nedelja, 25. maj 2014

2396507 - proti komu so komunisti pravzaprav zmagali

[Bigo1]
Cakaj malo, ti mene sprasujes, ce se nisem nič naucil iz zgodovine? Kakor jaz vem, sem se vedno na strani zmagovalcev. Mogoce bi se moral ti kaj nauciti;))

Proti komu si pa ti "zmagal" in proti komu so "zmagali" tvoji "zmagovalci"? A proti onim 12 taužent vidnim in uspešnim medvojnim/predvojnim Slovencem, ki jih je tvoja komunistična bestialna tolpa podmuklo nečastno zverinsko pomorila pod okriljem noči?

Morebiti proti onim mumijam živim zazidanim v Hudo jamo?

Proti onim okostnjakom vrženim v fojbe in ali na plitvo zagrebenim pod rušo na 850 moriščih po Sloveniji?

Proti dojenčkom namerno shiranim po komunajzer prasici na Petričku?

Proti dandanašnjem narodu, katerega so tvojisvoji obsodili na komunistični gulag na prostem, ko so vzakonili najbolj recentno različico pokojninskega režima?

Proti 30 tisoč mladim, že izseljenim od leta 2008 iz dežele, ker javnosektorska kasta - plačana falanga volivcev kompartije, oz tvojasvoja plenilska komunajzer tolpa, celo državo ima za talca?

Proti 200 tisoč brezposlenimi, ki so brezposelni, poglavitno in pretežno zato, ker so tvoje svoje rdeče tolpe "zmagale" proti ljudstvu, svoje volivce nastavile v javni sektor na sinekure, sebe pa elevirala med rdeče barone tajkunske prihvatizacije, narod pa v dolžniške sužnje spremenili?

Proti komu konkrentno ste ti in toti tvojisvoji rdeči morilci in plenilci zmagali oz "zmagali"?

PS
Kako zelo ste vi "zmagali" in bili na strani zavezniških "zmagovalcev nad Hitlerjem", se vidi iz tega, da Slovenijo niti Zahodni zavezniki ne vabijo na proslave zmage niti celo vašsvoj Batjuška ne! Očenj injteresna, tota vaša "zmaga", de? Ki jo ne vidijo in ne priznavajo niti zahodni, niti vzhodni zavezniki. Kako to jebemmomast?!

PPS
Leta 1991 je nekdo zmagal nad tvojosvojo komunistično beštijo. A to, da si od takrat na strani "nezmagovlacev" si pa spregledal? Si spregledal, da so tvojesvoje rdečuharske školjčevske in vse druge pičkice gagale, da naj nikar ne dražimo vaše svoje JLA in SDV in ste bili proti osamosvojitvi in proti narodu? A to ste pa spregledali? Ste spregeledali svoje kolaborantsvo s silami, ki so odmetavale rakete in bombe po Sloveniji, narod je pa moral bežati v zaklonišča?

Sicer pa te delno razumem. Vaš status luzerjev vojne 1991 je trajal zelo kratko. Ker je Murglor aktiviral krte v Demosu in, tako kot je to bilo izvedeno leta 1945, znova ugrabill, ne le državo, temveč tudi vse ostalo, vključno z zaslugami za osamosvojitev.

Pa v 25 letih uspel osamosvojitelje kriminalizirati, kolaborntske komunajzerje -sluge JLA - nasprotnike naroda in narodovih teženj po svobodi, pa glorificirati. Narod si je seveda za to kriv sam. Zato, ker je narod v seštevku pod črto, delno bil izdan od lastnih 500 taužent komunajzerfašiste podpirajočih sonarodnjakov, delno pa tudi sam ravnal preveč po krščansko mehkokurčno, tvoje vrste spake lahko uspevate.

Uspevate celo v tem, da potvorite, da so oni, ki so bili preganjani od komunistofašistične UDBE in fašistične kompartije pa so morali priprave na osamosvijitev izvajati v ilegali, proglašeni za kurac od ofce in kriminalce, fašisti pa se hvalite s svojimi zaslugami za osamosvojitev in si talate medalje, čeprav ste bili takrat in danes ste še vedno proti osamosvojeni Sloveniji oz svobodi ljudstva, pa jugonostalgično rjovete, da hočete Titovo ulico in na Sabotinu obnavljate Titovo ime in rožljate z vrnitvijo Slovenije v leto 1945, v komunistično enoumje, ki mu poslej nadevate oskimoronsko ime "demokratični" "socializem".

Mediji, podmizno in nadmizno plačevani z, od naroda nakredenim denarjem, pa so vaši in v tej sramotni antinarodni raboti zdušno pomagajo. Zato vam tudi tak izi uspeva! Jebatga, uživajte, dokler vam uspeva, kaj čem vam drugo reči! Orgijajte dalje! Na lastno odovornost! Privoščim vam vašo orgijo po "zmagi". Če oz, ko boste fasali sadove svojega orgijanja, pa vam bom prav tako privoščil.

Link

Ni komentarjev: