nedelja, 18. maj 2014

2392252 - o upravičenosti komunajzerskega obkladanja z "izdajalci"

[minuteman]
> [Bigo1]
> In pol mi bo en takle posranc, k v zivljenju ni se nič dal skozi, tak kot si ti, sral z bedastocami po glavi. Je vse zastojn, nikakor se ne da oprati krivde izdaje,

Do kdaj pa se po tvoje, ki si že toliko dal skozi, moramo počutit krivega, če grdo govorimo o privatni komunistični strankarski armiji? Do leta 2134245 ali še naprej?

Ta udboidni opranoglavec je v svojem nastopu isti, kot "ugledni" nedavni predsednik DS - tovariš Blaž Kavčič Von SchkofieLocka, potomec/sorodnik udbaških Kavčičev. To rdeče plemstvo so zadojili z občutkom modrekrvnosti komunistične kamarilje, ki pa jim potem v nadaljevanju vun prebija v obliki raznoraznih "pravic" in prvojebov.

Čeprav je modrekrvnost komunistične vlastele oz plemstva odznotraj votla od zunaj je pa videti prazna, nekako tako kot "modrekrvnost" malih srbskih trgovčičev s prašiči iz devetnajstega stoletja, ki so si svoj "plemeniti" status oz naziv kar kupili, to Kavčiča ni nič ustavilo, da zavzame lindasindromski gard, zataji vso umazanost in umazane dogodke kolaboracije Kompartije s Hitlerjem in Staljinom, ter vse morije in kacete kompartije po ww2, pa od vseh Hrvatov pred vstopom v EU, v povsem enaki maniri in na enako psihotovsko sociopatski način zateva, "da se naj opravičijo za zločine v Jasenovcu".

Sicer pa nema, da pridejo v EU, češ, da ne sodijo k nam, ki seveda smo čisti, ko solza, ker nismo morili... eee... eeee... kako, da kažem, razne izdajalske dece na Petričku, pa žensk in starcev v kacetu Teharje, pa žensk oz civilov živih zazidanih v Barbara rov, pa otrok, starcev in žensk zvernisko iz zasede pomorjenih na pliberškem polju, pa vseh onih zmetanih v fojbe, pa vseh na plitvo zagrebenih v tankovske jarke itd... pa, po nekih druge barve zverinskih Slovencih zverinsko mučenih in poklanih na Urhu, itd...

Kako zelo iracionalno, zlagano, lindasindromsko, hinavsko, hipokritsko je terjati, da se naj kar Hrvati, kot nacija opravičijo Kavčiču pod aluzijo, da se še niso, čeprav se je Hrvaška uradna politika samo po osamosvojitvi na tisočekrat javno opravičila za zločine ustaške države, zlasti one v Jasenovcu, kamor uradni državni predstavniki vsako leto odidejo na komemoracijo in se vedno znova opravičujejo: Da se ne pozabi! Uradno so se prav tako, davno pred to Kavčičevo nesramnostjo šli že nekjakrat opravičiti v Izrael.

In kako naj bi to "bistro" zahtevo udbaškega prestolonaslednika Von SchkofieLocka sploh izvedli? A naj vsi Hrvati, vsak posamično, prosijo za avdienco pri njegovi genosse rdeči gnadi Kavčiču, da bi se mu opravičili in prosili odpuščanja od njega jezusovsko čistega udbaškega sina?

Da niti ne omenjam, da se bi udbaški sinek moral Hrvatom opravičiti za zločine udbo-ozno-kompartijskih zverinskih klavcev, ki so jih na ozemlju Slovenije in gori na pliberškemu polju neselektivno izvedli nad ženskami in otroci, če recimo odmislimo mobilizirane domobrance in domnevno goreče Ustaše, ki so prav tako nelegalno in nepotrebno zverinsko bili pomorjeni iz zasede. Ko so se sicer vsi že predali in odvrgli orožje, nekateri so že v Zagrebu odvrgli orožje in se v civilu odpravili stran od noža komunistične morilske soldateske.

No, potem so, mimo udbaških sinekov, tu še opranoglave ofčice, ki se kar sami pripišejo med "osvoboditelje in rešitelje sveta", čeprav so rojeni leta 1955 in so jim ume prali in oprali med leti 1961 in 1991.

Podizobraženi, talibanski, telebanski in butalski, kakršni so, seveda, ne le nimajo nikaršnega vedenja o dejanskem stanju in vlogi in obnašanju in ciljih kompartije, oni imajo v glavah samo to kar jim je kompartijski agiprop tja implantiral in temeljem tega so sebe proglasili za Prave™, Pravične™ in Zaslužne™, povsem so uzurpirali in monopolizirali ne le domoljubnost in antifašizem temveč vse, kar je v človeški civlizaciji kadarkoli bilo pojmovano za dorbo in napredno....

...vsi tisti, ki pa si drznejo neafirmativno govoriti o tej njihovi, tako distortirani "resnici" in warpirani stvarnosti, so pa seveda "izdajalci". Izdajalci koga že? Seveda izdajalci njihove kompartije in nasprotniki njihovihsvojih "višjih smotrov" in plemenitih višjih ciljev, s katerimi so tlakovali pot Slovenije v dandanšnji pekel.

Arogantno obtožujoč vse okoli sebe za "izdajalce iz časa WW2, tudi nas rojene davno po WW2", proglašajo lojalnost Kompartiji™ za nekakšen legitimen in edini zakonit gard. Za takorekoč prvojebno pravico kompartije in njih opranoglavih sledbenikov kompartije.

Kot, da sploh ne bi smelo obstajati vprašanje: "Le zakaj bi kdo sploh moral ali hotel biti lojalen morilski fašistordečetalibanski tvorbi - kompartiji?".

Njim bi leta 1991, tak, kot so to storili Nemci, Poljaki, Čehi, Romuni... nekdo moral s pomočjo lustracije njihovo kompartijo, zekaese, sezedeele, ozne, udbe, knoje itd, z zakonom označiti kot to kar so - zločinske tvorbe, v izprane betice pa z zakonom vmestiti, da je "izdaja" zločinske organizacije Komaprtije in njenih zverinskih teroristov častno dejanje, tako, kot je bilo častno dejanje izdaja fašistine ducejeve partije in izdaja nacisocialistične führerjeve partije.

Ker jim tega nihče ni na tak zakonski in zakonit način dal vedeti, se je komunistofašistična tolpa okorajžena hitro osilila, urno nehala glumiti Demos, ga dala razbiri, pa z ukradenim velekapitalom načrtno ojačala, potom ugrabljene države in ugrabljenega medijskega prostora pa za zelo dolgo globoko vkopala in utrdila svoje rove.

Zato se tovrstni opranoglavci upajo tako repenčiti in otroke rojene leta 1992, kakorhitro rečejo kaj neafirmativnega o zločinski kompartiji in komunističnih zvereh, ki so ljudi žive zazidavali v rudnike, ozmerjati z "izdajalci" in jim prednike živeče v času WW2 označevati za "izdajalce", čeprav niso imeli z ničemer blage veze in so kvečjemu tudi sami bili žrtve vseh treh fašizmov oz totalitarizmov.

Te sociopati morajo dobiti po pički na češki, poljski, nemški, romunski način, pa bo Slovenija dobila šanso, da se pozdravi in iz bedne in žalostne poslednje komunistične đamahirije v Evropi postopoma postane normalna demokratična država.

Ta trenutek se pa, na žalost, nič ne dogaja v to smer.

Ravno kontra, vse se dogaja v smeri, manj verjentnega A) pospešenega in naglega zdrsa Slovenije v državljansko vojno oz, če jim plan gladko uspe, kar v B) nazaj v leto 1945 in v smeri severnokoreizacije.

Pripravite se na to bedo, bratje in sestre forumske. In če zdaj zamahujete z ročičkami, češ, pusti totega shamana, spet neki slika komunistične armagedone, to je pa ja nemogoče, saj nismo neka tam bananarepublika, tu je EU, nea bodo postli, in to, hehe, da se zgodi,...

... vam odgovorim tak, kakor je v filmu "The Impostor" sosed glavnega junaka, opazujoč zaščitno kupolo nad naseljem, odgovoril, ko je glavni junak vehementno zatrdil, da te najnovejše futuristuične kobajagi überzanesljive energetske zaščitne kupole ne morejo prebiti, rekoč: "Ohoo, they can Sir, they can. They can and they will".

Kompartijska tolpa bo Slovenijo potopila nazaj v leto 1945 in sicer iz istih razlogov, zaradi katerih si pes liže jajca. To bodo storili zato, ker lahko, ker jim je to v dosegu. As simple as that. Tisti, ki nam to ni po godu pa..."Sikter u Filadelfiju, bre, ako vam tu nije dobro!"

Pa preden greste se imate opravičiti za "izdajo" beluharskihčrnuharjev™, ki so, o ti groza, izdajali partijo in so njene trojke, ki so morile "kulake", inteligenco in tovarnarje, preganjali z orožjem. Si predstavljate to nesramnost. Čista izdaja! Nje?!

Link

Ni komentarjev: