ponedeljek, 19. maj 2014

2392738 - matematična analiza vsegliharstva

Nekateri usegliharji ste tako zelo usegliharski, da vam je treba stokrat napisat preproste matematične enačbe in simbole da bi jih v odgovorih sploh opazili. In še vedno je vaš refleks tak, da si, magari temeljem sprenevedanja, virtualno ustvarite temelje za nadaljevanje usegliharjenja.

Moj prjatu Žiga Frojdlnof iz Dunaja pr Litiji, po domaće Sigmundus Carniolus Jodlus Psihologof, bi po skrbni analizi hladno konstatiral: Ni usgliharjev problem, da ne zmore videti, da neke dve zadevi nista useglih, oz katera je nad drugo, njihov resnični psihični problem je, da nimajo jajc tisti slabši izmed dveh ocenjevanih zadev dati status bolj slabega, manjšega, nevrednega. Globoko v podzavesti imajo privzgojeno nedotakljivost te slabše nevredne opcije, zato ono drugo, višjo po rangu v smeri "boljše", umetno degradirajo, da bi jim bila videti usglih oni zares nevredni.

Najprej malo matematike:

- Mata Kotiper enako Melita Žüpefc Mare. Skratka oni dve sta usegvišni.
- Darja Lavtižar Bebler Komsomolović enako Majda Potrata Komsomolofski. Skratka sta usegvišni.
- Katja Jevšek, sončece shamanovo nenasitno je 1000 krat boljše od prej naštetih ni pa tudi enaka Salmi Hayek , sončecu shamanovemu vrhunskemu. Skratka niso usegvišne niti medsebojno niti bognedaj onim komsomolskim spakam.
- Nula = 0 (z besedo - Nič)
- 100 > 0 (Z besedo Sto večje od nič)

No, zaj ko smo potrenirali matematična znak "enako" in "ni enako"

1. SDS sicer ni moja spontana izbira, aboslutno ni moja idealna izbira, je pa 1000 krat boljša od udbo-fašisto-komunajzlov, ki meni sploh niso izbira. (Smatrji faktor "taužent krat", da dojameš, da nisem useglihar)

2. Celo žveplena kislina bi bila vsaj izbira, če bi kandidirala, kajti, kot rečeno, meni udbo-fašisto-komunajzli niso izbira, Gospa Žveplena je od njih boljša 200 krat, Gospa Solna pa 150 krat. (Smatrji faktorja "stopetdesetkrat" in "Dvestokrat", da dojameš, da nisem useglihar).

3. Na volitvah v Sloveniji je bolj pomemebno, da v žlahtni tišini volišča žlahtno ignoriraš udbo-fašisto-komuniste, kot pa, da se zjokaš nad volivnim menijem. Saj že s tem, ko ignoriraš komunajzle, kar je dejanje, ki ga zmore vsak, saj za ignorirat ni treba kakega napora, storiš častno dejanje v korist obrambe sebe in sodržavljanov od najbolj ulitimativnega zla in se izkažeš, kot ne-useglihar. Težko li je?

Že s tem, ko prideš na volitve in njih zigniriraš, storiš ogromno. Če pa premoreš še malo močnejši želodec, pa med preostalim, kot rečeno vsaj 1000 krat manjšim zlom, ob škripanju zob nekaj izbereš, si pa absolutno dokazal, da nisi usegliharska in ali abstinentska mona, ki sanja, da se bodo komunjare samoodstranile brez abstinentove akcije.

Zamisli si hipotetično situacijo, ko vsi slovenski volivci gladko žlahtno ignoriajo udbo-fašisto-komunistične derivate in reciklate kompartije (SD, LDS, Zares, PS, DL, Trs, Solidarnošć, Gimnastaćari, Nekitamšenovješinoviobrazi, SLS, SNS, in kar je še kučanovske in prokučanovske papazjanije na sceni) in stiskajoč zobe izbere nekaj izmed preostalega ManjšegaZla?

Parlament bi bil sestavljen iz SDS, NSi in eventualne nove stranke, ki ni kompartijska in ne najavlja "prerazporeditev bogacva". Sploh bi se nam Marija prikazala, da se ena taka stranka pojavi na sceni. Kajti v tem primeru bi človek dokaj mirne vesti bil lahko in:

-neabstinent
-neuseglihar
-ne bi imel slabe vesti oz mučnine v želodcu, ker je izbral za nekaj in ne zgolj proti nečemu, celo je možno, da mu ne bilo treba trpeti, ker je izbral "ManjšeZlo™", ampak se bi celo smelo reči, da je imel na voljo zares kredibilno izbiro. Morebiti še vedno neidealno, ma kredibilno.

No, upam, da sta ti termina enako, ne-enako zdaj jasna.

PS
Ko bi 10-12 mandatov zapored vsi slovenski volivci ravnali tako, bi udbo-komunisto-fašistična kamarilja silom prilik izhlapela v oblake pičkodimnih mudoloških meglic nad pokrajinami dežele in to je važnejše od vsega.

Že to, da oni ljudem ne pijejo več kri, ne velepljačkajo in ne zasmrajujeo s svojimi lažmi, utopično mudologijo in sprijenimi praksami, bi za ljudstvo pomenilo materialno korist enako povečanju BDP za 200% na letni ravni.

To je nekaj takega, kot če ljudi nehaš napajati z vodo polno arzenika in hrano polno težkih kovin. Lahko, da bodo nekaj časa še vendo žrli nezdravo, recimo, da bodo žrli velike količine močnatih jedi, glutena, premastno in to, ma če neposrednih strupov v hrani in vodi ni več, bodo kar vzcveteli. Res je, da to ni za pohvalit s stališča presoje zdravosti prehrane, ma ni usgvihšn pa da ga jebeš.

PPS
In zdaj, v čast "žlahtnemu ignoriranju v tišini volišča", zamisli si, da 1,7 milijona volivcev pride ke, med njimi 500 jurjev vernikov SDS, NSi in 550000 vernikov Sarumanovih strank in 650 tisoč nekdanjih abstinentov. In ko preštejejo glasove dobijo naslendji rezultat: 1200 000 neveljavnih glasovnic, ker nihče ni obkrožil komunisto-fašiste, a se mu je hkrati gabilo obkrožiti SDS ali NSi. in 500 taužent glasov za SDS+NSi. Težko li je ignorirati največje zlo?

Link

Ni komentarjev: