoji govorici" narediti, da bi ti priznal, da so ga stisnil ob zid?

How about this: pritreseš neomajne corpus delicti, oliti po naše D O K A Z E. Ha, kaj praviš, bi šlo? A na to pa niste pomislili, da za koga obsoditi korektno, rabiš zgolj in samo trdne kredibilne dokaze in ne neke tam udbaške indice in indične kroge? Tolpa zblojena talibanska gozdno revolucionarno metek-v-zatilje bovconsko pravo prakticirajoča! In vi sebe enačite s civilizirano tujino?! Sikter!

Link

Ni komentarjev: