petek, 23. maj 2014

2395472 - komentar članka "Mencingerjev levi fašizem" Simone Toplak

Simona,

Lepo je, da si spisala ta prispevek. Te vrste higiena je nujna, pa četudi se ti imaš za levico oz se imaš za levico, a se ipak ne distanciraš vedno dovolj konsistentno in resolutno od te fejk "levice". Tokrat si to celo zelo lepo retorično povedala.

Ne zdržim pa, ipak, da ne bi pripomnil to:

Ta slovenska t.i. "levica" ni avtomatično in privzeto antifašistična. Zakaj? Tega ji Simona ne smeš niti ti kar podariti.

Zato, ker je njena politična praksa in retorika ves čas od leta 1945 do danes fašistična, eskremistična, totalitarna, talibanska, ekstremna. In zlasti danes je čedalje bolj ekstremna, talibanska in fašistična.

Tudi Mencinger, kot sama ugotavljaš v tem prispevku, je del tkanine tega fašističnega in talibanskega konteksta. Staremu prdcu je ušla na plano njegova prava [fašistična] narava, ki je, btw, narava večine pripadnikov in podpornikov "levice".

Mencinger je pravzaprav najbolj tipični predstavnik te fejk "levice". In je, kot vidimo, fašist.

Od leta 1945 in 800 morišč, preko otoka Goli-ga, preko 45 let državno financirane politične policije in z denarjem ugrabljene države financiranega in vzpodbujanega über-podlega in nečastnega fašističnega udbaškega špicljovstva , ves čas obstaja kontinuiteta fašistoidnosti in fašističnosti te "levice".

Ne vem koliko bereš moje pisunjenje na tem forumu, če bereš veš, da nisem fan niti prave žlahtne levice, levice z mero, ki se jo da vsaj spoštovati, kot tekmeca na političnem parketu, kaj šele te fejk "levice".

Ves čas opozarjam, da je ta tolpa temu narodu ugrabila državo.

Danes bom povedal še to:

Ta tolpa ni slovenskim državljanom ugrabila zgolj države, urgabila jim je tudi pravo žlahtno levico in preprečila nastanek pravih žlahtnih liberalcev in jim onemogočila nastanek prave žlahtne desnice.

Ugrabila mu je tudi vse pozitivne civilizacijske vrednote od človekoljubnosti, strpnosti, zmernosti, demokracije do zdravega nepatološkega domoljubja.

Ugrabila in monopolizirala.

Pa potem v svojo fritzlovsko fašistokomunistično udbaško klet zaprla.

Pa vse to ugrabljeno tam v svoji grozni kleti posiljevala, maličila, distortirala.

Zato Slovenija ne bo videla prave žlahtne levice (Jaz si jo roko na srce nič niti ne želim) niti prave žlahtne desnice, niti meni najljubših pravih žlahtnih svobodarjev, vse dokler ta tolpa monopolizira antifašizem in to zgolj temeljem monopoliziranja osvobodilnega boja v WW2 in slučajnosti, da sta se Hitler in Staljin skregala za plen, pa je eto tudi komunisto-fašistično-nacistična "antiimeprailistična fronta" razpadla, ta naša tolpa se je pa posledično slučajno znašla na nasprotni strani.

Kardelj je v obrazložitev zakaj komunisti še do poznega 1942 ne vstopijo v boj proti okupatorju, povedal, vemo kaj. Eto toliko so oni antifašisti.

No, ta in takšna fašistična tolpa, ki je takoj po WW2 pokazala in svojo fašistoidnost in svoje prave sentimente do zaveznikov, ko je USA, UK, in vse zahodne zaveznike hitro postavila za sovražnika št. 1, ker so antikomunistični oz, ker so bili in ostali antifašistični, še danes manipulira in kadar tej "levici" paše, sebe sili v ospredje za edino antifašistično silo, ki ima večni monopol do tega statusa, čeprav vmes ima 70 let fašistične prakse in samo 3 leta neprepričljive slučajne antifašističnosti, med katero je, v fašistični maniri, na lastne sonarodnjake izvajala nočne asasinske napade. In med temi orgijami fašistokomunističnih eskadronov smrti, so gnusno zverinsko pomorili več civilistov, kot italiajnski fašisti med celotno okupacijo do leta 1943, ko je Italija kapitulirala.

Kdo vse je v tej deželi pristen antifašist lahko merimo, tehtamo in debatiramo, ma ta t.i. slovenska "levica" to zagotovo ni. Ker so pač čisti esencialni fašisti. Amen. To, da oni rjovejo in skušajo na galamo vzdrževati monopol nad antifašizmom je pa seveda čista patetika.

Link

Ni komentarjev: