četrtek, 29. maj 2014

2399741 - Zakaj sploh potrebujemo KPK?

Meni je sporno to, da to Janšo ne sprašuje DURS in ne neka tam jebena partijska inkvizicijska KaPeKa.
DURS alpa recimo kar preiskovalni sodnik.
Alpa kar policijski inšpektor NPU.

Sluzasta inkvizicijska KaPeKa je potrebna komu že?
In komu že se izraža nezaupnica, ko zadeve ne preiskujejo inšpektorji normalnih, običajnih organov vsiljevanja zakonov - DURS in policija?

Sistematično in sistemsko spodjedati ugled in avtoroteto, oz sejati dvom v in sejati nezaupnico policiji in DURS, obenem pa, ko neka jebena inkvizicijska politična "policija" za blatenje z imenom KaPeKa javnosti razodene svoje patetično šejki "načelno mnenje", hitijo politićarske gnjide obsojati nespoštovanje KaPeKa in njenih sumljivih in neprepričljivih luknjičastih načelnih mnenj s strani ognojničenca, je sprenevedanje par excellence.

Pravo vprašanje je: Zakaj Kučanova tolpa spodjeda in spodbija ugled in avtoriteto državnih inštitucij policije in DURS, ko s formiranjem patetične smrdljive inkvizicijske diskriminatorno ravnajoče KaPeKa seje dvom v sposobnost rednih organov države, da opravijo s korupcijo? To je pravo vprašanje, ne pa to zakaj se Janša in UDBA, pardon KPK ne uspeta razumeti.

Zakaj te velekadri slavne KaPeKa niso bili zaposleni kar v policijo , DURS, nejmit?

Če bi jaz imel na računu €200k brez izvora, me dacarji in potem tudi vsi drugi "organi" ne bi nič spraševali in jaz nikakršne jebene KPK ne bi niti videl.

Moj osebni dacar, ki me pokliče in opomne na globe in obresti in to že, če dolgujem 1,1 EUR, bi me pozval, da oddam zahtevo za odmero davka na teh misterioznih 200k in pojasnim izvor, alpa mi bodo oni odmerili po najneugodnejši stopnji, mi opalili še globo in me ovadili policiji za kršenje zakonov, ter se bi kratkomalo usedli na vse račune in premoženje. Jaz si pa naj jebam mater z dokazovanjem.

Kaj je Janša drugačen, kaj so politićarske gnjide drugačne, da tega njim ne naredijo redni organi DURS in eventuelni drugi organi law enforcementa? Zgolj retorično vprašam, seveda.

Jebo KPK press! Kdo jo rabi press! Normalne države že ne press!

Link

Ni komentarjev: