sreda, 14. maj 2014

2390024 - j..e lud zbunjenog glede sanacije bank

Pri nas je vse misinterpretirano.
Pri nas je vse fejk.
Pri nas je vse distortirano.
Pri nas nič in nihče na javni sceni ni to, za kar se sam poimenuje, predstavlja, prodaja.
Pri nas bailout ni to kar je v USA, UK, Nemčiji!
Pri nas PAYG pokojninski sistem ni to kar je na Švedskem, v Avstriji, v Nemčiji v jebeni Skandinaviji.

Pri nas je vse v funkciji in v imenu totaluravnilovke plebsa v enaki bedi in total oblasti in nadzora nad resnico, oz "resnico", kapitalom in denarnimi tokovi s strani udbokomunističlne fašistične tolpe. Vse je podrejeno kontinuiteti enakih odnosov, kakršni so med večinskim plebsom in kompartijsko nomenklaturo vladali leta 1945. Raji vsiliti enakost v bedi, tovarišem pa benefiti, privilegiji, čast in oblast.

Pri nas komunistična avša Barbika Von Semafor zum DojčeFrancözische Zug gre vzakonit ultraneustavni fašistični zakon o diskriminatorni ciljani davčni penalizaciji plač sicer njihovihsvojih kvazimanagerjev višjih od 12500 EUR in to na temelju ene same populistične Obamine izjave, češ, država bankirjem rešuje riti in sanira njihova sranja, oni pa si talajo nagrade. Izrečeni sicer v upravičeni sveti jezi.

Obama tega seveda potem ni niti poskusil udejaniti, (Kot je naša rdeča fašistična baba pohitela pokazati "babi se snilo što je babi milo", oz "ni težko komunistoboljševiško žabo naterati v fašistidiskriminatorno mlakužo totalitarnih populističnih ukrepov tipa gaganja o 1:3 plačah deloucof in direktorjve v času Titeka"), saj ga je njegova ekipa opomnila, da je diskriminatorno, ultrafašistično in protiustavno in da rešitev ni to, temveč je rešitev, da država ne rešuje privat bank in da država vzakoni/vsili red, ki bankam preprečuje destabilizirati državo.

Ni rešitev, da na lastnem dvorišču gojiš volkove in podobne požrešne predatorske beštije, gagajoč zanikalno nebuloze o ohranjanju narave in to, jim noter spuščaš in zaupaš ofce in piščance, potem se pa kobajagi čudiš, da so jih beštije poklale, ter se teatralno populistično jeziš, da boš diskriminatorno, samo beštije s krvavimi žnablami, dal privezati na krajšo verigo. vau! Qe ukrep! Nje? De?

Naša komunistična avša seveda ne bo nikdar pritrdila dejstvu, da država ne sme imeti komercialnih bank in kmercialnih podjetij, pa niti sinekurnih direktorjev ne bo, pa ne bo nikogar, ki si izplačuje takšne plače, niti ne bo državnih bank in državnih kolhozov, ki jih rešuje država.

Ne, tega on ni sposoben niti imaginirati, kaj šele zapopasti, saj je komunistični distortiran dijaboličen um, ki pozna in želi imeti samo državne komercilane banke in podjetja in samo planski državni fašistični kapitalizem, beri socializem. Zato od njega drugega kot jebeluzdbunjenog, ni niti za pričakovati.

Tudi v USA so že davno privat banke hitele državi vračati, kar so jim med bailouti dali, saj dokler ne vrnejo lastniki teh bank in podjetij de facto nimajo v nadzoru in upravljanju oz neomejenmu razpolaganju. Skratka, Amer je to naredil tako, da je to posojanje in reševanje potekalo z vgraditivjo obveznosti, ki motivira tolpo, da denar ustvari in vrne, ali pa se bailoutirani lastnini odreče. V korist rešitelja seveda, ki je bailout financiral.

Naši so scier šli državne in paradržavne banke podržaviti, pri tem seveda mimogred po fašistično razlastninili male delničarje, kar samo po sebi pomeni, da privat lastnikov več ni, pa eto država kobajagi sama sebi nima kaj vračati, davkoplačevalci smo pa za komunistofašiste itak samo dead meat, ki ne šteje in ki mu ni treba vračati, kar si nasilno odvzel, so pa, "fatajoč Slovenijo na galamo," mimogrede šli reševati svojo rdečo pajdaško tolpo, ki je bila v ozadju orgije v Factor banki.

Tam je tolpa njihovimsvojim šenkala 400 milijonov, banko bo pa "kontrolirano terminirala", kar pomeni, da so sledove celotne pljačke davkoplačevalcev s tem zabrisali in nam davkoplačevalcem ne bo kdo imel vrniti. Igrali smo se igrico kokakola, oni so nam ga frit turili, mi smo pa peli koooookaaaaakoooolaaaa. Super smo se fsi zabavali, de.

Seveda se tudi v tej eskalaciji jebe-moten-komunistofašist-zmednega-davkoplačeva lca smemo vprašati - pa koji kurac smo davkoplačevalci sploh morali dati 400 milijonov za banko, ki se v taistem hepeningu zapre/ukine/terminira/izgine torej propadena banka se dibidus dokončno ... eee..... eee... kako, da kažem... eee. propade. WTF?!

V USA je alibi za bailout, ki kot rečeno ni šenkovanje državnega denarja, saj ga titular-privat lastnik, če hoče ostati/znova postati polnokrvni lastnik/razpolagalec mora vrniti, skratka, alibi z bailout je racionalni vzgib "Da se, v imenu de facto obstoječega otipljivega najširšega javnega interesa vseh državljanov, pred propadom/bankrotom reši nek bizines, enterprajz, ki je kobajagi "Too-Big-and-too-critically-crucially-important-to -fail".

Na kakšen način je Factor banka, banka v lasti udbomafije, ki deluje v benefit udbomafije, ki jo je namenoma dala izcuzati in do stečaja priterati udbomafija, ki je zase že davno v tem procesu poskrbela,...

...na kakšen način je ta mafijska privat tvorba "too-big-and-too-critically-crucially-important-to -fail", da bi nam iz žepov brutalno, potom zlorabe represivnega aparata ugrabljene države opljačkali 400 milijonov, da bi...

...banka v bistvu prišla v stanje FAILED. OZ Exterminated! WTF?

Ste kje še slišali, da se bi kdo na Zapadu šel bailout vložek stotine milijonov, da bi podjetje namenoma dal propasti?

Vsakomur, še največji ovci je jasno, da teh 400 milijonov gre v žepe gemblarske udbomafije - onih, ki so banko oropali in dali propasti, ter onih, ki so tam požrešno hoteli profitirati, da se reši njihove riti. In te benefitorji, ki pokasirajo teh 400 milijonov so edini, ki imajo korist od tega ropa državljanov, čeprav so edini, ki bi morali biti kaznovani za svoje lopovske orgije, ki so pripeljale do propada banke.

Gre valda edino za igro, ki nekaterim rdečepajdaškim špekulantom omogoči, da rešijo depozite, ter druge ineterse oz vrednosti, ki se jih ne da izplačati iz grancijske državne sheme, ki je zavarovana in pozavarovana do višine 100 tisočakov po komitentu. To in nič drugega.

Kakšno velebno armagedonsko motnjo VSEM DRŽAVLJANOM bi pa lahko povzročila ta obskurna banka, če bi propadla, pa bi vsi komitenti svoje depozite dobili lepo izplačane iz denarja zavarovane garancijske sheme, nekaj sto pajdašev, ki teh 400 milijonov itak že imajo nekje ali pa so jih že potrošili, pa pač izpušijo kar so zavozili? Zgolj retorično vprašam, seveda.

Tolpa komunistofašistična arogantna!

Mednarodna zainteresirana javnost in deležniki so terjali stabilizacijo fiskalnega sistema, tolpa je pa, tako, kot vse drugo v tej državi, distortirla, misinterpretirala, pofejkala in obrnila sebi in svojim lopovksim interesom v prid.

Gagajoč retoriko "nujnosti stabilizacije", so reševali svoje pajdaše in sebe v teh komunističnih udbokolhozih in reševali temelje kontinuitete socializma, ter rihtali eskalacijo etatizma in državnega kapitalizma, skozi podržavljenje, saj je naslednje, kar bodo poskusili, pač odkrita oživitev socializma oz vrnitev Sloveije v kidričevsko-kardeljevsko leto 1945.

Zato tudi podržavljajo in ustanavljajo nove države kolhoze in zato tudi rožljajo z izstopom iz NATO in izstopom iz evrocone. Iz Schengna nas bodo potem proestale članice itak da same vrgle ven, ko dojamejo, da smo degradirali v severnokorejsko stanje, iz EU se bomo pa v bolečinah oddaljevali in najverjetneje kot prva država bili nekak iztisnjeni, če ne formalno in de jure pa de facto. No. pa si bo tolpa dobila svojo Severnokorejo pod Alpami.

Link

Ni komentarjev: