ponedeljek, 26. maj 2014

2397688 - komunjzerski vatli za ocenjevanje enih in drugih

[bozo666]
Gospod XTAXA, čestita se le nekomu , ki je zmagal pošteno.

Zmaga SDS pa je plod nenehnih manipulacij, ponarejanj in zavajanj volicev ter manipuliranja svoje baze na podlagi dobro zastavljene propagandno manipulativne operacije"reševanje vojaka ivana "

To jim je omogočila tudi razdrobljenost in abstinenca levice, kar je sicer problem levice.

Hehe.
Ti Buzo, kaj se bi tebe dalo posvojit, alpa recimo vsaj začasno najet, kot živega vzorca za preučevanje uspešne udbokomunistične trajne preparacije uma?

Gre za to, da bi jaz rad na živem eksemplarju preučeval odlično funkcioniranje naslednjih implantiranih mudološko-demagoških sporočil Murglorja s spontanim proženje lajanja, z ali brez zunanjih pavlovljevih prožilcev:

1. Če je udeležba na volitvah nizka, potem je preparirancu tvoje vrste jasno, da manjkajo "levi" volivci, ki so praviloma svobodoumni, boemski, izobraženi intelektualci, ki lepo nedeljo izkoristijo za pohod na Triglav ali Anapurno, za ogled premijere na Broadwayu s priložnostnim elitnim šopinkom na Manhattnu, za ogled praizvedbe v Milanski Scali, ali kaj podobnega.

Dočim "desni" volivci so seveda disciplinirana redneck neizobražena drhal, ki na povelje in ali manipulacijo velikega führerja, kot cucki po pavlovljevovsko ubogljivo odidejo na volitve, saj jim je sirotam to vse, kar imajo od svojih bednih nezanimivih unterdog patetičnih življenj. In seveda je medvrstično sporočilo tako - če ne bi bilo te manipualcije "desniH" ovac, bi vse po vrsti volile "leve". Bili bi takorekoč postali [spet] Normalni®. hehe.

2. Desničarski lider je "führer", je "veliki vodja", je "Kim Il Jansha", "levičarski" pa ni, saj, ko on gruli ukaze in direktive iz kote Ušljašćićarna, alpa izrecno zbobna četico pepekof, da gredo na Magistrat "najbolš menđera" kobajagi prosit, da kobajagi reši Slovenijo pred Janšo, gre pri tej zadevi za spontano iniciativo, z lastno glavo razmišljajoče intelektualne elite in avantgarde rimske province Carniolustan, ki je povsem slučajno enako razmišljanju noformalnega izzaodrnega ušljašćičarskega dajalca tempa na "levici", ki v bistvu njih nič ne manipulira in ne sili, saj oni sami, prostovoljno in spontano, kakopak, razmišljajo vedno in brez greške enako, kot on. O ti surpriz presentljivi, ti! Pravzaprav, ko še on sam še niti v meglenih obrisih ne ve kako pravzaprav razmišlja, oni že spontano razmišljajo točno tako kot on. Spontano, seveda. Ker so Normalni®.

3. Zborovanja "levih" skrajnežev, med katerim so eni kar s šmajserji, vsi pa okranclani z ikonografijo totalitarnega režima in zločinske kompartije, so napredna zborovanja za domovino in svobodo in pravičnost, zborovanja "desnih" so pa čista manipulacija namenjena izključno poveličevanju "desnega" "führehrja".

4. Ko "levi" za reševanje banksterjev in za zabrisanje velepljačke "levih" zapravijo 15 milijard, je to veleumna sposobnost "leve" vlade, pljuvanje po velekapitalu se pa nadaljuje, čeprav so "levi" s tem reševali baš in ravno velekapital in to v škodo "malih aljdi" - producentov in državljanov. Če bi to storila "desna" vlada, bi to seveda bilo nedopustno orgijanje neoliberalcev in velekapitalistov. Rdeči sindikati bi pa seveda da ulicotacali brez premora vseh 4 leta mandata "desne" vlade.

5. Ko neki "ne-levi" domnevno kolumnist zapiše mnenje, da bi veleškodljivec "levi" taliban, član četice veličastnih, ki so moledovali na kolenih pred Jankovićem, moral biti v zaporu za velezlodela in veleškodo povzročeno ljucvu, je to seveda "sovražni govor", ko pa pederasti rdeči glumač reče, da bi hudo jamo bilo treba znova napolniti z novimi, zdaj, ko se izprazni stare kosti, je pa to seveda zgolj "prelepa umetnikova svoboda", katere glorio in lucidnost "desni talibani" niso sposobni doumet.

Evo, to bi jaz za začetek rad preučeval za moj novi doktorat, za preučevat vse ostale implantate vgrajene v tvoj udboidni um, bi pa se dogovorili potem, če si za.

Za honorar ti nudim 20 EUR na uro. Bruto, seveda.

Link

Ni komentarjev: