nedelja, 18. maj 2014

2392227 - koliko ima vsesplošno sovraštvo do SDS opraviti z Janšo

[Petunija1]
Problem desnice niso nesposobni ali polarizajoči voditelji ampak dejstvo, da pri nas volitve niso odprta tekma, da ima ena ekipa že v startu 5 golov prednosti, da so sodniki podkupljeni.... Na kakšen način lahko to spremenimo, ne vem, ampak za začetek je treba vsaj pravilno diagnozo postaviti.

Janša je bil včasih vseslovenski heroj. Ali misliš, da se je on tako spremenil, ali je samo medijska mašinerija tako temeljito opravila svoje delo, da se npr. sedaj že otrokom v vrtcu zdi najbolj smešno, če kdo Janšo imitira. Jaz mislim, da je drugo, kar pomeni, da lahko isto naredi s katerikolim drugim voditeljem desnice.

Prvo: Slovenija nima desnice. To, čemur se v SLO reče "desnica" je po svojem programu skoraj čista sredinska levica, po svoji politični praksi pa definitivno levica, ki, odvisno od zakona, ki ga udbotolpi pomaga sprejeti, ima karakter ki se giblje od ultralevice do rahlega odklona levo od sredine.

Imenovati neko politično skupino "desnica" zgolj na temelju antagonizma s samopoimenovano "levico" in poudarjenega nacionalizma, ki vsake toliko meji na vulgarno prakticiranje domoljubja in nacionalizma, je tehnično nepravilno.

Janševa SDS je nacional-socialistična stranka z večjim poudarkom na nacionalnem, ma je pri sprejemanju zakonov in programskem delovanju ta stranka hkrati konsistentno socialistična.

Drugo: Slovenija niti prave levice nima, saj je, kot sem pod ena že napisal edina levica tista Janševa SDS, z lepotno napako nekoliko vulgarno poudarjenega nacionalizma, ki pride v paketu.

Kučanistična komunistofašistična tolpa je udbomafijska kamarilja, ki je sebe samopoimenovala "levica", Janševi SDS pa prilepila stigmo "desnica", zgolj zato, da temeljem medsebojnega antagonizma in velike verbalne distance, sebe sme imenovati "levonasredina".

Tudi ta ekstremna fašistična udbo kamarilja ima v svojem delovanju močno vulgarno poudarjen nacionalizem, ki mu kamuflažno sicer reče "nacionalni interes". Gre za klasično gospodarsko in upravljalsko ksenofobijo, ki jo fašistokomunistoNAZIsocialistična tolpa izraža in prakticira strastno in odkrito.

Drugi razlog, da se fašistična komunistična kamarilja samopoimenuje "levica", je, eksploatacija asocijacije med pojmi antifašist = osvoboditelj = partizan = komunist = levičar = levonasredina = politična strpnost = napredno/ progresivno/avantgardno = dobro = pronarodno = pro šibki sloj. Cilj: populistično mudološko kapitalizirati na asociranju fašistov s svobodo in vsem, ker je v civilizirani družbi pozitivna praksa.

Fašistikomunisti, ki so producirali stotine tisoč trupel, njihovi sukcesorji in gardiani jih pa še danes poveličujejo in sledijo enake programske in doktrinarne vsebine, se fejk prikazujejo za antifašiste, da se ne bi folk spomnil pregledati vsebino, pa jih poimenovati s pravim imenom.

No in zdaj, ko imamo korektno opisan kontekst, pridemo do pointa in razloga mojega posta: SDS v očeh udbofašistokomunistične tolpe in njihovih volivcev, ni nič drugega, kot zgolj moteča močna konkurenčna skupina.

Zato ni važno kdo ji je na čelu, saj bi te beštije hotele ugonobiti tudi Jezusa samega, če bi le ta bil na čelu SDS. Tudi, če bi na čelu SDS bil njihovsvoj rdečetaliban tovariš Stanovnik, bi ga pred prvimi naslednjimi volitvami tovariš Murglbaba dal diskreditirati, magari indično.

Volivci v SLO so razdeljeni v tri skupine: brezrezervne proudbokomuniste, pro-ne-udbokomuniste in abstinente.
Oni proudbokomunistični nikdar ne bodo volili nič, kar jim murglorska medijska mašinerija ni markirala z nalepko "levica", oz oni itak čakajo, da jim mesija iz Murglorja iz svoje rdeče riti potegne "nove obraze z levice", da potem to volijo.

Abstinenti pa štejejo od 600 do 650 tisoč in so abstinenti zato, ker se jim gabita obe strani v revnem meniju.

To, da število varira za 50000, je pa posledica slabosti, ko kakšen nasede eni ali drugi strani, da zdaj pa je kobajagi končno vredno iti na volitve. In teh 50000 je jeziček na tehtnici. Ker so večinoma zmagovali udbofašistokomunisti, pomeni to, da je Saruman Von Murglor z "novimi" obrazi ponavadi uspeval pritegniti/nategniti tudi 50k abstinirajočih levosučnikov.

In še to: Kaj njih komunistofašiste boli kurac koga si je SDS izbrala za liderja? In za koji kurac prodajajo mudologijo, da bi kakšen prokomunist volil SDS, če bi bil voden od NeJanše. Tudi levosučni abstinenti ne. Liberalni in desnosučni abstinenti, pa ne bodo volili SDS vse dokler SDS ne pride z izrazito antikomunističnim in komunizma prostim orogramom. Janša pri tem ne igra nibene vloge.

Link

Ni komentarjev: