sobota, 2. julij 2011

1269461 - tovarišica Spomenka Diklić Hribar še ni skužila, da ji je rok trajanja že davno potekel

Đizs Krajst!

PS

Ne, tovarišica Spomenka, Slovenija ne potrebuje nikakršne levice, kakor jo pojmujete in opredeljujete vi in Kompartija, zlasti ne "žlahtne", karkoliže to naj bi bilo. Slovenija pravzaprav nikakršne levice ne potrebuje. 

Ne, tovarišica Spomenka, Slovenija ne potrebuje nikakršne desnice, kakor jo pojmujete vi in Kompartija, zlasti ne "žlahtne" karkoliže to pomeni. Kakšna zaresna desnica, kakr jo pojmuje ves normalni sveta pa nam morda ne bi škodila. Zlasti, če bi bila sredinska in liberalna.

Rekoč to - Slovenija, tovarišica Spomenka, potrebuje zares sredinsko liberalno politično stranko ali gibanje. Tega nima, ni nikoli imela in zato to potrebuje kot Sahara vodo.

Potrebuje politično silo, ki je iskreno zavezana individualni svobodi, pravni državi, ki ji rulajo demokratični, progresivni, civilizirani NEDISKRIMINATORNI zakoni in demokratično dogovorjen moderen družbeni red.

Sloveniaj potrebuje politično opcijo, ki je zavezana politiki enakih priložnosti, politiki civiliziranosti družbe, z razumno, racionalno izvedljivo mero solidarnosti,opcijo zavezano politiki poštenega odnosa do davkozavezancev in zasebne lastnine, življenja, svobode, svobode, svobode, svobode,...

Potrebuje politično silo, ki nagrajuje in na pijedestalu konsistentno in brezrezervno drži in čisla in kot preferenčne mazili ustvarjalce dobrin in keša in ne parazitske rentarje in oportunistične lezilebovičke razdeljevalce plena.

Potrebuje politično silo, ki delo in ustvarjanje čisla in nagrajuje in ne tak, kot komunistično-fašistična kamarilja tvojih bratov, ki ustvarjalce penalizira z ekspropriativnimi davko-prispevkovnimi praksami orto diskriminacije, v benefit smrdljivi renatrski zalegi tisočerih zemonsko-kartelnih klanov, ki jih tvoja kompartija mazili, oni pa njej financirajo večno trajanaje na oblasti, da si zagarantirajo večni položaj maziljencev. In so zato del istega bratstva.

Tej komunistično-fašistični kamarilji rečete Vi, tovarišica Spomenka, "levica", ki je kao eto, po tvoje, čisto kul, le kobajagi ima nekšno malo hibo, ker nea je baš "žlahtna". "Žlahtna" bi pa postala kako že? 

Morda tak, da nas v veselje napušenim metelkovcem, izčlani iz NATO in EU in znova odkrito, namesto prikrito, uvede nazaj državni kapitalizem, to je t.i. "socializem" in Topčider nadomesti s Celjem? 

A to bi bila "žlahtna levica"? 

Sedanja podpira velekapital katerega personificira 30 tisoč Vaših kompartijsklih bratov - rdečih tajkunov. In žnjimi skupaj krade onkraj meja absurda. Zato ta Vaša "levica" Vam in luzerskim metelkovcem ni žlahtna, ker pač preočitno krade in ker ste presenečeni kar je nastalo, ker ste valda sanjali, da 30 tisoč klepto-tajkunov ne bo hkrati 30 tisoč turbokapitalistov. Žlahtna levica bi pa po teoriji naj protežirala in dopuščala samo in izključno enega velekapitalista - Državo, al kak je zaj s tem? Kaj boste pa s teh vaših 30 tisoč rdečih nomenklaturnih tajkunov, mezotajkunov in mikrotajkunov? Jih boste na Otok Goli? menda ne spet? Ts.ts.ts.ts.

Ne, tovarišica Spomenka, Slovenija nima levice. Hvala kurcu jo nima! In hvala tudi Alahu. Pa da ne bo pomote, levica je kot garje, bakterije MRSA, peronospora, hemeroidi in podobno, skratka, ni da bi si jih družba oz. racionalen človek baš imel želeti, čeprav je vse našteto in še marsikaj bojda čisto naraven pojav oz. devijacija oz. bolezen.

Ne, tovarišica Spomenka, Slovenija nima desnice, čeprav desnica, za razliko od levice, tako kot jo definira normalni del sveta, seveda, apriorno ni nič napačna, ker recimo za razliko od levice, v svojem programu in doktrini ne stremi k ropanju ljudi s pomočjo državne represije oz. ropanja sploh nima v doktrini. (In ne tovarišica Spomenka, Janša ni desnica, je social-demokrat. To je v spodnjem levem kvadrantu pri sredini. 

V spodnjem levem kvadrantu v skrajnem desnem kotu so pa tvoji komunisti-fašisti. Etoo, Janševa SDS je torej nekšna levosredinska stranka. Dobro, štekam, vi kompartijci njega morate stigmatizirati kot kobajagi ekstremno desnico, kajti šele če je on virtualno v agitprop fumis-vaginalis meglicah pozicioniran zelo, zelo ekstremno desno, ste vi z vašo "levico" lahko relativno levo od njega, t.i. leva sredina. hehe.)

Desnica, zlasti na temelju sodobne dafinicije štirih kvadrantov političnega spektra, ki vsebuje tudi t.i. "zgornji desni kvadrant" političnga spektruma, kamor sodi tudi liberalna progresivna desnica, kakor jo razume ves normalni svet, kar Slovenija, žal, de facto in dokazano, ter razvidno iz našega vsakdana, razvidno tudi iz tvojih talibansko-ideologiziranih blodenj, NI,(Ni normalna, takle mamo, jebiga), je spektrum političnih sil izven liberalnih centristov, ki je, zelo poenostavljeno povzeto, kulturološko komunitarna in populistična, ekonomsko pa individualistična, skratka čiča natančno v nasprotnem kvadrantu od tvojih komunajzer-fašističnih bratcev in jim je potemtakem tudi povsem in za 100% čisto nasprotje...torej, ta in takšna desnica pri nas ne obstaja, ne bi nam pa škodilo, da bi jo imeli, kar je čisto nasprotje levici, ki jo nimamo za kaj potrebovati.

A, če Slovenci že jokcamo kaj da nam manjka, potem dajmo misliti s svojo glavo in Kučanu ter seveda, oprostite, ampak Vam tudi, spoštovana tovarišica Spomenka, pokažimo prispodobnega poliotičnega sredinca, ko nam skušate podvaliti svoje agitprop talibanske ideološke podvale ali blodnje oz. zablode, vseeno. 

Sredinca gor pa vam zabrusiti, jok nateg ne bo uspel, kajti mi vemo, da nam v bistvu manjka SREDINA, ki nam jo je Vaša Kompartija davno davno iztrebila in potem ni dovolila, da bi nastala in liberalizmu ves čas konsistentno obeša oznako največjega zla. 

Sredina nam manjka in za začetek niti ni treba, da je to ravno žlahtni trikotnik v zgornjem desnem kvadrantu tik ob centru. Naj bo "tam nekje" okrog sredine. Which rules out your communist brotherhood, comrade Spomenka. Aaall your fake "LevaNaSredini" is rulled out. Auch!

PS
Mene bi bilo sram na Vašem mestu, intelektualka in izobraženka tovarišica Spomenka, če bi bil tolk namerno slep, ali celo neveden glede tega kdo je prihvatiziral Slovenijo in koliko časa je za to bilo potrebno. Sram bi me bilo ne zato, ker ne znam, ampak zato ker komentiram nekaj, kar ne poznam in česar bistva, spričo svoje rdečetalibanske slepote nisem sposoben zapopasti.

Sram bi me bilo toliko, da si ne bi upal niti ust odpreti, kaj šele, da bi šel govoriti takšne nebuloze, kot je ta: "12 let so vsi komunistični direktorji na čelu s Kučanom, torej Murglbaba in njegovih 30 tisoč razbojnikov, ćićali pr gmah in niso nič grabili in niso svojo KPS iz politične marže financirali, potem je pa Janša prišel na oblast, že s svojim obstojem tistih nekaj prvih minut na oblasti porušil krhko tihožitje oz. ravnovesje dobrega in zla v galaksiji Mlečna cesta in... VOILA!

V tisti noči, ko je tovariš Miheljak komaj dokončal stavek, češ da so ljudje glasovali proti LDS in ne za Janšo, hehe, ker ljudje ipak imajo radi samo in izključno KPS ne pa totega Janšo, sta že nastala OBA slovenska tajkuna Šrot in Bavčar, ki sta povrhu vsega še tovariša Bineka pokvarila, pa se nam je pripetil še tretji tajkun.

Kontrolna vprašanja: Tovarišica Spomenka, kaj mislite, kako že se, v tem kontekstu, reče tovarišem kot so Rigelnik, Janković, Korelič, Horvat, Pergar, itd. do poslednjega izmed cca 30 tisoč rdečih baronov in barončičev, ki so štartajoč prednostno iz prve linije štartnih blokov še preden je top ustrelil, "lastninili", oz "prihvatizirali"? 

In kaj mislite, tovarišica Spomenka, kdaj se je to zgodilo, v eni noči, ko je Janša prišel na oblast pa so do tedaj pridni in pošteni tovariši komunisti postali togotni, hehe, ali morda v prvem in v vseh 12 letih, ko so vaši komunistično-fašistični bratje bili na oblastni poziciji med 1992 in 2004? Kamor ste jim zdušno pomagala Vi. Na 45 padlage, seveda! Sort of speaking, ste za nastanek rdečih tajkunov, ki so seveda da nastali iz komunistične nomenklature, kriva Vi in ne Janša, kali niste?

Kako vas, slovenske prokomunistične razumnike ni sram narodu v fris izrekati takšne butalske idiotizme? Ali to pomeni, da mislite, da je narod retardiran, pa ne ve koliko časa traja, da nekdo nagrabi dovolj da postane tajkun in kako se to zgodi in kdaj se je proces pričel in da narod ne ve, da so trije rdeči mušketirji Bavčar, Šrot in Binek zgolj patetični zamudniki.

Tovarišija je rop dveh tisočletij opravila davno, v neki drugi noči, "noči dolgih prstov". In ta noč je bila v letu 1992, sledila je pa takoj vaši noči, noči komunistično-fašističnih kobajagi zaustavljalcev kobajagi desnice, oz. noči izročevalcev oblasti uradno nazaj v roke KPS, tovarišica Spomenka in ne v letu 2004. 

Skrbno načrtovana in z zakoni omogočena od Janši sovražnih in nasprotnih sil je bila tista noč dolgih prstov. Janša se bi lahko tudi izselil že leta 1992, ko ste Vi oblast TUDI URADNO predali v roke komunistom, od koder de facto nikdar ni niti za sekudno odšla, pa to na število tajkunov ne bi vplivalo niti malo. 

Bi pa seveda Šrot, Bavčar in Bine povsem mirno dokončali svoje rabote, nihče jih ne bi sataniziral, tovariš ON bi zraven njih na tekme hodil sedeti in jih ne bi popljuval. In Vi bi lahko umno žlobudrala, da v SLO tajkunov sploh ni, kar je za zahvaliti modrosti tovarišev Kučana, Drnovška, Potrča in vseh dobrih ljudi, torej vaše "levice", ki "princem teme" nea so dopustili, da nam naredijo prveag, drugega, tretjega in celo četrtega tajkuna, bognedaj. 

Dobro, pokradenega bi bilo še več, ma se temu nea bi reklo kraja, kanede, reklo sebi "to nimaš kaj, to je kšeft, pr nas pač avtoceste stanejo štirikrat več kot v normalenm svetu" Alpa tak kot tovariš Tajnikar "Krasti se mora, saj hočemo imeti NašeSvoje lastnike, da nea bomo tujcem za hlapce, NašiSvoji KPS maziljenci, ki so seveda da edini kandidati za toto prihvatizacijo, pač nimajo penezof. Kaj drugega naj naredijo, kot pa da kradejo, kanede, to je normalno". Tako Tajnikar. Tovariš Tajnikar. Vaša "levica", tovarišica Spomenka.

Link

Ni komentarjev: