nedelja, 18. maj 2014

2392307 - s kom vse so kolaborirali komunisti

Hehe. "kolaboristi" praviš?

Pa slovenski jezik praviš, da je zmagal?

Auuuu!

Evo:

Iskanje po Slovarju slovenskega knjižnega jezika

Zadetkov ni bilo: kolaborist

Vi udbaši ste se tega "zmagovalnega" slovenaćkog učili kje že? V katakombah pod sedežem SDB/UDBa pod Beogradom, al kje?

PS
Sicer pa opažam, da se nisva razumela. Jaz nimam nič proti, da se pred sodišče postavi in se za izvršena zlodela sodi kolaboracionistom s Hitlerjem in Staljinom in Mussolinijem. Na čelu seveda s totimi tvojimisvojimi udbokomunajzli, ki si z omenjeno trojico na daleko poznanih človekoljubov, torej socialistov, torej nazisocialistov, kolaborirali leta in leta. V tem obdobju sta Kominterna in predhodnica KGB, NKVD, izučile številne rodove bodočih ustanoviteljev, organizatorjev in upraviteljev ter eksekutorjev v kacetih, saj sta Kompartija in njena politična policija NKVD imeli ogromno izkušenj z gulagi, ki sta jih plemenito podelili s tovariši socialisti, torej nazisocialisti in s številnimi komunisti iz KPJ in KPS poslanimi v centre Kominterne in NKVD k tovarišu Dzerdzinskemu in Beriji na trening. Te neprecenljive veščine so jim prišle zelo prav, ko so organizirali kacet v Teharjih, Kočevskem, Otoku Goli in pri reševanju logističnih težav s trupli na preko 600 morišč po Sloveniji.

Ta plemeniti kolaboracionizem je rezolutno utrjeval tudi tovariš Kardelj, ki je v letu 1942, daleč po okupaciji, kompartijskim aktivistom poslal inštrukcije, da se bo KPS vključila v boj proti okupatorju le, če bo to del borbe za uvedbo komunistučnega reda v Sloveniji in če bo to borba za pomoč CCCP. Potem je pa svojo kolaborantsko pasjo lojalnost do Staljina, CCCP, KPCCCP in KOMINTERNE, izpričeval v preko 60 pisem, v katerih moleduje, da Staljin vzame Jugoslavijo za novo respubljiko CCCP. Josif je pa, valda vedoč, da s Churchilom in Rooseveltom ni pametno se zajebavat, alpa zgolj zato, ker sta mu Titek in Kardeljek šla na kurac, zavrnil slinastega Kardeljeka rekoč, da je njihov kvazi socializem zgolj vulgarna oblika državnega kapitalizma.

In če ne bi vaš svoj socialist, nazisevedasocialist Adolf postal požrešen in napadel vašega svojega svetega Staljina, bi nirvana in tihožitje kolaboracije tvojihsvojih z omenjeno trojico trajali taužent let, vašsvoj skupni Reich se bi pa valda imenoval Socialistični Demokratični Protiimperialistični Tretji Reich.

Zveza avantgardnih partij pa se bi v prijateljskem arijskem nemškem jeziku imenovala NSRAP (Nazional Socialistische Reich Arbets Partei), v zmagovalnem slovenaćkom pa Narodna Socialistična Delavska Partija Rajha).

Skratka, potem, ko ste tote tvoje "kolaburiste" pofatali že v prejšnjem stoletju in jih do osmega kolena izvensodno pomorili, bi bil red, da zdaj pofatate tudi te vašesvoje kolaboracioniste, ki so kolaborirali s taistimi zlodeji, y šyre, kolaborirali so s sveto trojico NaziSocializma ter jih postavite pred sodišče, nje. Pa, v izogib zločinskemu indičnemu konstrukt-sojenju udbosodnije, jaz totim tvojimsvojim predlagam, da jim sodi mednarodno sodišče za hudodelstva v Hagu. Ker pa vidim, da si dobro informisan in dobro udbisan, te prosim, da tvojimsvojim predlagaš, da se, zavoljo pospeševanja boja proti kolaboracionistom-zločincem, sami predajo, ali vsaj samoprijavijo haškemu sodišču. What say you?

Link

Ni komentarjev: