nedelja, 25. maj 2014

2396424 - o opranoglavem nabijanju o Janševem nekdanjem članstvu v partiji

[bozo666]
Gospod DENAC, ta vaš tekst pa je res malo hecen......... kakšno vezo ima resnica z EU ali z ruskimi stepami.....ali nekim socializmom jugo tipa.

NOBENE

Resnica je resnica. Je samo ena.

PRIMER:

Če pristaši Janše, sklepam da mlajši od 50 let, nabijajo, da je Mencinger komunajzar in podobne neumnosti, potem jim je treba povedati, da je njihov idol bil komisar čete Ivo lola Ribar leta 1977, kar Mencinger vsekakor ni bil.

To je pač resnica, ki nima zveze z EU ali ruskimi stepami.

Vidite, mladim zadrtežem je treba nastaviti ogledalo, da ne bodo mislli, da se je zgodovina začela pred 25 leti.

Vidiš, ti si najboljši dokaz, da je mudološka pičkodimija, ki jo, o inteligentnosti in svobodmislenosti rdečuharjev, širi prokomunajzer medijska mašinerija, rdeče papige pa potem ponavljate, čista kurčeva para, patetična do neba.

Ti govoriš o tem, da je Janša komunajzar, ker je "BIL" član kompartijske tolpe, Mencinger, ki pa v roli pristno prepričanega antiprostotržnika in zarostanega komunajzla in zvestega paraetorianca od pamtiveka služi kompartijski tolpi in je tudi še vedno in nenehno v kontinuiteti član sukcesorskih ločin, preoblečenih in prefarbanih derivatov in reciklatov kompartije, pa po tvoje ni. Imaš logiko in naravno inteligenco na ravni čebelice maje, ki vsake toliko pristane na govno in pridkano papca, ker ji je kompartija servirala, da so rožice rumene barve, de, ko pa malo dozorijo so pa lahko tudi rdečkaste, de, nje.

Dve stvari bodejo v oči v z zvezi s tem:

(1) Da z obešanjem komunajzarstva Janši butaste ofčice nezavedno priznate, da vas je komunajzarstva sram, torej priznate, da ste spake, oz, se zavedate, da je komunajzarstvo zlo. Zato ga tudi obešate Janši. In bi ga obešali tudi največjemu antikomunistu na svetu, če bi bil na čelu SDS. Fino, fino, lepo je, da to priznavate, pa magari nezavedno in po nerodnosti.

(2) Prav tako nezavedno razkrivate svojo neinteligentnost, saj ne uvidite, da posiljujete logiko in logična matematična načela, saj za Janšo, ki je BIL član komunajzer tolpe gagate, da je zaradi tega, ker je BIL še vedno komunajzer, Kučana, ki je prav tako po vašem mnenju zgolj BIL in njegovih 30 taužent razbojnikov, ki so kobajagi prav tako zgolj BILI, in svojo komunajzer prakso nadaljujejo in strastno zagovarjajo, pojejo bandiero, rožljajo z vrnitvijo Slovenije v leto 1945, pa smatrate, da niso več, ker so vam eto s pomočjo mudologije in nemarnega preoblačenja in prebarvanja in čiste retorične mudologije naročili, da poslej mislite in gaget, da so oni SESTOPILI, čeprav so tu in vladajo in vsi zakoni so koncipirani po njihovih tekovinah, torej po komunajzarsko in vsa praksa jim je še vedno in čedalje bolj komunajzarska. Kakšni debili ste, se vi seveda niste sposobni niti zavedati. Moron se svoje moronskosti ne more zavedati, ker nima kapacitete za to.

In ader wordz, če je Janša BIL in je Kučana s svojo tolpo BIL, kako to, da zdaj samo Janšo, ki deluje kontra Kučanu, tretirate, kot da je temeljem tega "BIL" stanja, še vedno komunjara, pri onih Kučanovih pa kao ta matematika več ne velja. Keri debili!

Resnica, v svetu znanosti, buzek patetični, je to, kaj kdo DEJANSKO POČNE in za kaj se V RESNICI DEJANSKO BORI s svojimi DEJANJI, ne pa to, kar v svojem mudološkem agitpropovskem nabijanju propagira rdeča medijska falanga, katere stereotipe o drugih in glorificirajoče samohvale o sebi gagajo samoljubne prepotentne rdečerite nizkovejvne opice - oz intelektualci brez listinice in kaj vi ofce verjamete in kot papige proliferirate.

Vi rdečerite ofce - inteletualne podalpske pritlikafke (lat. ovis ovis pumillio pumillius carniolus) o resnici ne morete kvalificirano govoriti, ker ste umsko disfunkcionalni opranoglavci, saj ste nekritično in voljno kupili vse, kar vam je Murglor serviral oz vam servira zdaj in tu.

Pa eto, tako nadaljujete še danes in boste nadaljevali še 1000 let v bodočnosti, kar se bo najlepše videlo ob vsakokratnih volitvah, ko vam bo vsakokratni kratkonogi murglorski Saruman iz svoje rdeče majmunske riti potegnil vun NoviObraz™ kakega zarostanega starokomunajzer metuzalemskega Zariplopirjefca, na primer, alpa kakšnega vnuka ali pravnuka komapartijskih fevdalcev, ki ga Kompartija svaljka na sinekurah v javnem sektorju odkar ga je pritisk porodne vode iz pizde izstrelil drito na funkcijo, da boste ofčice lahko gagale o tem, da ste "levi" kreativni, ker eto volite vedno, o ti surpriz presenetljivi, baš za najnovejšoNovo™ murglorsko stranko in NoviNajnovejšiNoviObraz™ nekega komunajzla z istimi starimi političnimi aspiracijam, alpa kar za stare politične aspiracije komunajzlov, "desni" pa konzervativni in ubogljivi.

In zato seveda nenormalni™, ker nočejo ubogati Murglorjeve sugestije. Alpa vam bo serviral kakega rdečetalibanskega komsomolskega klona vzgojenega v laboratorijih edfeve in podobnih valilnic rdečih ekstremistov.

Nima smisla ponavljati, ma ipak: Ni ga bolj brezupno zasužnjenega bednika, kot je tista prokomunistična opranoglava ofca, ki zase zmotno misli, da je svobodna, svobodmiselna in spontano s svojo glavo misleča, medtem, ko na svojih cuckofskih žnablah pridkano slini kompartijsko agitpropagadno slino, vsakič, ko mu pavlovljev refleks sprožijo rdečuharski mediji, beseda murglorskega Sarumana, ali pa življenjska situacija v debatah, na forumu recimo, hehe, ko si kdo iz rodu Nenormalnih™ drzne o kompartiji in kompartijskih zločinih in lopovskih sranjih reči kaj neafirmativnega, torej resnico.

Sirota opranoglava udbaška!

Link

Ni komentarjev: