sobota, 2. julij 2011

1267155 - o pasji šoli na Kardeljevi ploščadi, bolj znani kot FDV

[PetraS]
čak, ne razumem zdej.. a je pol ok, če se novinarstva učiš na FDV al ne?

Petra, Efdeve je majkata na tatkota. Bolj kot Efdeve seka samo še heroin. Zato med Eskimi rečejo: "Jel bolan jes ti na igli, il ti noge smrde?". "Jok, bolan, ja sam ti u Ljubljani... na Efdeve sam"

PS

Roko na srce, reči je treba tudi to, da se nekateri ljudje ne zadevajo, čeprav jim na vseh zabavah rinejo opojne substance, kot bi šlo za nekaj človekovem trupelcu zelo blagodejnega in vsakdanjega. Tem ljudem od nekdaj rečemo, da so karakterji, kanede. Vsi ostali so, v Sloveniji seveda, kandidati za ministre.
Nekateri se, običajno s pomočjo metadona, uspejo sneti sez efdeveja. Tem ljudem se reče zdravljeni efdevejefci.

PPS

Moja izkušnja iz edfevejefci je takšna, da večina med študijem ne uide psihodeličnim ideološkim kontaminatom, četudi sami ne pušijo. Sjeba jih najmanj toksikologija efdevejevskega rdečega fumis vaginalisa oz. t.i. sekundarnega inhaliranja ideoloških hlapof, ki jih pušijo njihovi profesorji. 

In še to: Če bi tisti znameniti film "Valter brani Sarajevo", snemali pri nas v Sloveniji, se bi oni znameniti stavek glasil drugače. Obersturmbannbekenbauereinsteigzeistaigschraufzieg erfürer bi ob pogledu na prispodobno Sarajevo celotnega slovenskega usmerjenega izobraževalnega sistema, kakršnega dandanšnji hvalabogu imamo, kanede, rekel: "Das is Efdeve". Usi različni, usi Efdeve, takorekoč.

Link

Ni komentarjev: