nedelja, 11. maj 2014

2388105 - razlika med bivšimi in še vedno aktualnimi komunisti

[bozo666]
Kaj to kar pravite npr. v cerkvi ipd...... komunisti so se pojavili tako na čelu SDS-a kot v vodstvu SDS-a.

pa ne navadni komunisti. Taki bolj pravoverni kot sta Janša in npr. Gorenak.

Prvi je vodil brigado po poteh AVNOJ-a, drugi pa je celo bil mentor mladim komunistom v Tacnu.

Tako je, tovariš Buzo.
Janša in Gorenak sta bifša člana ZKS/KPS in všeč mi je, da to v tvojem tekstu obsojaš, sataniziraš in označuješ, kot nekaj slabega. Torej se komunajzli ipak zavedate, da ste lopovi, zlo in škodljivci in vas je globoko v vaših lopovskih dušah ipak vsega vašega sprijenega početja sram, tak kot ono Lindo, ki je posodila ime sindromu. Naj bo! Prav je, da se svoje spačenosti zavedate!

Veš zakaj? Zato, ker potem ne boš imel težav razumeti, da so Kurčanofski Visarjonovič Kepecovič, Mojškra Iljić Uljanović, Januković Zoka Saraorcefič, Lukšićašenko Brzezinsky, Virulantek Uomo Pedersen, Zariplopirjofec Beriakovič, Mudenseljaković Volksdojćer, še taužent krat večji gnoji, ker so še danes člani fašistokomunističnih kompartijskih derivatov, ki jih murgeljska prelatura producira kot Saruman v katakombah pod Murglorjem, ter brez dvoma delujejo na liniji KPS in v smeri restavracije oz reinkarnacije fašistoetatističnega sistema državnega planskega monoteističnega kapitalizma, beri t.i. "socializma".

Janša jih pa moti! Njih komunistofašite moti! Jim je trn v peti! Jih iritira! Ni njihov, skratka. Če so oni znova v über za socjalizem, beri boljševiški fašizem in še vedno na liniji fašistične KPS, on pa je njihov nasprotnik, ni njihovsvoj, je on pač de facto antikomunist torej antifašist.

No, Buzo, je bolj za zameriti Janši, ker je bil v Kompartiji ( "bil" =preteklik od glagola biti!), pa se premislil in šel med oporečnike, al tistim, ki so še vedno komunistični gnoj? ( "so" =sedanjik od glagola biti!)

Kakorkoliže, všeč mi je, ker tudi ti priznaš, prepoznavaš in v javnosti izpoveduješ, da je biti komunjara nečastno. No, zdaj ti preostane samo še eno - da za to gnojnost pričneš ozmerjati tudi tiste, ki to še vedno so. To ti ne bi smelo biti pretežko, glede na dejstvo, da strastno obsojaš že nekoga, ki je član komunjarske organizirane tolpe bil nekoč davno.

PS
No, ko ti uspe ta preboj, se mi javi, da ti pomagam doumeti, zakaj Janše in njegovega Andreja s Štajerske mi pošteni ljudje nismo hvalili, ko sta nečastno kolaborirala s tvojimisvojimi komunistofašisti, pa vzakonili še bolj sprijen reketarsko-plenilski pokojninski režim. Namesto, da organizira oboroženo vstajo proti komunistofašističnemu režimu, ki se je namenil vzakoniti take antinarodne lopovske zakone.

Link

Ni komentarjev: