nedelja, 18. maj 2014

2391871 - esej o komunajzaskih samooklicanih "s svojo glavo razmišljajočih" "intelektualcih"

[MF-342817]
Prjatu, temu modelu ni všeč rumeno modra kombinacija. Sem preletela nekaj njegovih komentarjev, poleg zblojenosti prevladajo žaljivke.

Citiram: 17.09.13 09:53 · odgovor na: depersin (#2219981)
:
Drugače sem bil pa rojen v 80tih, tko da ne vem čist točno kake komunajzarske vzgoje sem bil deležen, lahko pa rečem, da so me naučili uporabljat svojo glavo, izražam svoje mnenje, brez kakršnekoli prisile- vedno sem jo.. ne tako kot tebe, marionetka bumbarska ;)

Ni kaj, na MLADIH GRADIMO PRIHODNOST!.

Kar se mene tiče, ta sindrom prepoznavam kot slovensko klasiko, kot nekakšen standard.
Po različnih poteh, vzdolž Von Göthejeve slavne ugotovitve "Da ga ni bolj brezupno zasužnjenega, kakor je tisti, ki zase zmotno misli, da je svoboden", nastajajo v Sloveniji že 70 let umske sirote, ki prepotentno in patetično razkazujejo bedo svojega duha po slovenskem javnem, političnem ter intelektualnem prostoru.

Večina tako formiranih sirot, ki potem celo življenje bolehajo za tem sindromom, nastane v družinah, ki so kakorkoli zavezane gardianstvu udbofašistokomunizma, oz pogosto kar konkretnih udbofašistokomunistov.

Če za ilustracijo navedem nekaj najbolj značilnih primerov:

1. V družinah, v katerih je bil kakšen zagrizen komunistofašistični terorist - partizan so po letu 1992 vnuki zafunkcionirali, kot večji talibani, kakor njihovi starši. Seveda so starši prav tako oberrdečetalibani, ma poznam cca ducat takih vnukov, eden je zelo znan v Sloveniji, vse, kar je v poslu "uspešno" naredil, je seveda zahvaljujoč tem komunajzer zvezam in komunajzer podmizništvu.

Nekoč je na moje ostre kritike komunajzer režima pred večjo skupino ljudi in mojo alokacijo celotne krivde za sjebano Slovenijo temu zločinskemu režimu, ki v SLO kar traja in traja, meni zabrusil tako: "Shaman, kaj ti govoriš, vsi smo 'uspeli' zahvaljujoč temu režimu".

Ko sem z gnusom odvrnil, da jaz zagotovo ne, da iz mojega vngava zadeva izgleda tako - "To malo sirotinje od premoženja ki sem ga ustvaril, sem ustvaril navkljub temu zločinskemu inhibitorskemu sistemu in zločinski komunistični kamarilji", je drdral še tri ure in takrat sem videl kako hudo indokrtiniran je ta revček. Dedku komunistu v poklon.

Kasneje sem izvedel, (Sam se je izdal), da je njegov dedi bil partizan in, da imajo komunajzli nekakšno neformalizirano "mrežo mnenjskih voditeljev", ter, da je on eden tistih.

Ko sem ga vprašal, ka je za to ena žival "mnenjski voditelj", je sral ene tri minute in se ciklal, na koncu sem jaz izluščil to - "usmerjamo ljudi, da volijo s svojo glavo, da jih tafarški ne netegnejo". Jaz sem seveda izkoristil priložnost, da rečem:

Aaaaaa, vi ste nekšni komunistični guruji, ki ofcam imputirate, da volijo vašesvoje, pri tem jim pa podtaknete, da vse to počnejo "s svojo glavo in seveda spontano". Čemu serete z izumljanjem novih terminov in nazivov, temu se je nekoč reklo "komunistični agitator" in ne neki tam jebeni "mnenjski voditelj"?

2. V družinah rdečih direktorjev, njih cca 30000, ki so tajkunsko-prihvatizatorsko s oozicij, na katere jih je nastavila kompartija oropali Slovenijo, nastajajo enake spake. Motiv seveda izhaja iz hvaležnosti kompartiji za benefit, ki so ga s participacijo na plenu užili.

3. Na FDV nastajajo enake spake. Ne uspe jim čisto pri vseh, katere lukšičašenki pošljejo vohunit v cerkve med mašo, pri večini pa se črv komunajzerizma globoko zažre v hipofize, pa če se gostitelj tega zaveda ali ne.

4. Na filofaksu določene smeri producirajo enake spake.

5. Pravzaprav, če hočemo biti tehnično korektni, vsi otroci v tej sjebani deželi - coni rdečega somraka, so načrtno in sistematično indoktrinirani oz kontaminirani z polepševanju namenjenimi pinki lažmi o komunajzlih, oz oni jim rečejo "levih", kot pozitivcih. Tudi otroci antikomunistov. Kar je načrtna perverzija in maščevanje komunajzlov. Balaševič bi rekel "ovo što nam se događa je osveta faliranih", hehe.

Naj vas spomnim, da prokomunistično šolstvo, kjer je btw itak 90% učiteljev pristnih in strastnih prokomunajzlov, naše otroke vsako leto silijo hoditi k komunističnim spomenikom klavcem, tam jih silijo celo peti komunistične pesmi itd.

Tako je nastal ves prokompartijski podmladek, ves mladi talibanizirani rod in ves mladi rod kontaminiran s prokomunajzarstvom, ali vsaj s podtaknjeno miselnostjo, ki komunajzle in zlasti komunajzerizem in levičarstvo šteje za pozitivne pojave, doktrine in opredelitve.

In ader wordz, medtem, ko v USA vsako dete ve, da beseda "levičar" pomeni "Pozor potencialna nevarnost - Nerealiziran lopov v zasedi, ki išče priložnost, da ugrabi državo, pa pljačka s pomočjo zlorabe njenih represivnih rekvizitov", zato sicer lahko gaga svobodno, ma ga s svojimi glasovi seveda ne pripustijo k oblasti, niti slučajno, v Sloveniji vse otroke pohabijo tako, da mislijo, da je "levičar" avantgarda, časten življenski in politični gard in častna intencija. Namesto, da bi otroke naučili kritične presoje, pa, da samo zamahnejo z roko in ob gaganju tovrstnih demagogov indiferentno in s pomilovanjem odkorakajo stran.

Preden povem nekaj besed o najbolj bednem aspektu slovenskih komunajzlov-psevdointelektualcev in wanabe avantgarde, hehe, želim poudariti, da sem do tega trenutka govoril samo o tem, kako celo 25 let po letu 1991 razsaja in pvedno znova nastajajo mlade prokomunistične spake.

Poudariti je treba, da za istimi in še nekaterimi dodatnimi sindromi bolehajo polizobražene množice njihovih disfunkcionalnih staršev in dedov, ki, najpogosteje v formi patološke jugonostalgije izpovedujejo svojo ideološko zavoženost in življensko disfunkcionalnost.

Zdaj pa k glavnemu pointu.

Vse prej opisano bi bilo zgolj pomilovanja vredno bolezensko stanje duha, če ne bi bilo nečesa drugega.

Talibaniziranost prokomunajzlovih in komunajzlovih umov je tako zelo ekstremna, da je nivo nestrpnosti, do drugače mislečih in drugače ravnajočih, tako zelo ekstremna, da počnejo takšne nepojmljivo arogantne stvari:

1. Zase glasno licitirajo, da so svobodni, svobodno-misleči razumniki, ki vse, kar počnejo, pa eto tudi volitve, počnejo spontano, izključno razmišljajoč z lastno glavo. Zato tudi volijo vedno baš tiste najnovejše "nove obraze", ki jim jih Murglbaba iz svoje rdeče riti potegne vun, okrancla z zvjezdočkamimin srpokladifci in jim jih potom "mnenjskih voditeljev" in rdečih medijev imputira, kot edine kredibilne potanovem. Dokler jih pred naslednjimi volitvami ne pljune, pa iz riti zvleče nove najnovejše "GanzNoveObraze™" hehe. Auuu!

2. Za OneDruge™ pa seveda govorijo, da so redneck butalske ofce, ki seveda, valda, itak da mislijo z Janševo in klerofašistično glavo RKC in Vaticana. Kot bi vsi bili nekšni toninski kriptokomunisteki, jebote. Auuu!

3. Ko na kakšnih volitvah bodisi povsem popušijo, bodisi rezultat za kakšno od ločin KPS ni ugoden, se iz njihovih ust razlega takšno patetično lamentiranje:

Intelektualci, boemi, umetniki, športniki, kulturo-uživalci iz 'levege' seveda pola so izkoristili lepo nedeljsko vreme, da so se odpravili v gore, teči, kolesariti, v Milansko skalo na premijero, na Broadway na praizvedbo s šopingom na Manhatnu (Nena Črešnar Pergar, recimo), na golf, na jadranje, na srečanje pevskih zborov, v vikendice napolniti baterije in...in...kar je še stvari, ki jih s svojo glavo razmišljajoči levi avantgradni intelektualci, raje, kot da gredo na volitve, počnejo na sončno nedeljo, kakor vsi moderni avatgardni seveda kakopak aljde, ki za svoje telo in duha skrbijo, de, nje, ker so prosvetljeni in napredni, nje, de.

Seveda ne pozabijo poudariti in ali vsaj medvrstično aludirati, da je redneckovska OnaDrugaStran™ po ovčje disciplinirano, monolitno, na ukaz Führerja Janše, vsa do poslednjega moža prišla na volitve.

S tem se na en mah ubija več muh, ker se v eter odpošlje izgovor zakaj je rdeča kamarilja dobila "zgolj" 500 000 glasov, v seštevku vsi derivati kompartije, ki so prišli čez prag, hehe.

Potem je tu wishfulthinkerska trditev, da je neljubiteljev Partije samo totih Janševih 300 tisoč, ker UsiSlovenci™ so drgač za Partijo, le da so boemi in razumniki, te se jim nea da na volitve.

Dalje se s tem trdi, da so tudi vsi slovenski abstinenti, tak vobče, seveda da izključno in samo za Partijo, kar pomeni, da po njihovi računici, če bi vsi prišli na volitve, bi Partija dobila vsaj 1 200 000 glasov, te bi v kualicji s tonini in kriptokomunisti iz SLS, lahko v zugu sprejela zakone, ki uvajajo demokratćki socjalizem, odenkrat takorekoč, itd.

Seveda jim na misel ne pride, da je v resnici povečini ravno obratno, da so OniDrugi™ že davno v stanju de facto nastale resignacije in nezainteresiranosti za volitve, v stanju inducirane apatije, oz umetne kome državljanske funkcije, saj komunajzlom vedno znova uspe s pomočjo medijev, oz novinarjev, ki so 98% komunistični in prokomunistični, ter s pomočjo mobilizacijskih pisem in agitprop brošur, ki jih Murglor razpošlje pred vsakimi volitvami na naslove "zanesljivega kadra" in "mnenjskih voditeljev" in seveda tudi pridnih ofčic, ki se bojda začne tako približno: "Tovariši, za naše vrednote gre, izvršimo svojo dolžnost, pridimo na volitve...". In evo mojih rdečih sosedov, učiteljev, ravnateljev, javnosketorašev vseh po vrsti, na volišče pridrvijo že tri minute po odprtju.

In ader wordz, vsak prokomunajzerski revček zmotno sklepa, oz si po lindasindromsko zanikajoč domišlja, da je svoboden in svobodno-s-svojo glavo spontano misleč osebek, v to se pa vsak tak revček prepriča tako, da preveri, ali se njegove misli ujemajo z murglorsko agitpropagando, s priporočili kepeca o "Novih obrazih" ipd. In, o ti supriz presentljivi, vedno zadanejo s totimi "svojimi lastnimi misli", pa "spontano" naredijo točno tak, kot misli Kučan. Auuuu!

PS
Najbolj ogabna pojavna oblika takega sindroma je oni nagravžni Miha Šalehar na radiju nacjonalke, ki se ima za pametnega in celo duhovitega, v resnici pa se iz Lune s prostimi okami vidi en velik kup patetike vreden pomilovanja.

Link

Ni komentarjev: