nedelja, 25. maj 2014

2396521 - nabijanje ob domnevah, da je Kovačič obveščal JJ o balkanskih poslih

Haha. Komunjare so res kuga. Kakšna lovska zgodba.

V Sloveniji so komunjarski nastavljenci v državnih bankah podelili 15 milijard slabo zavarovanih kreditov, banke same pa tudi sodelovale v dvijih in nebrzdanih nakupih sumljivih nepremičnin in delnic in česa vse ne. Ki so na koncu vse bile vredne za miljarde in milijarde manj, kot ob nakupu. Takorekoč, poniknile so milijarde.

In so pri tem, ne le obveščali ministre in premijere rdeče falange, temveč so delovali po navodilih in na izrecno dokumnetirane zahteve izdane s strani ministrov in premijerov rdeče vlastele.

Sicer pa, btw, a je sploh katera nepremičnina kupljena od strani katerekoli banke na celem svetu, dandanes, po poku vseh balonov od leta 2008 dalje, vredna toliko, kot so jo plačali ob nakupu? Samo pitam?

Tudi AC so na koncu bile vredne miljarde manj, kot so jih komunjare plačale njihovim svojim posvečenim podmiznikom -lopovom. Plačali so jih 8,9 milijard, dandaens, če jih kdo poskusi prodati najboljšemu ponudniku, bo dobil za njih komaj milijardo. Celo takoj po gradnji so bile vredne komaj 2 milijardi. Poniknilo 7-8 milijard! Auuuu!

In na koncu, ko so se vsi balončki razpočili, komunjare pa še povrhu naredile svojo magijo, so vse tako nakupljne zadeve imele vrednost komaj nekaj EUR, skoraj nič, pa so se komunajre lotile ustanovitve DUTB.

No potem so komunjare nastavile za šefico vlade nekšno mojškro, ta je pa sledom svojih nevidenih žnidarskih veščin, vse te kraje in poneverbe in slabe posle svoji tolpi honorirala s 15 milijardami davkoplačevalskega denarja. Ki si ga ej drago sposodila oz še bo.

In je kje v rdečih medijh kdo mogoče izrekel eno samo besedo o tem, da bi naj Kučan, Žnidarca in še 30 taužent komunistov bilo udeleženih v teh nečednostih oz velekrajah in velezločinih? A bili so vsi! Seveda ni. Raje so konstruirali zgodbe o Kovačičevem obveščanju Janše, katerih se Kovačič ne spomni, niti ni dokazov za to.

Kuga od ljudi ste vi, komunajzli in prokomunajzli! K U G A! Kuga, ki 24 ur na dan ne počne drugega, kot da konstruira spletke in izvaja velelopovluke. In, o ti perverzija perverzna, ste se za to 24-urno protinarodno zlodelovanje dali lepo lagodno plačati iz državne blagajne, sedeč na državni sinekuri, ki jo polnijo oni, ki jih zlorabljate in proti katerim zarotujete.

Link

Ni komentarjev: