četrtek, 15. maj 2014

2391101 - koga vse bi še bilo treba strpati v zapor

[0602Krajn]
> [0317AvtoX]
> Norčevanje iz najvišje veje oblasti iz države in iz državljanov. Marš v zapor kamor sodite

Odlično si to zapisal. Kratko in jedrnato. Samo dopolnila te bom: Kučan, Zemljarič in vsa njuna rdeča kompanija bi že zdavnaj morali biti v zaporu !!

In še neznano število komunističnih terorističnih asasinov oz morilskih beštij, ki so za seboj zapustile preko 300 tisoč v slovensko zemljo na plitvo zagrebenih, v fojbe zverinsko pometanih in v rudniške jaške ultrazverinsko živih zazidanih, bi takisto morlali že zdavnaj biti umaknjeni v izolacijo pržuna. Kajti v nobeni normalni deželi morilce ne pustijo prosto vandrati po deželi med nič hudega slitečimi civili. Bi rabili indice in fašistične metode indičnih krogov? Seveda ne! Zakaj že? Zato, ker je corpus delicti trupel in okostij kot listja in trave.

Pa še 30 taužent murglbabinih hajduških mafijskih plenilcev - prihvatizatorjev, bi takisto morali že zdavnaj zapreti. Tudi za njihova zlodela je corpus delicti otipljivih pokazateljev kot listja in trave.

Evo na primer država je zavožena, ekonomija je devastirana, državljani so izropani in so vsak dan še bolj ropani, slovenski rod je dolžniško zasužnjen vse tja do generacije, ki se bo rodila po letu 3200, perspektive bodočih generacij so izničene, ...itd... itd...
...vse to sledom orgije rdečih plenilcev, ki so kradli celo železno ograjo iz kasarn. Bi mar njim morebiti bognedaj morali soditi indično? Nak! Dokazov je kolikor hočeš. Samo hoteti bi jih organi™ morali videti. Pa nočejo! tak, kto nočejo rdeči novinarji pisati o, oz raziskovati njihovih očitnih zlodel, vidnih s prostimi okami iz sez z Lune.

Na Hrvaškem so zaprli Kutleja in še 130+ kutlejev, šefa Gospodarske zbornice, šefe na desetine državnih kolhozov, šefico dvorne pralnice denaraj za HDZ, ter sodili (Sodili temeljem dokazov in ne sklenili nekakšne butalske fašistoboljševistične indične kroge!) Sanaderju in stotinam drugih, ki so morili v vojni in pljačkali zlorabljajoč državne funkcije.

Če so hoče, če imaš normalno sodnijo in tožilce in policijo, ki niso zgolj dežurni gardiani Kompartije in komaprtijske kamarilje in lika in dela komunističnih klavcev, katerih zločinskost se še danes uradno zanika in se za njihovo zločinsko organizacijo KPS in KNOJ iN OZNA in UDBA preprečuje proglasitve njih zločinske narave na sodišču......

...skratka, kjer je volja, se zlodeje da obsoditi z dokazi in po standardih civilizirnaih družb.

In tako, dalje, lahko bi naštevali do Božiča.

Link

Ni komentarjev: