četrtek, 29. maj 2014

2399906 - ali bodo krivosodneži podprli indično sodbo?

[WikiLeaks02]
> [Deumos123]
> A so ugotovili, da bo Patria padla pa so morali sprožiti veliki pok, tokrat iz Slovenije? Ali je komu sumljivo?

Zanimivo, tokrat jim niti nacikomunistični novinarji niso "nasedli", beri: kaj prida pomagali pri razširjanju novega poka, zadeva je namreč tako iz petnih žil ven potegnjena, da je še mala deca ne kupijo več. Muda za žvake pač.

Zgodbice iz Murglorja so se izpele, indična sodba bo padla, samo zanimivo bo videti, ali že v Sloveniji. Če bo bedak samostojni poslanec volitve pomaknil v september, da se bo vmes lahko Cerar konstituiral in si registriral stranko (nerodno bi namreč bilo, da bi julija na volitvah zmagala stranka, ki še ustanovljena ni bila - po mojem bi v EU postali sumničavi v legalnost volilnih rezulatov), zna biti, da bo ustavno sodišče razsodilo v prid indični sodbi, pod pritiskom "naših". Če pa se bodo ustavni sodniki "našim" uprli in škandal od kozlovske sodbe raztrgali, zna biti pa cel cirkus in plebiscitarna podpora eni sami politični opciji. Malo sicer sumim, da si indične sodbe slovenija vseeno ne bo upala potrditi, ker bi s tem tvegala zelo hudo packo v Evropi, tam indična sodba zagotovo ne bo šla skozi. Kazen EU pa ne bo mila. Da stanje v Sloveniji resnično skrbi, kažejo angažmaji in opozorila iz ZDA, ko te pa enkrat začne velesila milo opozarjati, pa ne ubogaš, se ti zna bumerang boleče vrniti nazaj...

Kalkulantski slovenaćki krivosodni Doživljenkovići bodo sodbo izi podprli le in samo, če jim na tajnem sestanku murglorska glavna prelatura da garancijo, da bo DemokratickeSocialistcky uveden v roku 6 mesecev, oni pa bodo doživljenjski krivosodci tudi naprej v NDLRS - Novi Demokraticky Ljucki Republiki Severnosloveniji. S posebnimi pooblastili za samostojno proženje akcij NUDBA-e (Nove UDBA-e).

Prelatura jim bo na izredni tajni seji CKKPS v razširjeni sestavi, najprej dala za podpisat NDA, potem pa pokazala načrt in razpored sil.

Če bo El Comandate Će Kepeco prepričljiv, kar najbrž bo, bodo obljubili zavrnitev Janševe zahteve, le ta bo pa ostal igrat nogomet na Dobu, (kjer se, "kverulant kakršne je, hehe, kmalu po proglasitvi NNDLRS utegne skregati s kakšnim morilcem in izkrvaveti na zelenici Doba, še pred prihodom dohtarjev, ki mu bodo nudili vso pomoč, a zaman"), saj se bo sodnikom jebalo za EU, NATO in Zapad, kajti v izolirani Severnokoreji, pardon, reči sem hotel Severnosloveniji bo njihov status ponovno enak onemu med leti 1945 in 1990, ko so se specializirali za streljanje v hrbet mladeničev, ki na taljanski meji ilegalno bežijo iz RajaNaZamlji.

Če pa El Comandante Će Kepeco nea bo prepričljiv, mu bodo namignili pod kakšnimi pogoji bi pa, v imenu njihovesvoje stvari, fseeno sprejeli igro in zavrnili Janševo zahtevo.

Rekli bodo tak: Čujte, tole sranje od indičnokrožne sodbe ni vodotesno, je kvečjemu vudutesno, saj to razumede, kanede,... eeeee, torej bi v teh razmerah realno Janši morali pritrditi, maaaa..... ma, če nam garantirate, da boste na vseh voliščih za preštevanje glasov imeli same našesvoje, eeee, in tote naše naše in tote aktivirane krte -kobajaginjihove, v biscvu pa naše, pa da štetje "nekoliko presenetljivo" pokaže, da imajo "leve" stranke 80% glasov, ter, da fse pridejo čez prag in se po volitvah združijo v kobajagi kualicjo... in topato junovotwimiin, nje, de.

Dalje, če boste garantirali, da v primeru, da se folk spunta, ker bo posumil na volivno prevaro, imate v najvišji stopnji vojaške pripravljenosti enote za "hitro pacificiranje neposlušnih", ki jih boste zaprli na štadjone, mi pa hitro obsodili za rušenje ustavnega reda.

Dalje morate obljubiti, da boste takoj dali spisati novi socialisticke-demokraticky red, v parlamentu pa takoj na prvi redni seji, ki naj bo pol ure za prvo sejo parlamenta v novi sestavi, dali na glasovanje nove ustavne spremembe in nove zakone, ki uvajajo DemokratickeSocialisticky.

Eto pod temi pogoji bodo pripravljeni gladko odjebati Janšo. Sicer pa ne, ker bo sramota in pritiski preveliki, Bruseljski pok pa tako glasen, da jih bo moral režim oz The Organzacja žrtvovati.

Murglorska prelatura bo brez težav vocoever, seveda, vse to obljubila in jim s predstavitvijo že izvedenih priprav omogočila mir v duši med sprejemanjem odločitve v prid indičnim psihodeličnim krogom.

Prepričljiv nastop murglorske prelature je tisto tesnilo, z kompeling ivent, de, ki bo indično-krožno obsodbo nenadoma naredilo vodotesno, krivosodnikom pa omogočilo mirno vest.

Skratka, našo deželico najbrž čaka še en grejt sakses, demokraticksesocialisticky sakses, seveda, v režiji "levih", de, nje.

Link

Ni komentarjev: