nedelja, 18. maj 2014

2392495 - zakaj so vsegliharji škodljivi

[Petunija1]
Slovenija ne samo, da nima prave desnice, tudi volilcev, ki bi bili pripravljeni voliti pravo desnico nima. Še večina podjetnikov in lastnikov kapitala so commie-loverji, udobno prisesani na državne napajalnike in niti nimajo nekega velikega interesa, da bi se kaj spremenilo.

Dokler nisem slišala za koncept usegliharstva so bili meni abstinenti velika neznanka slovenskega političnega prostora. Sedaj vem, za kaj gre, čeprav še vedno povsem ne razumem, kako lahko nekdo tako mirno in od strani opazuje divjanje ultra rdeče beštije, ki nam bo pred očmi zdaj, zdaj požrla celo državo, in se obenem razglaša za intelektualca in težkega frajerja. Usegliharji so zame enaki škodljivci kot največji komunisti.

Srinjam se. Useglihar™ je škodljivec in pičkica in moralnhorizontalna patetična gnidica. Zato tudi rad poudarim, da so esdeesovski andrejisštajerske sicer izdali ljudstvo in Boga, ko so komunjaram pomagali sprejeti najbolj antinarodni zakon useh časof - kobajagično reformo pokojninskega sistema, ki je vsakega upravičenca disruptivno instantno oropala za 100 taužent EUR v povprečju, pa še vse generacije producentov iz nejavnega sektorja od sedaj pa do konca časof, oz, vse dokler bo trajal ta sprijeni režim v tej sjebani đamahirji, obsodila, da od leta starosti cca 50 let do leta starosti 65 let nima dostopa do svojih pokojninskih kontribucij in če nima našparanih rezerv za 15 let življenja, segnije v bedi...

...izdali so vse, kar je človeškega, a vseeno so 1000 krat boljša izbira kot komunistifašistična tolpa. Morš si mislit kako satanska je potem komufašistična udbotolpa

PS
Je pa res, da bi od usegliharjev veliko lažje doživeli spremembo garda, če se OniDrugi™ ne bi zdušno trudili ravno po vprašanju nekaj za ljudi krucialnih zadev biti glih komunistofašistilni tolpi:

1-Davki na prihodke producentov. (harač v višini 50% že na zelo bedne orihodke, garjavo davčno izvzetje.)
2-Pripevki oz reketi na prihodke producentov. (Ni kapice! Čisti rop!)
3-Pokojninska shema oz ponzi shema naperjena proti interesom producentov in lopovska do producentov. (Izračun izdelan tak, da se murgljskemu kepecu porine prsteka frit pa se pokaže vetru pa temeljem tega določi bedna renta, ki nima veze z maso kontribucij)
4-Nazi interes (Ekstenzivno državno lastništvo v gospodarstvu!), ki v bistvu vzdržuje de facto pretežno državni in mafijsko-fašistični kapitalizem v Sloveniji, le ti so pa de facto "socializem" v rokah kompartijske nomenklature in žnjo v kohabitatu ropajočih OnihDrugih™, kar dela težave useglihrajem pri iskanju lastne hrbtenice in moralnovertikalnosti.

In končno, če ne bi bilo ničesar drugega, Usglihar™ ni pizda zgolj zato, ker ne vidi, da je zlo adnrejefsštajerske 1000 krat manjše od udbofašističnega, temveč zato, ker skozi enačbo usegliharjenja udbofašistom sploh prizna status opcije. Oni meni recimo sploh niso opcija, oni so za ignorirat in za storiti vse zakonito, da ne pridejo blizu oblasti in državne uprave.

Link

Ni komentarjev: