petek, 9. maj 2014

2387062 - ustanavljanje NovoObraznih™ strank je v polnem teku

[vinopivec]
Murgelski golobčki so slej ko prej genialni v svojem cinizmu - za striženje neskončno bebavih ovac so v tej rundi novih obrazov in novih strank našli celo strokovno neoporečne ljudi

Mitja Sojer (Mič Styling, frizer)

za urejanje zadev v gospodarstvu... Družina lastnikov kavarne Zvezda, Šefman family. Za ovce - Šefman = nekdanji šef varnosti predsednika CK ZKS, predsednika predsedstva SRS in prezidenta demokratične Republike Slovenije. Ene in iste osebe, šefa, lastnika in prijatelja - Milana Kučana.

Če tole ni sarkastično britje norcev iz dokazanih budal, dam za rundo. Ali mašo, whatever. Če še tole požrejo ob vsakodnevni travi, mi tule več živeti ni (prosto po že močno ostareli in odebeljeni Moni Kovačič).

Svetovno znani velezvezdniški harlekinski palček Murglbaba je tokrat iz klobuka oz iz riti potegnil kar nekaj NovihStrank™ polnih NovihObrazof™, ki so popolnoma NoviFpolitikiDeNje™. Najbolj nov je seveda tovariš Zariplopirjefec, ma tovariš Cerar je prav tako čisto nov in po svežini nea zaostaja daleč za Zariplopirjofcom.

Murglbaba noče več reskirati, kot je pred letom 2004. Poln kurac ma totih svojih amaterjev, ki so dovolili Janševo zmago leta 2004.

To bo čutiti tudi v pismu, ki bo brez dvoma tudi za te volitve romalo v nabiralnike najbolj pravovernih rdečetalibanov, tam bo pa pisalo: "Tovariši, za naše vrednote gre,....Tako blizu smo popolne povrnitve našega sistema v Slovenijo. Demokratićkog socijalizma ne bo, če ne odidete na volitve in podprete stranke levice™, zlasti NoveStranke™ z NovimiObrazi™ morate podpreti. Medtem, ko so seveda da vse leveStranke™ über-kredibilne, so tovariši Miro, Zariplopirjefec in Šoltes ipak daleč najbolj kredibilni, so ipak ganz neue frisi, de."

Zato so fse tote NoveStranke™ sestavljene po načelu KNOJ-a OZNA in UDBA, ter seveda kot KPS.
V vsaki NoviStranki je dežurni udbaš, dežurni politkomisar in dežurni razlagalec volje in misli murgljskega ljubljenega vodje.

Njegova Gnada - ljubljeni vodja so ukazali, da se naj vse face, ki se jih je v recentni petoletki v rdečih medijih pridkano pozicioniralo tak, da se jih je vlačilo na vse televizije in v vse medije na vse pasje procesije, da so "tolmačili stroko" in si v javnosti pridobivali prepoznavnost, skratka, da se naj fse tote face zdaj aktivira in okoli njih po omenjenih načelih ustanovi NovaStranka™, ki je, surpriz, surpriz - LevoNaSredinska, če smo točni - natančko 3 mikrone levo od sredine, vse so ljubiteljice ljucva in deloucof oz socjalnega kapitala in fse so sovražnice totega neo-liberalizma, de.

Jebenti, še sreča, da so Fsloveniji končno na oder prišle tote NoveStranke™ NovihObrazof™, da aljde končno lahko izberejo neki, kar jim je všeč in zavržejo tote stare Desne in Leve, ter s tem "presežejo delitve", ter končno uresničijo toto fsem nam tako manjkajočo Spravo® (Sprava® po shamanopediji je, ko se fse arhive in trupla, ki so iz živih ljudi trupla postala, ko so jih zverinsko pobile komunistične teroristične spake, spravi za ključavnice arhivov oz "anonimizira", vrže v ogenj ali pa globlje pod rušo in ali rudniške jaške.).

Grejt sakses!

PS
Jebenti, s strahom sem bral, da se ne bi gor pojavilo ime moje partizanke Katje Jevšek, sončeca shamanovega nenasitnega. Sem si djal, če je ta sprijeni palček vnovačil selebriti frizerje, ni hudič, da ne bo posegel tudi po znanih obrazih iz domene šloganja vremena.

PPS
Mejk nou mistejk, Murglababa ni blesaf, frizerja je nastavil zato, ker je Virulanta ipak treba z nečim pritegniti v špil. Mić je pa jebaje sila liberalen frizer. Sam bogve, če se bo Virulant odrekel svojim strogim liberalnim načelom in se iz suhe nulte sredine premaknil ke levonasredino za tote tri mikrone: Po mojem ima Virulant tak moralnovertikalna načela, da bi le stežka pristal na prestop v eno od NovihStrank™, oz za delo v vladi ene od NovihStrank™.

PPPS
Zbiram stave, koliko bo rok trajanja bojdalevebojdanasredinske kualicje totih Novih™, preden jih z odra odpihne CK Nove KPS, ko murgljska prelatura izda povelje, da se naj na tisti dan prične Demokratićki Socjalizem.
Moja prognoza je, da bodo trajali cca 18 mesecev, da se sprejme nova ustava in novi zakoni, ki bodo omogočili toti demokratćki soacialismus oz "prerazdeljevanje bogacva".

Skratka, tam nekje v majniku leta 2016, najverjetneje na rojstni dan tovariša Tita bodo proglasili pričetek ere demokratćkoga socjalizma. Iz NATA bomo izstopili že v letu 2015, iz EUR pa 2016. Iz EU nas bodo "izolirali" prav tako leta 2016, pričelo se pa bo z razveljavitvijo Šengna za Slovence. Ajde zdaj navalite, da slišim vaše stave.

Link

Ni komentarjev: