petek, 16. maj 2014

2391667 - zanimivi spomini na medvojna leta

[Bigo1]
Tako je! Se strinjam! zgodovine se ne da spremeniti! Tako kot se ne da spremeniti zaprisege Adolfu hitlerju, ki so jo tvoji predniki prisegli, zato da so svoje sonarodnjake Slovence pošiljali v taborišča, ter jih žive sežigali.. Imaš prav, zgodovine se ne da spremeniti

Moji predniki so v WW2 sodelovali tako, da sta dedek in babica po mamini strani med vojno bila ubita na domu, po kobajagi neznanih zlodejih, po očetovi strani pa sta komaj preživela vojno, ma še najbolj zato, ker so jih ene in druge partizani večkar oropali vsega, kar jim ni uspelo poskriti. Niso jim jemali Nemci, te so kvečjemu tu pa tam kakemu vaškemu otroku vrgli kos čokolade, ma komunistične beštije so jim pa vedno pobrale vse, kar ni bilo dobro skrito ali z žeblji pribito. Očenj interesna, kanede!

Oče in mati sta bila rojena tik pred vojno in se vojnih dogodkov le medlo spominjata. Za razliko od 39000 prejemnikov borčevskih apanaž, ki so bili rojeni zadnji dan vojne, ali celo daleč po vojni in jim prisilno plačujemo apanaže, češ da so bili borci, ki so nas "osvobodili".

Jap, "osvoboodili" so nas našega premoženja in rezultatov dela, to pa ja.

Spominjata se pa povojnega obdobja, ko so komunistični poverjeniki odvzemali pridelek in terjali od kmetov, da oddajo X jajc, Y kg slanine, Z kg pšenice, koruze itd. Če jajc niso imeli, ker jih še zase niso pridelovali, ker so bili reveži, so si vseeno morali iti sposoditi denar in za komunjare kupiti, pa oddati totih X jajc, drugače so te odpeljali, pa pretepli, pa na gulag "delovno obveznost" obsodili.

O kaki prisegi Adolfu Hitlerju moji predniki niso nič vedeli, razen, kar so izvedeli iz knjig, ki sem jim jih kasneje iz tujine priskrbel, ko so lahko prebrali o "prisegi" tovariša Tita, Kardelja in preostale komunistične fašistične tolpe, ki je prisegla Hitlerju in Staljinu, takrat, ko se je priključila Hitler-Staljinovi in Ducejevi "protiimperialistični fronti".

Tudi o oni prisegi domobrancev s štadjona so izvedeli šele po TV.

Pa veliko o kolaboraciji z okupatorjem so izvedeli, ko so nedavno zgodovinarji v Srbiji, na Hrvaškem in v BiH pričeli razodevati, to, kar repeti in zarioplopirjefci v SLO še vedno preprečujejo razodeti, da je fašisto-boljševiški-nazi in kobajagisocialistek Titek zaveznikom večkrat grozil, da jih bo skupaj s svojima prjatloma NaziSocialistom Hitlerjem in FašistoNaziSocialistom Mussolinijem napadel, če se poskusijo izkrcati v Istri ali Dalmaciji.

V ta namen se je Titekova klika večkrat tvorno in urno, inicirajoč kontakte, sestala z okupatorskimi silami na terenu. Bogve, morebiti so takrat tudi nekšen dobro skrit in leta 1991 skrbno v arhivih požgan dokument podpisali o kolaboraciji Titekovih, Hitlerjevih in Ducejevih, morebiti se bi temu dalo celo reči "zaprisega" Hitlerju in Duceju s strani Titekovih "junakof".

Kar se tiče sonarodnjakov, ki sta jih Hitlerjev in Ducejev režim pošiljala v taborišča, moji predniki, vred z menoj, smo jasno in glasno z gnusom pojmovali tovrstne spake kot to, kar so - fašisti in morilci in protizakoniti okupatorji.

Zato nam ni bilo težko po enakih merilih rezolutno prepoznati fašistični karakter in dušo Titekovih jugoslovenskih fašistokomunistov, ki so leta 1945 zverinsko pomorili nekaj sto tisoč ljudi, ter nekatere überzverinsko žive zazidali v rudniški jašek, zverinsko kruta smrt, ki jo našemu ljudstvu tako zelo krutozverinske niso povzročili niti Hitlerjevi, niti Ducejevi fašisti.

So morili s plinom, pa z metkom, pa s krampom, pa z nožem, ma živih v rudnik niso zapirali. E pa vsaka čast Titekovim in Kardeljevim sociopatskim zverem, te so pa res superinovativne morilske beštije. Zdaj te razumem zakaj jih tako čislaš, nje. Fnulo se valda ujemajo s tvojim sociopatskim karakterjem, de.

Takisto nam ni bilo težko po enakih merilih instantno prepoznati nazi-socialistični fašistokomunistični karakter in zverinsko-plenilsko naravo kučanističnih lopovov po letu 1991, ki so svojo sociopatsko naravo na veliko razkazovali, ko so rjoveli o "zmagi" nad lastnim ljudstvom na stotinah morbidnih proslav na lažgošah, osankaricah in podobnih kosovopolje komunajzer kobajagi "junaških" prizoriščih, proslavah, ki služijo kontinuiteti unilateralne državljanske vojne komunistofašistične tolpe proti ljudstvu. In ko danes, prav tako proti ljudstvu, rožljajo s ponovno uvedbo zločinskega režima, ki mu rečejo "demokratični socjalizem"

Tam po totih patetičnih lažgošah in osankaricah se tolčejo po prsih in rjovejo- Mi smo "zmagali" in bomo, če bo treba spet z orožjem (pa dvignejo one trofejne thompsone!) zatrli vsak poskus, da kdo pove resnico o naši morilski naturi in "zmagi", ali pa bognedaj poskusi demontirati naš komunistofašistični plenilski režim, ki mu mi rečemo "tekovine" oz NašeSvoje "vrednote". Pa tam po uješcah pojejo bandiero in ćegevaro in razpodite, zakoljite, in to. Ter EU in EK imenujejo za tolpo lopovov. Ker se jim sanjajo njihove mokre sanje o severnokoreizaciji Slovenije izolirane od EU, seveda.

Link

Ni komentarjev: