ponedeljek, 18. julij 2011

1290426 - Marušič bi "reformiral" zdravstvo z uvedbo dohodkovno odvisnih participacij

Namesto odprave prisilne boljševiške uravnilovke; namesto odprave davčno-paradavčne diskriminacije; namesto uvedbe kapice na prispevke; namesto zgledovanja po normalnih državah, namesto vsega tega...

...komunistični talibani Komunistične Đamahirije Slovenistan iščejo z lupo kam še lahko razširijo diskriminiranje doskriminiranih, ki jim oni rečejo "bogati prešiči med delouci". Z lupo pozorno iščejo kaj še se bi dalo storiti, da zaokrožijo implementacijo socializma dva pika nula.

Iščejo kam še bi lahko razširili in poglobili nasilno uravnilovko s pomočjo zaseganja še višjega procenta dohodka onim, ki prihodujejo iz dela, ki zaslužijo, primerjalno z najbolj bednim delom folka, relativno malo več bruto, a še vedno manj kot je socialna pomoč v Nemčiji. 

Iščejo kako bi še bolj porezali onega, ki prihodujejo "relativno višje dohodke", merjeno seveda z vatli njihovih motenih komunajzer maliciozno fovšljivih umov, ki jih vodi ideja o enakih želodcih in ideja, da so ljudje povečini delovni idioti, ki bodo enako zavzeto delali in bildali svoje veščine in se gnali za inovativnostjo in odličnostjo, navkljub dejstvu, da se jim potem večino bruto dohodka po hajduško odvzame s pomočjo represivnega aparate države v ujetništvu pri neosocialističlni fašistični nomenklaturni kliki. Deja vu! To smo že videli v CCCP in Đugoslaviji. Propadlo! Bankrotiralo! In bo še tisočkrat propadlo in bankrotiralo ni važno koliko iteracij ej kamarilaj sposobna uprizoriti po tepah na vsakih 20 let nove polomije komunajzer ekonomije sfokusirane na tehnike parceliranja in distribuciej namesto na tehnike ustvarjanja!

Alibi? Alibi jim je termin, ki ga ne razumejo. "Solidarnost". Po državi z represijo izsiljena kobajagi solidarnost, seveda!

Nekega dne, ki ni tako več daleč, če bo ta fašistična komunistična kamarilja nadaljevala vladati Sloveniji, bodo predlagali odpravo dedovanja. To edino jim še lahko prinese otipljive dodatne učinke na področju ekspropraitivnega plenjenja in pospeševanja implementacije total komunajzerizma. "Solidarnost" je tudi to, bodo rekli.

Še pred tem pa bodo sedanjo raven nasilnega uravnavanje plebsa v bedi poglabljali in razširjali z višanjem stopenj haračev in paraharačev. 

Ta sodrga ima samo en cilj in jo usmerja samo ena misel in ena doktrina in ena ideologija: Izvesti čimvišjo ekspropriacijo prihodka (beri - premoženja) relativno bolje plačanih zaposlenih. Krivuljo bodo tako ukrivili, da bosta Colarič in Fata prejela skoraj enak neto efekt iz plač. Fata na 1k bruto in Colarič na 50k bruto. Preprosto, v različnih formah mu bodo zasegli 98%, pa bo. Vmes bodo vsem colarčem SLovenije na vse kar je po njihovih kriterijih "luksuz" nabili absurdno visoke davke, pa se bomo pset vsi vozili v daciah, edino mesarji in gostilničarji si bodo lahko privoščili megane, za njhove žene pa cliote. Razen seveda državnih uslužbencev, ki se jim bo jebalo, da je davek na recimo BMW 5, pač 500%. Oni si bodo za služben avto naročili bemflna, ker ljucka oblast mora imeti "sredstva za uspešno vladanje". Saj totih 500% davka itak država sama sebi nea rabi plačevati, kanede?

Vmes bomo doživeli UTx (UTD in UTP) na ravni socialne pomoči v višini recimo 250 EUR, pa investitorjem bodo vsilili obvezno delitev dobička. Nekega dne bodo dokompletirali komunajzer-fašistično družbo total uravnanih v bedi, na vrhu katere bo vladala nomenklatura sukcesorjev klavcev iz Barbarinega rova. Ponosnih in na nehvaležni narod srditih sukcesorjev, ki naciji, oblečena v uniforme klavcev s trofejnim orožjem klavcev grozi na osankaricah in podobnih shodih zombijev, ki častijo morijo in dejanja iz barbarinih rovov in tezenskih jaškov in kočevskih fojb. Ki jim z odra grmi fašistični glasek NihovihSvojih drugorazrednežev.

V deželi ne bo niti enega tujega investitorja, razen seveda od kompartije maziljenih članov F21 in YES, teh "naših tujcef" iz kajmanskih otokov, Gibraltarja, Cipra itd. Iz dežele se bo trbuhom za kruhom silom prilik moral odpraviti vsak, kogar ideologija ni, da bi živel zanašajoč se na 250 EUR UTD. Grejt sakses Đamahiristan!

Takrat ko onih, ki bi plačevali višje davke in prispevke, pod alibijem "solidarnosti" v deželi več ne bo, bo ta dežela končno dosegla kubansko raven, ki ji tako silno hiti naproti rdeča kamarilja. Kar talibanske marušiče ne bo nič motilo, da po svetu širijo enake nebuloze kot Castro, da imajo najboljše zdravstvo in seveda zdravnike tudi, na celem svetu. Y bogamy y šyre! Edino tega ne vem s čim bodo naši rdeči talibani zadržali svoje zdravnike v sjebani deželi, da jim ne uidejo v normalen svet. Castro jih z odvzemom pasportov in prepovedjo potovanja izven Kube z družino, hehe.

Vmes nas bodo seveda najprej izstopili iz evrocone, pa iz NATO, ter na koncu tudi iz EU. Na zdravje talibanizirana Slovenija iz blizke nam polbodoče bodočnosti***.

***Če imamo jebeno komunajzersko oksimoronsko "polpreteklo preteklost", potem se nam s komunisti na oblasti obeta tudi polbodoča bodočnost, kali ne? Najbolj zajebano je pa to, da žalibog de facto že živimo tudi polsedanjo sedanjost. Ter, da smo takisto polčloveški človeki. hehe. Beda duha, je edino kar imam za konec omeniti. Beda boljševistično-fašističnega duha, tovariš Marušič!

Link

Ni komentarjev: