torek, 13. maj 2014

2389319 - zakaj se nihče ne bi smel veseliti indičnih obsodb

[erektil]
Kaj pa medplanetarno sodišče obstaja ??? Hitro spisat pritožbo....

Ehhh, komunisteki, komunisteki. Tako zelo desparatni ste v svoji želji, da bi likvidirali Janšo s politične scene, da se vam že meša. Orgijajte in rajajte naprej, ma pazite, da se vam Janša ne razbijo ob pizdo, tak, kot se je vašemu podobnemu aparthaidskemu režimu Mandela nekoč končno razbil ob pizdo. Alpa Vaclav komunistični sodrgi na Češkem.

Sledom pasivnosti, mehkokurčnosti in stahopetništva nacije, ter izdajalske drže razumnikov Slovenije, ste se spet ohudokurčili in osokolili in opetelinili in evo vas komaj četrt stoletja od po vas sfejkane slovenske pomladi, spet sanjate, oz delate asumpcijo, da bo režim vaše kompartije rulal na slovenskem vse do konca časof. Tako so mislile tudi komunjare na Češkem, pa so jih umni Čehi lustrirali in jim seme trajno zatrli. Danes se na politični sceni Češke svaljkajo v formi obskurnih marginalnih ekstremistov.

Janša prav gotov ni angel, ma, jebiga, ker f totem patria kejzu ni dokazov, temveč so tu samo nekšni patetični "indici";
... pa, ker smo maja 2014 in ne maja 1945;
... pa, ker ga v fojbo ne morete vreči, ker ga v barbaravoski pekel ne morete zazidati, ker ga kot Dobrega iz Negove ne upate "v pijanskvu" ustreliti, se sirote mučite, kot Kristus na križu, se doma pred televizorji in pred računalniškimi ekrani tresete v vročici spet opiti od "zmage", zdaj, ko so ga vaši ogabni rüjafi udbo-denunciatorski "tožilci" in doživljenjski udborevolucionarni "sodniki" končno "indično" obsodili.

To udbokomunistično fašistično "indično sojenje", je v bistvu nekakšen mehkokurčni surogat za tisto gozdno obsodbo nad kočevsko jamo, ali pred tezenskim tankovskim jarkom. Simo Dubajić temeljem indicof ufatio, Simo Dubajić z bodečo žico roke na hrbet privezal, Simo Dubajić nad jamo "indično" obsodil, Simo Dubajić v zatilje ustrelil, Simo Dubajić v jamo mrtvo telo porinil. In usledil je surrelistični klic "demokracije". "Dajte prosim, vendarle spoštovati sodišče, to jest, dajte spoštovati sudijakadijo Sima Dubajića, de."

Kaj od tega ima Murglor in v njemu rulajoči kratkonogi Saruman, kaj od tega ima vsevidno murglorsko rdeče medijsko oko, kaj od tega ima klika na vrhu kompartijske bratovščine prstanov, kaj od tega ima onih 30 taužent komunistofašističnih privilegiranih nomenklaturnih spak na vrhu prehranjevalne verige benefitorjev režima pljačke in zla, vred z njihovimi sorodniškimi in klientelističnimi pajdaši, kaj od tega ima nekaj taužent sinekurnih večnih praetorianskih rdečih guzonj, mi je jasno...

...Kaj pa od tega imate Vi™ The male slinaste opranoglave verniške ofčice, mi pa ni jasno.

Ko v steni mogočnih Alp z rogovi trčita dva mogočna samca gamsa, mi je njihovo rivalstvo in napaljenost v boju za prvojeb pri mladi smici jasen, ni mi pa jasno zakaj imajo biti napaljene kibic-uši na okoliški flori, ki floro zajedajo.

Kaj ima to s to mrgolaznijo in kaj ta mrgolazen ima od tega, da je alfa samec spet premagal mladega tekmeca in se samonagradil s prvojebom mlade samice?

Gnjide pritlehne, škodoželjne, sociopatske zagamane!

Iz moje točke zrenja vidim jaz, da vse te uši druge role v naravi in tem gamsjem adrenalinsko-testosteronskem mačo hepeningu nimajo, kot, da v cvet prelepega enciana naredijo luknjo, preden ga gams snede po dobrem seksu z mlado samico.

Mi je pa zdaj jasno, kako je bilo možno, da Kompartija in UDBA dosežeta, da stotine tisočev opranoglavih uši denuncira svoje bližnje in prijatelje, ki so potem končali "indično" v gulagu na Otoku Golem.

Ni mi jasno zakaj ne znate povezati oz poštekati, doumeti, da ta hepening sploh ni o Janši in, da Janša per se tu ni niti malo pomemben, niti to ni pomembno, da Janša najverjetneje ni nikakršen angel, tak, kot nobena politićarska gnjida v zgodovini te naše geografije, na zapadnemu robu Balkana ni niti za trohico angelska in bregrešna,

... ampak je ta "indična" sodba preskusni kamen temeljec, ki po eni srani razkriva naravo satanskega sistema fašistokomunistov, ki ga s svojim obstojem in modelom obnašanja utelešajo doživljenjski nelustrirani režimski revolucionarni udbo"sodniki".

"Indična" sodba Janši ni obsodba Janše, jebeš Janšo, takorekoč, sort of speaking, ampak je to obsodba nas vseh državljanov na zalogo, je template obsodbe, spisan in položen v predal, kot najava, da se bo to "indično rajanje in orgijanje" jutri še lažje zgodilo komurkoli od dvamiljona džavljanov s preprostim sklicevanjem na "judikate sodne prakse".

Komunistofašistični "indični" krog, ki temeljem dejstva, da moški XYZ ima kurac, i da ima vozniški izpit, in da ima od prijatelja obljubo, da sme uporabiti njegov avto in da ima telefon in v imeniku prijatelja, je bilo možno, da se iz Celja odpelje v Maribor in se v času posilstva najde v bližini kraja posilstva, ki je spričo amnezije žrtve sicer neznan, ter temeljem dejstva, da je žrtev posilstva v tistih dneh, v točno dovolj specifiranem obdobju dveh tednov, hehe, dala fukat trem drugim moškim od katerih se eden piše Cekuta, kar pomeni, da fuk se je definitivno zgodil in o tem, "da se je fukalo" sploh ni najmanjšega dvoma...

...in temeljem dejstva, da je moški star šele 44 let in ima redne dolge telefonske razgovore z neko mlajšo žensko v Ljubljani, kar "Indično", potujoč po psihoideličnemu rdečemu krogu, k točki sklenitve psihodeličnega kroga rdeče udbovske nirvane, pomeni, da mu je tista babnca iz Ljubljane najbrž ljubica, "indično" pomeni, da mu cura še stoji, kar nas, "indično" kakopak, pripelje do zaključka oz "posrednega indičnega krožno izpeljanega dokaza", da je izvršil posilstvo nekoliko pomanjkljivo oblečene pijane finske turistke.

Ergo, to pomeni, da, ko Kompartiji čez 10 let zapaše, da nekoga odstrani in ga smesti fpržun, "sodnik" potegne vun iz predala ta "judikat" in, sklicujoč se na "sodno prakso" "indičnega sklepanja oz kolobarjenja po krogu plave trave indičnega zaborava", obsodi kateregakoli deda, ki ima curo, za katerokoli posilstvo finske, alpa magari avstrijske turistke, ki se domnevno bojda zgodi v naši državi, pa četudi se finska turistka po streznitvi in temeljitem razmisleku odloči ovreči svojo zgodbo, ker se, spričo amnezije po alkoholnem delirium tremensu, ne spomni, pa eto misli, da nima dovolj dobrih dokazov, da posilstvo se je sploh zgodilo, saj tudi sicer zelo rada fuka in je možno, da je zgolj s kakšnimi cekutastimi jebači med pijanstvom spet imela orgijo, ki jo itak, da ima rada in tudi sicer orgija sama po sebi ni protizakonita.

Kul za popizdit! Nje? De?

Dedovo natolcevanje, da nima nič s tem in da naj mu vendarle povedo, kje in kdaj se je to zgodilo, da se lahko brani in vsaj pove svoj alibi, kje točno se je nahajal v času posilstva, je seveda irelevantno.

Če mu ne povedo, ne kdaj, ne kje, ne kako mu očitajo, da se je zgodilo, alibija ne more niti povedati, razen, če je ves čas od rojstva bil na Marsu in mu sam Bog pride za pričo.

Čeprav Komaprtija bi po mojem brez težav Bogu dokazala, da je do svojega človeškega sina indično pristranski. Piis of kejk, bre, kume, piis of kejk! Rüjafi udbotožilec to dokaže za malo malco.

No, "na zapadu [balkana] nič novega", saj ta in takšen "indični" krog smo na tej geo širini in dolžini videli in masovno videvali že pred skoraj 70 leti in tekom vseh recentnih 70 let, ko so se vrstili montirani udboprocesi.

Edina razlika je, da komunjare Janšo danes ne morete zapreti v klet na Bethovnovi in ubijati boga v njem toliko časa, da podpiše "priznanje", ki lepo dopolnjuje psihodelični "indični krog" komunistične "resnice". Zato tudi hlastate po reinkarnaciji "demokratićkog socjalizma".

Tam v demokratćkom, bo to čisto izi. Janš pravzaprav sploh ne bo. Ker bo partija namesto nadležnih esdeesof in "janš, ki jim gre samo za oblast", velela spet imeti samo Kompartijo in SZDL in SKOJ. Nobenih YES združenj, kar lepo SKOJ, pa bo. Nobenih F21 združenj, kar lepo CKKPS, tak kot se zagre.

Sicer pa, vse to je nič drugega kot deja-fakin-vu v dolini solz na umsko sjebani strani Alp.

Med leti 1941 do 1945 so tebi podobne desparatne drobne duše pritlehno orgazmirale iz svojih obskurnih in patetičnih temnih kotov cone umskega somraka, ko so asasinske komunistifašistične teroristične trojke morile vidne, premožne, uspešne, razumniške Slovence, orgazmirali so, ker so komunistifašisti ubili "bogato buržoazno svinjo". Ki jih s svijim obstojem opominja na njihovo luzerstvo oz kratkost njih penisof.

Še bolj je vašim predhodnikom prihajalo, ko so komunjare po koncu vojne pomorile vse, ki so jih, "indično" kakopak, percipirale/določile za oviro uvedbi svoje strahovlade in nasilne uravnave vseh na vašo raven, za kar je predhodno morala izvesti pljačko.

No, potem je pa krvožejna beštija, ki ste jo komunjare tako, kot v Janševem primeru častile in malikovale, nekega dne svoje čekane zasadila tudi v vaše vratove. "Revolucija" je pričela žreti svoje pankrte!

Pa se je zgodil otok Goli in tisoče uničevanj ljudi "indično", ali zgolj sledom škodoželjne karbarske denunciacije vzdolž "indičnega" kroga do točke sklenitve indičnega kroga posrednosti, oz t.i. G-točke orgazmiranja privoščljive sociopatske pro-fašistokomunajzer drhali.

Ko je komunistična beštija v formi naveze Tito-karbari-UDBA-revolucionarno tožilstvo-revolucionarno sodišče svojega lastnega soborca in zagrizenega komunajzla, pankrta, terorističnega arestanta, ki ga je zaplodila t.i. "revolucija", Djilasa, določilo za odstrel, ker sta s Kardeljem čutila konkreten überstrah in si v dolgih nočnih pogovorih medsebojno zaupala strah od smrti, strah, da jih bo ta bestialna tvorba, ki sta jo pomagala graditi, nekega dne vse, enega za drugim, obglavila, tak, kot nekoč v Moskvi, je Kardelj vedel, da je zadeva šla daleč onkraj point-of-no-return. In, da beštije nič več ne more ustaviti, da mora celo on, drugi drmator v državi vtihniti in se Beštiji pokoriti.

Čez točko, s katere vrnitve več ni, so stvari ušle točno zato, ker so tebi podobno ravnajoče primitivne duše orgazmirale na nesrečo drugih, ki jih je doletel bič "indičnega kroga" obsodbe brez dokazov.

Kardelj je bil poklican k glavnemu v verigi zla, Šejtanu samemu, ki mu je dal vedeti, da za njuno filozofiranje o potrebi razpustitve svete partije in uvedbe prave politične pluralnosti, v imenu preprečitve, da bi jih stekla beštija režima vse lepo po vrsti dekapitirala.

Ko mu je dal vedeti to, da o njunem grehu, oz verbalnih deliktih ve vse, mu je Šejtan tudi jasno sporočil, da pričakuje od njega, da Djilasu napakira "Patria kejz", "drugarsku kritiku", de, da mu smesti "indični krog" in ga eliminira. Mejk nou mistejk, to mu je Brozekova šejtanska spaka dala čisto eksplicite jasno povedati. "Tvojo dušo, kardelejek strahopetni, zahtevam, tvojo dušo in izdajo hočem na oltarju Kompartije", mu je Šejtan jasno dal vedeti.

Medvrstično je pa Kardelj dobil še neizrečeni "opomin pred rdečim kartonom", "...šuti o pluralizaciji ili ode glava, majmun komunajzarski totalitarni, ti mi boš zdaj tu izigraval katolika večjega od papeža", se je glasilo medvrstično šejtansko sporočilo nevidne beštije režima.

No, pepeki in opranoglave ofčice motenih škodoželjno-privoščljivh umov, pripravite se. Pripravite se na svojo bedo in bolečino. Beštija udbokomunajzerfašizma bo prišla tudi po vas. Danes židek Janša, že jutri pa ste na vrsti vi.

Tudi šroteki in bineki so uživali milost Murglorja, ma, ko so maziljencu in takrat najbolj čislanemu izvoljencu Murglorja vzeli obljubljeno mu igračo Mercator, jih je Beštija označila za odstrel.

Ko je pa taisti nekdanji maziljenec prvič ravnal kontra volji Beštije, je tudi njega beštija označila za odstrel rekoč: "Včasih je osebne interese treba podrediti državnim".

Maziljenec tega še ne razume, ma, če ne odneha s svojimi egotripi, ga bo Beštija nehala ščititi in bo brutalno šrotiziran. Novi maziljenci so NoviObrazi™, naloga prešnjih maziljencev je pa hitro se temu prilagoditi, ne pa egotripati in si domišljati, da jih Beštija ipak ima malo raje od drugih rdečeritih majmunov, ki jim je bilo dano po volji Murglorja sedeti na najnižjih vejah, najbližje onim na tleh ležečim sladkim plodovom pljačke naroda, hehe.

Ob veselem rajanju med uvajanjem in trajanjem vam ljubega in tako željno pričakovanega "demokratićkega socializma", boste bolj ali manj vsi prišli na vrsto, da vam rdeča revolucionarna gozdna Sarumanova sodnija predstavi vaš osebni "indični krog".

Želim, vam, da bi vsi dobili priložnost "spoštovati sodišče" in se odpovedati izrednim pravnim sredstvom, da dobite priložnost se pohlevno uležati na tla in umreti na željo in v veselje Kompartije in Murglorja.

Da boste dobili priložnost odpovedati se Bruslju in "medplanetarnim sodiščem za človekove pravice", tak, da vas nihče več ne bo ščitil in se boste prostovoljno predali sodišču in giljotini kompartije, de. Pepeki napihnjeni! Pizdeki od wanabe intelektualcev, razumnikov brez listnice.

In ader wordz, tak, kot v onem dovtipu, vam želim, da se vam zgodi vse dvojno, kar vi želite janšam oz drugim ljudem v nesreči, ki jih pojmujete, za vam nevšečne drugače misleče, "ki jih ni škoda", pa ko jim zaželite, da ostanejo brez enega jajca, da vam odrežejo oba.

Da se vam zgodi tak, kot tistim, ki vas - rdečemu fašističnemu talibanskemu enumnju zavezane spake, iritirajo že s svojim obstojem in čigar 1000 krat manjši lopovluk vas tako zelo moti, da tolerirate celo obsodbe brez dokazov, 1000 krat večjo nenehno pljačko in jebanje v žive možgane cele nacije, vred z vami, izvajanih po jebačih iz murglorske prelature pod komando murglorskega Sarumana, za katerih zlodela je dokazov kot peska v Sahari, pa vas niti toliko ne moti, da bi korektno alocirali in personalizirali oz de-anonimizirali sum, kaj šele s prstom pokazali na očitne perpetuatorje, katerih benefit in rola v tej lopovski orgiji je jasno razvidna s prostimi okami z Lune.

Link

Ni komentarjev: