četrtek, 15. maj 2014

2390859 - kaj bo zakuhal Murglor, če Janša zmaga s kandidaturo iz zapora

Kaj bo deželo preplavilo stokanje in cviljenje skomunajzlanih umov, če jim Janša iz pržuna kandidira in šokantno z veliko razliko zmaga.

To bodo vse žurnalistke in žurnalisti Slovenistana stokcali in jokcali, da "V Evropi™ vsak Janša odstopi že ko mu tiste tam evropske Murgle smestijo indični sum, da se sumi, da je morebiti indično-krožno prejel obljubo, da mu bo obljubljena nagrada".

Pa jokcali bodo, da je toti kurčef Janša pa res nesramen in neevropcki, komunisti so se tak zelo potrudili, ves umski trust rdečih kadij in sudij se je zbral in nagruntal indični krog posrednih indicof o posrednih dokazih.

"A je temu pizdunu Janši sploh jasno koliko je to enega dela in koliko je to stalo državo, da je Murglor sklical vso to SrokofnoJavnoct™ in to, ta se pa norca dela.", bodo še dodali, v bufetih pa bodo rdečeglavi pijančki grozili tak "mater mu jebem grosuplsko ćelavo beluharsko, če ga ne bo niče drug ga boma jaz, pička mu materina, da se bo norca delau iz sodišč...!"

"Narbolj bi blo treba pa štrafat tote njegove volivce, ki so verniki, de, Talevi™ niso verniki, saj oni iz sez s svojimi nadaleko poznanimi svobodnimi umi, že od leta 1945 dalje boemsko svobodno intelektualno sproščeno, de, hodijo po lažgošah, osankaricah, trojkah in to, pa odprtih umov visokih ikujef, kakršni so, vedno volijo drugo stranko, ...eee...eee..., kako, da kažem, ....ki jim jo Murglor, zavoljo veeeeeeelike demokracije, iz ostankov trupel razkosanih zombijef, da izdelati po meri njihovih umof dan-dva pred volitvami. " , bo levo™ drobnico pohvalil tovariš Drkmarkeš v sobotni.

Sami intelektualci so toti murglorski volovci, ki nenehno terjajo GanzNoveObrazeNaLevici™, dočim Janševi so pa redneck idioti, da stalno volijo stranko, katero dobro poznajo, saj se ni menjala že 25 let in vedno tega Janšo volijo.

Treba je spremenit zakone in te budale redneckovske kaznovati, saj bodo volili Janšo, za katerega se je tolk aljdi moralo truditi, da je pravnomočno indično junikaljno obsojen. A zdaj je fse to delo bilo zaman, al kaj, jebemtibogainto!

Pa kaj temu folku ni jasno, lepo so jim Murgle obsodile pizdeka, oni ga pa vseeno volijo.
Kaj a mar bo res Murglot moral pristopiti k planu B in sfingirati prestop celotne "levice" v SDS, da končno do znotraj sesujejo Janšo. hehe.

Morš si mislit, kaj bo storila Barbarela, če Janševi osvojijo recimo čudežnih 55% glasov, ker se med abstinenti eni spomnijo, da je treba iti na volišča in Murglorju pokazat sredinca, kot nagrado za indični psihodelični krog.

Murglor bo fkup sklamfal vse toninske in eseles partijske derivate, ter jih v kualicjo združil iz sez SD in DL in PS in Solidarnošć in Gimnastćari in TRS in SNS in ZARES in LDS, kdorkoli pač od vsega tega šrota prestopi prag za v parlament.

In šteje Muglor poslance in šteje in šteje in mu zmanjka ene par komadof. Aktivira use speče krte in ni dovolj, Onega Taljančka in Madžara nekak prisilijo, in.... in... spet ni dovolj. Nočna mora, vam povem!

Komu naj da mandatarstvo tota Barbarella, če ima Janša toliko poslancof?

Že videm kako tovariši veleposvečeni, v medijih omniprisotni tolmači resnice Papirnat in OniMajmunBrezVratu razlagajo, da predsednik lahko zaradi skrbi, da Janša ne bo mogel voditi SDS iz zapora da mandat tovarišu Gimnastćareviću. Auuuuu! To bo še zelo zanimiva štala.

Link

Ni komentarjev: