nedelja, 25. maj 2014

2396614 - ljubiteljem naci kseno interesa

[RAFAELUS]
Slika o tipu pove več kot tisoč besed, MENE ZANIMA SAMO DENAR, NE MERKATOR, uboga raja pa nisem postal minister za to da vas bom POSLUŠAL, naj gre v PENZIJO, saj je 60 let star in kaj več kot je do sedaj pokazal ni sposoben NAREDITI. Tako pa odžira delovno mesto mladim zagnanim in izobraženim ki so študirali ekonomijo v tujini in ne pri MENCIGERJU !!!!

Dragonja je stari komunajzar, vajen socjalistićkega pajdaškega veriženja in seveda je katastrofa, da je sploh kdaj bil v vladi, tako, kot je katastrofa, da so komunjare vladale, oz vladajo že 70 let in je katastrofa, da imamo planski državni komunistični pajdaški kapitalizem, pa še brez dobrega plana je toti njihov kobajagi "planski", pravzaprav je bolj podmizno-pajdaško-dogovorni, ma...

...ma, v katero šolo v tujini si pa ti hodil, da si tako nacionalno-gospodarsko-ksenofobno napumpan?

A tam te v tisti šoli v tujini niso naučili, da, če država nima deleža v neki družbi, ne sme pizdunski minister storiti nič drugega, kot se pa zgolj sladko pomilovalno nasmejati sindikalnim in novinarskim pepčkom in jih podučiti, da smo v EU, da uradno, pa magari fejk imamo zakone, ki pravijo, da furamo prostotržni kapitalizem in da bi bilo najbolje, da država tudi sicer ne bi imela nobenih lastninskih deležev v komercialnih gospodarskih družbah?

A vi über-nacjonalno napumpani boste zdaj hoteli določati tudi, komu svojo družbo jutri proda Akrapovič ali Boscarol ali Frelih, al kako?

Če ja, prosim razsvetli me, temeljem česa bi vi to naj bili entitled, da odločate o tem. Fašisti! Nazi-fašisti! Nazi-zagovedani-gospodarskoksenofobni fašisti! Izvolte se izolirati, kot severna Koreja ali pa kot Iran, pa se pojdite ta svoj šovinizem ter izolacionizem.

Ne morete hkrati biti v EU, kjer je prvi temeljni postulat svoboda in prostotržnost in prosto gibanje ljudi, blaga, storitev in kapitala, hkrati bi pa vi užili nektarje prostega izvoza in izvažali povsod, prevzemali deleže in podjetja povsod, hkrati pa, čim se pojavi vam mrzek Rvat, da kaj kupi v obubožani Sloveniji, bi vi srali, da ne date.

Če pa Sony vstopi v Gorenje, e to pa lahko. Ker jebiga, toti Japončiki niso čefurji, al kako?
In zanimivo, toto pesmico skupaj pojeta in SDS Andrej s Štajerske in ortokomunjara Židan in Zmago in liberlani kobajagi Blaž Kavčič in nazisocialist Lukšičašenko in liberalni kobajagi Virulant, in...nejmit vsi? Vsi! Ko gre za gospodarsko ksenofobijo, so vsi kot eden. Takrat jim po glavi hodi samo to, da so bratje z otoka Susak, ki morajo skp tišat, de, hehe.

Pa kdo ste to vi, da ne date, če pa nimate deleža v družbi.

Sicer je pa vse to simpl ko pasulj - Sindikati in vsi Slovenci z dna soda, se pravi vsi überSlovenci z überpresežkom Slovenstva v žilah, izvolte lepo skupaj fkup sklamfat en EUR več kot toti Rvatar, pa kupite Mercator, če vam je tako zelo pri srcu. Bi šlo? Čemu gaganje?! Kupite ga vi, ali pa vtihnite!

In, ali ste se sploh vprašali, čemu se Mercator prodaja? Čemu privat lastniki Mercatorja prodajajo svojo družbo? Se niste vprašali?! Seveda ne! Le zakaj se ne čudim.

Telekom se bi nekoč lahko prodal za 400 EUR po delnici, Veliko pred tem pa tudi po več. A ste takšni, kto ti, to preprečili. Danes bo prodan po koliko že? No zdaj si zamislite, da se prodaja Mercatorja Agrokorju ponesreči, pa Mercator gre fkurac. Ha, bi orgazmirali od sreče, jebovasalah iracionalne? Al boste vi takrat doma razbili kasice-prasice in dali za rešitev Mercatorja, hehe.

Ampak, pičkice, ne računat, da boste to kupili/podržavili/bailoutirali z mojim denarjem, denarjem davkoplačevalca, na kar vas sumim, ker hodite ministru in državi jokcat.

Ne, ne,ne,ne neeee! S svojo deodovino si kupujte, od mojih penezof pa tace stran. Mene namreč boli kurac Mercator, meni je važno, da trgovec spoštuje mene kot potrošnika, da mi nudi raznovrstnost ponudbe, kakovost in ugodne cene. A se mu reče Mercator, Konzum, Lidl, mi pa doli bngla.

Celo kontra, ker vem kake incestne Susak-stajl orgije se greste über-firtzlovske kobajagi nazi-zavedne spake, ker vem, da mi turite slovensko povprečno in podpovprečno blago za dvojno monopolno-oligopolno-kartelno podmizno zdilano ceno, ker ste vsi oženjeni, domaći najboljši sosed, domaći proizvajalci in domaći ostali, jaz imam tendenco želeti si, da slovensko sceno raburka kak ameriški ali angleški zarwes neinvolvirani trgovec. Zakaj? Zato, ker so se Tuš, Mercator in Jodl.Špar, vodeni od lokalnih SLO manđerof že zdilali z domaćimi monopolisti in lepo furjao svojo kartelno igro v škodo potrošnikov. Sikteerrr fritzleki!

Link

Ni komentarjev: