ponedeljek, 26. maj 2014

2397545 - kako eliminirati Desus

[jani639]
smrt desusa je stvar zdrave pameti... ukint borčevski dodatek, posebne pokojnine pa zvšat unim 250000 ki imajo pod 450€.... korl izpuhti.. pa ma kdo interes to narest?

Dovolj bi bilo reformirati pokojninski sistem tako, da je enak švedskemu. Amen.

S tem bi lahko svoje pisanje kar zaključil. A ne bom, saj veste zakaj, hehe.

Pokojninska renta bi postala eksaktna matematična vrednost, na katero ne more uplivati noben politik in noben državljan, razen kontributorja samega. S kontribucijami in izbiro časa odhoda v pokoj. Čista rigidna matematika zakodirana v rigidnih aktuarskih formulah.

Na tak način bi raznorazni kahlni ohleanski bili za višino pokojninske rente pomembni manj, kot je za to, da se vsak dan zujtraj zdani, pomembno petjalnovo kirikirikanje.

Če bi hkrati uvedli še kapico na socialne kontribucije, pa tisti del presežnega dohodka pri tistih producentih-kontributorjih s plačami nad cca 2500 EUR, kjer se napajajo lopovski komunajzer kahlni, povsem eliminirali, (jo pustili producentu v žepu) tako, da bi v blagajni bil balans, ker se izplača največ in najmanj to, kar se vplača, bi si kahlni svoje gaganje o njihovem "delovanju v prid upokojencev" lahko vtaknili magari frit. Gaganje o višini pokojnine bi bilo patetično praznogovoričenje brez listnice.

Če bi pa po nekakšnem čudežu, z ustavo zacementirali EDS, ter stopnjo omejili na max 20%, davčno izvzetje pa definirali kot "višina potrošniške košarice v EU prostoru", za skupaj živeče pare pa dvakratnik košarice, plus z ustavo zacementirali še par zadev, ki limitirajo in matematično fiksirajo, ter onemogočajo brutalno lopovsko komunističnotalibansko nad-normalno prerazdeljevanje,...

...bi se vsa plenilsko naravnana politićarska tolpa morala silom prilik skoncentrirati na aspekte izven haračiranja, reketiranja in prerazdeljevanja. Ker tam ne bi bilo ostalo ničesar več za kaj se bi oni lahko oprijeli, pa od tam gradili svojo populistično mudologijo.

Desus in podobne sebične partikularne interese zasledujoče sekte, bi državljan-starostnik-davkoplačevalec potreboval baš toliko, kolikor potrebuje fasati garje, tuberkulozo, sifilis alpa aids.

Za vse drugo bi pa fpokojenci lahko imeli magari zgolj mastercard.

PS
Dovolite, da vas malo spomnim. Murglor Desusa ni ustanovil, pa na njegov vrh inštaliral komuniste-upkojence y bogamy celo komuniste-"mladeniče" zato, da bognedaj ščiti interese kontributorja-upravičenca do pokojninske rente.

Če bi, ne bi vse zakone, ki se interesov tega producetna - kontributorja - upravičenca tičejo, spisali izrecno in očitno proti taistemu producentu - kontributorju - upravičencu do rente. To se neposredno vidi iz vseh členov vseh zakonov, ki jih je Murglor vzakonil za področje pokojnin.

Mejk nou mistejk, Desus je bil integralni in fokalni del murglorskih prizadevanj, da se Kompartijo preslika v čimveč zakrinkanih kompartijskih reciklatov in derivatov, najbolj zaupne kadre pa razporedi po perimetru tak, da je v vodstvu vseh reciklatov. In celo v formi spečih krtov tudi v "desnih" strankah.

Oni so tu, da bi "levica" imela še eno železo v ognju in čimveč želez v ognju.

Če in ali, ko bo Murglor ugotovil, da bi mu koristila nadaljna parcelizacija "levice" z novimi "železi v ognju", bodo nastale tudi druge "interesne" stranke, ločine kompartije. Recimo stranka deloucof v industriji tak splošno, pa stranka šolnikof, pa stranka študentof, pa stranka lesarjev, pa stranka trgofcof, itd, možnosti ima Murglor, kot listja in trave.

Skratka, Desus je tu, da Murglor na najbolj perverzen način, z zavajanjem, ki brenka na najbolj primitivne sebične strune v dušah slovenskega čelovjeka, dobi podporo celo od butalcev, ki sicer niso niti komunjare niti prokomunjare, so pa zato ultimativni bebci, ki nasedajo murglorski mudologiji o tem, da jih bodo rdeči murglorski emisarji kobajagi zaščitili od zlorab in zaščitili njihove eksistenčne interese.

To, kakšne in čigave bićiz so ljudje na čelu Desus, se najbolje vidi iz kahlnove slavne znancvene definicije levičarstva in levice, ko je rekel približno tak: "Kako se ne ve kaj je to levica in kdo je levičah?! To je pa ja simpl ko pasulj. Levičahji so tisiti, ki so za nahodnosovobodilno bohbo, tisti, ki pa niso, so pa desnica". Kahel je seveda "levica".

Sicer je pa itak čisto vseeno kako se posameznemu kompartijskemu reciklatu reče.

To dokazuje ankedota z Vajglovim nedavnim nastopom na soočenju, ko ni vedel a je iz Zares al je iz Desus.
Lahko bi med odgovarjanjem malo omenjal tudi vse ostale reciklate; SD recimo, pa bi bilo isto.

On je murglorski praetorianski vojščak, on je "levica" in murglorski prelaturi je čisto vseeno kako se reciklatu reče, vseeno mu je tudi s kakšno motivacijo so bebci volili za konkretnega vojščaka.

Slogan murglorske prelature, če se bi upala tako brutalno odkrito razodeti, bi lahko bil:

"Miljonsedemsto pridnih SLOVENSKIH duš, miljonsedemsto ambicij, miljonsedmsto motivacij, miljonsedemsto glasov za "našo stvar" oz za "levico". Miljonsedemsto nas je za "levico" - "levica" za vseh nas miljonsedemesto! Atos, Portos, Đoj in NejmitBullmastif! Pridite knam, podprite "levico", edino pri nas vsak izmed vas ima lahko svoje razloge in svojo cilje in svojo motivacijo za podporo "levici". "Vsi za eno -ena [levica] za vse"! Atos, Portos, Đoj... Dildo in to pa to

Murglor je v svoji spačeni interpreatciji "levice" ponudil vse - od ultraboljševizma, preko psevdo-liberalizma in brutalnega tajkun-izkoriščanja do nazi-interesnega in nazi-ksenofobnega nasprotovanja vlaganjem tujcev pri nas. Kdor se v temu murglorskemu "pluralizmu" okranclanemu s Slovenstvom ne najde, ta res ni Normalen™. Mencinger torej ima prav.

Seveda je situacija na "levici", spričo tovrstne omnivsebnosti, skrajno shizofrena.

Kako ne bi bila, če so pod eno streho fašisti, boljševiki, zlagani psevdoliberalci selektivnega liberalizma za pasjejebce in selektivne netolerance za številne druge, brutalni gabežljivci, nacisti, ksenofobi, kaviar levoburžuji, talibani, pedofili, pajsjejebci, ekshibicionisti, sebični gerontovampirji, đabalebaroši obični, đabalebaroši trenirani, đabalebaroši z doktorati, đabalebaroši zdravljeni itd.

Vse našteto je prisotno v eni osebi in v vseh osebah, ki so tam na "levici", bodisi, kot aktivna praetorianska falanga vojščakov-borcev za kontinuiteto te sprijene orgije, bodisi kot podporniki, simpatizerji, gardiani.

Avstrijski levičar se pristno - iskreno bori proti nacističnemu zaničevanju delavcev drugih nacij in ras, recimo Slovencev.

Slovenski "levičar" pa z rdečo peno na ustih med roštiljanjem za prvi maj najprej grozi, da bo Janšo fental sam, če ga kdo drug ne pred njim, potem pa nadaljuje, da je treba, jebiga, tudi te čefurje poslat nazaj.

Potem malo sprenevedavo lindasindromsko okrancla, češ, da on sicer je ponosen "levičar", je za NOB in "leve vrednote" in proti Neslovencem® nima nič,... ee... eeee.. učinkovitega, de, ma, če za Naše™ ni delovnih mest, naj gredo čefurji lepo nazaj od koder so se sem priklatili.

Mah, ka čem ghovort, mona, model je pač čisti "levičar". Echte Slovenische Levitschar. ÜberLevitschar, takorekoč. Kot nekšen levitscharski Übermasch.

Skoraj tako zelo levičar, kot Židan, ki s krvavo peno na ustih gaga svojo gospodarsko ksenofobijo proti prodaji Mercatorja Hrvatarjem. Eno popolno pleme Levitscharjev, hehe.

Zamislite si onega papka s pogledom enakim Geringovemu, ko je razlagal tisto o Ukrajincih, ki naj delajo za Rajh ali pa crknejo, saj da Rajh nima resursov za fujtrati nekoristna usta, a naj nikar ne pozabijo na koncu tudi tiste, ki bodo sicer delali za Rajh poslati v smrt, saj v Rajhu ni mesta za NeSlovence, ...pardon NeNemce sem hotel reči.

Saj veste, to je tisti model, ki je bil v tisti Pahorjevi agenciji in je potem na televiziji razkazoval svojo ksenofobijo do tujih investitorjev. Borec proti prodaji NLB in Mercatorja, ki bi državo, ki nima deleža v Mercatorju, uporabil za preprečitev prodaje privat Mercatorja nekemu tam drugemu privatniku. Auuuu!

Modelu se z Lune s prostimi okami vidi, da je v eni osebi in hkrati vse zgoraj našteto: fašist, nacist, komunist, fašist-komunist, brutalni kapitalistični malester delavcev, rdeča nomenklatura, rdeči kaviar buržuj, ksenofob, nacionalist, šovinist, taliban... nejmit.

Ki redno hodi ploskati kreaturam s Thompson šmajserji in titovkami tam v Lažgošah. In povrhu vsega najbrž birma otroke in se tudi sam odpravi za veliko noč v procesijo, na čelu povorke, kakopak. Tradicija, jebiga. Mora se.

Pač, idealna slovenska interpretacija "pravega našega človeka", ki je esencialno globoko v sebi "levičar".

Če tega modela vprašaš zakaj je med murglorskimi vojščaki, pa je eto bil od Murglorja skrbno odbran za funkcijo v tisti agenciji "za zaščito srebrnine in drugih tekovin socjalizma", bo zase rekel neki tacega - "Sem pač ponosen Slovenec". In Murglrju to zadošča. Murglor se ne sprašuje, ne cepidlači zakaj je on njihov in za njih. Važno je le, da je! Naj človek ima svojo motivacijo, če le ta proizvede glas za "levico" in delovanje v promurglorski smeri.

Če bi Janša svojo nekoč tako poimenovano Social-Demokratsko stranko (Izvirna SDS), na katere socialistični karakter jih je pikro spomnil Peterle med nedavnim soočenjem za EU volitve, zapeljal v smeri podrejanja murgorski prelaturi znotraj okvirjov "levice", bi ga murglorska mašinerija povzdignila v čaščenega osamosvojitelja, govorca na vseh pasjih procesijah v vseh lažgošah Slovenije, sam kepec bi ga pa v izjavah v Ušljašćićarni označeval za "velikega domoljuba, z zelo izostrenim občutkom za socialni filink, de".

SDS bi pa v rdečih medijih bila označevana za "stranko žlahtne desnice",Zmago bi pa moral prevzeti rolo osovražene ultradesnice, ki na dvorišču sicer časti "levičarja" Broza.

Pridevnik "žlahtna" pridobi v Sloveniji vsaka stranka, ki zgledno in sinergično delujo v smeri murglorske Komaprtije, oz deluje "povezovalno". Plemensko zavedno, takorekoč. Evo recimo SLS je "žlahtna" "desnica". Desus je pa Žlahtna interesna stranka. Eto vidite, da gre, nje, de.

Janševa SDS bi v takem primeru bila članica evropskih SocialDemokratov, ki se bojda strogo distancirajo od evropske levice, kar Murglrju gre strašno na jetra. Da je temu tako, pa narodu oznanjajo Mladina, Dnevnik, itd.

Murglorju bi nastali položaj z Janševo SDS bil silno povšeči, saj bi slovenski jebeludzbunjenog bil še bolj zblojen interpretacija resničnosti pa do absurda in popolne zmede in neprepoznavnosti distortirana.

Janša in Lukšičašenko bi bili na ravni EU v isti družini strank, namesto majniškodeklarativnega zborovanja bi imeli skupno Janševo in Lukšičašenkovo zborovanje na Lažgošah recimo, kjer bi govoril Schulz, seveda. Auuuu!

Ko je Murglor v verigi urgrabitev, za katere se je bil že leta 1945 specializiral, ko je ugrabil državo in do mojstrstva priteral umetnost ugrabljanja, pa sebi monopolno pripisovanja vsega, kar se je kadarkoli v zgodovni časa štelo za pozitivno, od antifašizma, do človekoljbnosti, svoj glavni kompartijski reciklat SD preoblekel v psihodelično oblekico socialdemokracije, pa jo uspešno, v maniri najbolj trdovratnega zajedalca zrinil v črevesje evropske socialdemokracije, je ugrabil še Janševega inicialnega SDS socialdemokracijo.

Zato je Janša, da ne bi bil v murglorskem taborju, apostrof moral rapidno in čimbolj neopazno prestaviti na termin SLOVENSKA in zraven pustil besedo demokracija, da se ji ne odpove v korist kompartije, čeprav je bila ostala poslej ta beseda oskrunjena, saj se je murglorska piemontalna ločina - nosilka praporja kompartijskega enoumja veber-severnokorejskega tipa, imenovala nič manj kot "Socialna Demokracija".

Edini čist in navidezno neoskrunjen termin je bila beseda "Slovenska" v novem nazivu "Slovenska Demokratska Stranka".

A Murglor še ni zaključil. We aint seen nosik jet!

Murglor bo nadaljeval hiperprodukcijo derivatov in reciklatov kompartije in se pri tem ne bo oziral na to, na kaj konkretno orgazmirajo posamezne skupine in katere konkretno sebične cilje zasledujejo.

Murglor bo vsakomur dal prostor na "levici". hehe. Pluralizem, sezedeelofskega tipa, bre. Možno onlji in Zlovenistan, de.

Tudi Janša vsake toliko prejme poziv, da se jim pridruži, "pragmatiki" pa hitijo razlagati, da bi "kverulantski" sicer Janša, kakor ga imenuje DrMiheljak, če že ne zna biti "državotvorno povezovalen", lahko bil vsaj sebično pragmatičen, delujoč vzdolž vektorja "Ako jih ne zmoreš premagati, oz ustaviti, da ti več ne pakirajo patrije in depalevasi, potem se jim pridružI".

Nekoč so najbolj relativizerski "pragmatični povezovalci" že pozivali, da se naj zgodi Velika Zloveniše Nazi Kualicja, a to je bilo davno, ta moment je aktualno pozivanje SDS, da naj vendarle Janšo prepričajo, da ne kandiddira več na volivah in za šefa stranke, alpa še lepše, da naj takoj odstopi, alpa magari zgolj "zamrzne" svoje precedovanje po vzoru na Zokija, de, pa da ostali SDS-ofci potem lažje pridejo k Jezusu, oz nazaj k materi v naročje murglorske SlovenskeDemkracije®, de, t.j. "levice", "kjer je dom vseh zavednih Slovencev, "ki ne delajo zdrah in ne praskajo po dreku iz preteklosti", ampak so za Slovenijo". In ta mudologija zadošča za približno 99,9% članov SDS. Saj vendarle ni nikogar, ki bi dvomil, da so člani SDS za Slovenijo, mar je? Nje? De?

Link

Ni komentarjev: