torek, 27. maj 2014

2398470 - kam bi sodil Lukšičašenko, če bi bil dejansko enakopraven drugim

[zeugma]
kdaj bodo Luxhicija odstranili iz Univerze? tip nima v zadnjih petnajstih letih ene same relevantne mednarodne reference. Null. Niente. Zero. Zadnji cas da ga zabrisejo s soncne profesure in da si najde neko posteno delo.

Ja, jebenti. Takšen ekcpert bi bil vrhunski v vlogi "Trajno nezaposljivega obiskovalca Zavoda za zaposlovanje", povedano s kratico - "KLOŠAR"-ja.

V tej roli bi s pridom lahko v praksi potrdil svojo oz komunajzer-hajduško-fašistično odlično lopovsko rešitev za trajno nezaposljive 45+ letnike, ki jo je vzakonil z najnovejšo "reformo" pokojninskega režima, ko je tudi sicer plenilski komunistično-hajduški režim poslej bil poglobljen do devetega kroga Danteja in s tem napredoval v fašistično-komunistično-hajduški režim par excellence.

Vse, kar njegovi politični tovariši in on želijo oz privoščijo sloveskemu ljucvu, bi lahko končno v praksi podoživel na lastnem primeru.

To bi bila ena briliantna bliskovito vzpenjajoča se kariera klošarja.

Najprej bi sledilo kratko nekajmesečno do maksimalno devetnajstmesečno vegetiranje, par mesecev na 700 EUR, pa potem na 400 nadomestila, potem bi sledilo 15 let "uživanja" na socialni "pomoči" v višini cca 200 EUR, pod pogojem seveda, da nima niti nepremičnega niti premičnega premoženja, če pa ima nekurantno nepremičnino, bi pa po smrti fašistična država participirala v nasledstvu, hehe. Njegova in njegovih komunajzer tovarišev ideja. Oni odstopljeni metelkovec je nekoč gagal celo o potrebi odprave dedovanja v celoti. Auuuu!

No, na koncu, v starosti 65 let, bi pa tisto, kar bi ostalo od njegove kreature, to pa je lahko kvečjemu živčna razvalina v propadlem in betežnem telesu, končno dobilo dostop do lastnih pokojninskih prihrankov.

Seveda bi spričo malusov in drugih komunajzer izumov umetno skonstruirane matematike izračuna rente, pogruntane od tovarišije tovariša Lukšićašenka, njegova renta bila najmanj razpolovljena, če ne zgolj 1/3 t.i. "polne".

Skratka, lopovćić-hajdućić Lukšićašenko, ki je skupaj s preostalo fašistično tolpo nekoč pogruntal, da če bi dovolili pošten pokojninski sistem, bi ljudje na toto cca polovično rento lahko, silom prilik, šli kakorhitro po petdesetem letu skontajo, da so trajno izgubili delo, bi potem ljudem morali izplačevati polovično rento že kmalu po starosti 50 let.

Zato so, kratkomalo po hajduško-fašistično, vzakonili kar prepoved dostopa do rente do starosti 65 let in s tem dosegli, da ljudem plačajo pol manjšo maso, ki jim temeljem kontribucij pripada. Da o tistih, ki so prisilno kontribuirali nadkapično niti ne govorimo.

Seveda so ljudi s tem pahnili v 15 let bede in jim ukradli za 7-8 let polne rente, oz cca 100k po glavi v povprečju.

Lukšićašenko bi lahko v tej, za državo in nacijo sila pomembni roli, bil tudi pristen predstavnik klošarjev in proletariata vobče, s čimer bi bil lahko eden najbolj vrednih kadrov v času uvajanja DemokratickeSocialistickega, ki bi mu kasneje že za življenja lahko po vseh parkih Slovenije, vključno z Jelinčičevim privat dvoriščnim parkom, ob Titekovem, postavili doprsne kipe zaslužnega revolucionarja.

Vidiš, kako je vsaka svar za nekaj dobra. Pogoriš na EU volitvah, "izgubiš"/zamudiš 25 tisoč EUR na mesec, neobdavčenih seveda, vsakodnevne savne, masaže, fitnesse, brezplačno hrano, trumo svetovalcev, visažistko in to pa to, ampak pridobiš pa na "strokovni nadgradnji & duhovni rasti", de, nje, pa postaneš ekcpertni klošar t.j. proletarski revolucjonar - pomočnik uvajalca socialisticke-demokraticskega. Nje. De.

PS
Poleg Lukšićašenka se tudi v zvezi z vsemi ostalimi politićarskimi gnjidami v EU in UN sprašujem, odkod tem pizdekom obraz v svojih državah biti v članstvu v strankah, ki vzakonjajo 50% stopnje progresivne obdavčitve in pri nas celo neokapičene prispevke in prepoved dostopa do lastne mase pokojninskih prihrankov, istočasno pa za svoje plače na funkcijah v EU telesih in UN imajo privilegij popolne neobdavčenosti dohodkov in povrhu še korekcijske dodatke, ki, odvisno od mesta službovanja dosegajo tudi po 80% plače.

Plus rente iz ločenega pokojninskega sistema, ki ni podvržen hajdučenju v nacionalnih shemah nekaterih đamahirij a la Slovenistan, Hrvatistan, Hungaristan ipd.

Mamico jim nabijem pokvarjeno! Serejo o tem, češ, da je v UAE premalo svobode in da ni nič socialnosti in "solidarnosti", a de faco je ravno obratno.

V UAE je davek na prihodke iz dela tudi za neposvečene, oz pač za svakogar 0%, obveznih prispevkov sploh ni, povsod so čisti računi, kolikor plačaš toliko muzike, pri nas pa hajdučija potom drakonskih ultraprogresivnih davkov, neokapičenih reket-prispevkov, za katere se dobi skoraj nič, kar vse vzakonjajo lukšićašenki, ki so sebi v EU in UN vzakonili davčno izvzetje na 100% prihodka.

Imaginirajmo, kako bi Lukšićašenko, tak, kot Kacin, v Bruslju užival neobdavčeno plačo in vrsto đabest privilegijev, doma bi pa bil celo vodil talibansko stranko, ki bi srdito z rdečo peno na ustih insistriala na 60% obdavčitve plač na katero naibje še neokapičene prispevke, beri rekete. Mamico jim pokvarjeno!

Link

Ni komentarjev: