četrtek, 7. julij 2011

1279662 - če bi Andrej Šircelj bil naslednji finančni minister...

[tripson]
me zalosti, da ni nikjer nobenega govora o flat rate dohodnini.

seveda je lahko znizat davek na dobicek, ker od tega direktno nima nihce manj.

problem je pa seveda uvedt flat rate, kjer bi tisti ni minimalcu placal malo vec k samo 16 procentov dohodnine in bi tako pol slovenije vstalo na noge.

ocitno so bili moji pomisleki o jansevi velikosti jajc upraviceni.

Tako je! Ni nikjer govora. 

Če bi v kontekstu na oblast prihajajočega novega disižn mejkerja na podoročju davkov govorili o Mićotu al Simketu, bi jaz pozorno prisluhnil, tako pa, ko je u igri orto-oportunistični mramorijansko-kranjčevski tehnokratski davčni taliban Šircelj, že vnaprej vem, da je vse skupaj še naprej lepo na poti oportunističnega polnjenja skupnosklede, vred s slepoto za videti diskriminacijo, ki ji je izpostavljen ustvarjalni cvet državljanov Slovenije.

Šircelj je, sodeč po njegovih dosedanjih nastopih v javnem političnem diskurzu, nevaren tehnokratski preštevalec davčnih fažolčkov. Nič manj kot Mramor, recimo.

Širca je pa seveda vtelešenje ortokomunistke Metelkova stajl. Komuna Metelkova nam je v enem trenutku, kot vidimo iz vsakdana, žalibog zavladala. Na vrhu parlamenta metelkovec Gantar, na vrhu številnih ministrstev, agencij in nedavno celo omubdsman pa prav tako iz komune Metelkova, ki je nekakšen nesojeni komunistični kibuc v katerem se urijo komunistični talibanski pandani đihadovskih vehabijanskih samomorlicev, ki s svojim talibanstvom imajo poslanstvo predvsem malicioznost do onih, ki jih oni percipirajo za "razslojeno" družbeno zlo, torej "bogate prešiče med delouci". Naročito osovraženi "bolje plačani" meneđeri, hehe.

Šircelj pooseblja motenost in fritzlovstvo brezskrupuloznega slovenskega davčnega zakonadajalca. Naši davčni zakonodajalci so, kar smo jih do sedaj videli v akciji, vsi po vrsti obični oportunistični fritzli, ki se nimajo poguma odpovedati ekspropriativnim kletnim incestnim orgijam oz. posiljevanju cveta nacije s pomočjo represivnega aparata, ki je že 20@45 v ujetništvu pri predatorski kleptokamarilji na vrhu oblastne prehranjevalne verige.

Naš davčni in paradavčni sistem je kot nekakšen dildo, ki si ga je izmislila sprijena komunistična lopovska sodrga, ki se je arogantno in brez trohice slabe vesti odločila zaseči presežno cca 500 milijonov oz. polovico sedaj pobirane dohodnine. Skratka najmanj enkrat previsoko obdavčenje, v povprečju. Odločila se je drakonsko preveč prihodka zaseči cvetu slovenskih državljanov - ustvarjalcev vseh dobrin in keša, in izvajalcem vseh storitev. 

Naj ponovim - cca še enkrat toliko, kolikor maksimalno bi smeli in to potem zlorabiti za "saniranje" enelbe kolhozov, ki financirajo marifetluke plenilske mafije, skratka dildo s katerim se posiljuje cvet Slovenstva v benefit maziljencev in klijentele režima ter črnih fondov politkamarilje same.

No, zanimivo je, da ta ogabni sado-posiljevalski davčni dildo v obliki precej debelega policijskega pendreka, v edinem do sedaj videnem Janševem in Šircljevem mandatu ni romal na smetišče [zgodovine]. WTF!?

In ga tovariš Šircelj oportuno, s trdino med nogami, že s poželjenjem gleda, ko tuhta kako bi državno blagajno napolnil, "da se bi lažje uspešno vladalo". In nočem biti svinja, ne dvomim, da Šircelj goji iskren birokratsko-tehnokratski sentiment, da državo naredi stabilno in solidno, kar načeloma naj bi bil interes cele skupnosti. Skratka, ne trdim, da Šircelj ne bi imel pri tej zadevi tudi častne namene, kar ga decentno loči od komunajzer sodrge, ki teh refleksov sploh nima, ker prevladuje nek drug refleks, trpanja v skupnoskledo kar tako, da se pač vzdržuje socializem 2.0 in potem prosto po komunajzarsko lomastenje po proračunu vred z zadolževanjem.

Ne misli pa dilda zavreči niti v sanjah ne. Očitno povsem dovolj fritzlovski Šircelj dobro ve, da je nesposobnim moškim do seksa najlažje priti v krogu nečakinj, ki mu same pridejo na obisk in mu vobče zaupajo in za "osvojiti" njih ni treba nikakršnih hudih obiskov v nočnih klubih, recimo. 

Zato naše slovenske nečakinje najbolj pogosto nedolžnost izgubijo s fritzlovskimi strici in starješimi sorodniki, ene dobesedno posiljene, ene na-pol zlorabljene, ene pa spričo tako fino submisivno naravnane vzgoje, pa kar prostovoljno. Ene tako zelo prostovoljno, da svoje rablje celo hvalijo, češ, da tak mora biti, da smo mala družina, "ki mora skp držat", itd, skratka nekšen nazi-interes celo, hehe.

V tej patologiji se jaz v prvem koraku niti ne grem apriornega nasportovanja količini pobranih penezof, čeprav vsi vemo, da trošimo več kot smemo in da temu primerno pobiramo tudi preveč davkov.

Mene bolj fascinira misterij vzdolž vprašanja: Kako to, da nihče od teh pizdekov ne vidi, da je enako količino davkov možno pobrati tudi če nikogar ne diskriminiraš. Nekak ne vidim kaj slabega se bi Širclju in Janši naj lahko zgodilo, če uvedeta EDS brez kakršnihkoli izjem in brez kakršnihkoli oprostitev, razen generalnega davčnega praga v višini recimo 18 tisoč EUR letno, ki naj poskrbi da med dosedanjimi zavezanci za dohodnino prav nihče ne plača višji davke. Ravno nasprotno, v roke bi dobila gromozanski argument - 80% vseh zaposlenih bi poslej bilo davka povsem oproščenih, čisto vsi zaposleni bi pa na prihodke iz dela plačevali nižje davke.

Če danes s sramotno diskriminatorno dohodnino, katere stopnja je do 41%, in drugih davkov, ki so praviloma efektivno pod 10%, in DDV, ki je 20%, poberejo X milijard davkov, v čem je potem problem, da se Šircelj in Janša ne domislita, da bi enakih X meljard pobrali z recimo EDS v višini 20% in davčnim izvzetjem v višini 18 tisoč EUR letno, da se vse slovenkse reveže oprosti davka. In če se bi izkazalo, da je onih X milijard možno pobrati samo, če je EDS 22%, pa naj bo, saj ne bo nobene revolucije, ker nihče izmed 800+ jurjev zaposlenih ne bo plačal več ampak čisto vsi bodo plačali manj davkov.

Ja, nekdo, ki je vseh teh 20 let užival status maziljenega, bi v tem primeru moral plačati dodatnih ta moment cca 300+ milijonov, (nekoč ko je dohodnine bilo blizu milijarde je to znašalo cca 500 milijonov) , razen, če bi Janša in Šircelj nemudoma zmanjšali državno porabo za tak znesek, pa potemtakem niti tem do sedaj ekstra benevolentno maziljenim, ne bi bilo treba plačevati višje davke.

Mene ne le ne skrbijo tisti, ki so 20 let uživali status maziljenih, ravno obratno, ta higijena, da se neha zlorabljati in grobo diskriminirati najbolj plačane odvisno zaposlene, je alfa in omega higijene, ki jo je treba nemudoma uveljaviti, če se ta državna skupnost želi izkopati iz trenda razkroja in dezintegracije. 

Ja, pizdeki, ja, to je zelo fakin pomembno! 

Najbolj pomembno od vsega, čeprav fritzli Slovenistana o tem, kot kolega forumaš bistro observira, molčijo kot grob in z roko zamahujejo, češ da je to kobajagi marginalno oz. celo "kein thema".

Zakaj se Šircelj in Janša, namesto kurca, jezika in rokic, ki jim jih je bog milostno dal v dar, strahopetno in oportuno zatekata v uporabo od komunistov jim v zibko položenega dildota, in celo, zakaj strahopetno svoje seksualne potrebe zadovoljujeta po fritzlovsko, kot njihovi predhodniki, ostaja za mene misterij. Namreč, enaka količina orgazmov je na voljo na normalne, viteške načine, brez incesta, brez posilstva, brez sadizma, brez dildiranja na silo. Dobro, nekaj Slovencev in Slovenk pristno uživa, ko jih dildujejo. To lahko enostavno rešimo tak, kot so to rešili Judje. Dopustimo našim metelkovcem da si ustanovijo svoj privat kibuc, pa bo.

Ma, večina nas ne uživa [pristno] z uravnilovsko-plenilskim davčnim dildom globoko zasajenim v anus, jebiga.

Nekak mi ne diši zaključiti, da je vse to zato, ker je Širclju in Janši to sez davčno dohodninsko diskriminacijo pač žalibog rajcig, in to povsem enako kot Pahorju in Golubitchu. Ker jim je to fetiš, tak kot onim pravovernim komunajzarom, ki jim stojijo naproti kot kobajagi njihovi orto drugačneži. 

Ne diši mi zato, ker ne maram pesimizma, ma akoravno tak nanese, bom, žalibog, tudi to pregnil in ju uvrstil med pristne fritzle, če bosta tudi v tem mandatu pograbila komunistični davčni dildo in ga oportuno cvetu nacije turila frit.

No, o paradavkih oz. navzgor neomejenih prispevkih, temu drugemu, nasilni uravnilovki služečemu dildu slovenskih komunistov, zasajanemu v anuse Slovencev na suho brez vazeljin, pa drugič, ko bo beseda tekla, ne o Širclju, ampak o kakem drugem Janševem kandidatu za ministra.

Zaenkrat vsem forumašem, zlasti komunajzarskim in prokomunajzarskim forumašem, dajam izziv v obliki vprašanja: Kaj je narobe, če za začetek velikega čiščenja, sistem preoblikujemo v prvem koraku tako in zgolj do te mere, da je seštevek količin vseh penezof zaseženih v formi haračev plus zaradi kapice poslej znižana količina paraharačev (prispevkov), enaka kot do sedaj, le da se odpravi diskriminacija izvajana nad prihodovalci iz dela, predvsem onimi top ustvarjalci s top veščinami ključnimi za preživetje in blaginjo cele skupnosti? 

One step at a time! 

Najprej odpravimo diskriminacijo in grobo ekspropriacijo. Ker se cenimo! In ker je pomembno za popizdit! Krucialno!

Potem, magari paralelno in preden se vse prične izvajati, hehe, naredimo še seznam ukrepov kako proračunsko potrošnjo v delu kjer gre za neupravičeno rentarjenje in kobajagi "sanacije enelbejev", nekatere instantno in nemudoma, druge pa postopoma znižati in kako kasneje, ko gospodarstvo spet zacveti, postopoma nižati stopnjo EDS. Kaj je narobe s tem pogumnim dejanjem v primerjavi s strahopetnim zatekanjem v sedanji fritzlovski "Bolje lastna hčerka v kleti, kot lastna žena ali celo Katja Jevšek v ...junouvotajmiin"

Šircelj se do davkov obnaša enako neiskreno, oportunistično in fritzlovsko kot Pahor do pokojninske reforme. In bogamy tydy taistih davkov in prispevkov. Nima poguma nategunstvo, zlorabo in sramotno diskrimnacijo ter nesramno ekspropriacijo nadomestiti s poštenim sistemom, ki ne diskrimnira in ekspropriativno ne zajeda nikogar. 

Pahor ni imel niti doktrinarnega namena niti poguma v pokojninski sistem končno uvesti načelo "kolikor kontribuiraš - toliko rentne mase si prislužiš, ki se potem transparentno razdeli na projektirana leta pričakovane povprečne življenjske dobe", Šircelj pa nima poguma uveljaviti "Enak odstotek bolečina naj utrpi, ko cesarju prispeva, vsak ki prihoduje, od vsega kar prihoduje" in "Revni sloj, ki prisluži manj, ali enako 18 tisoč EUR bruto na leto, je kontribucij v cesarjeve blagajne oproščen, saj jemati tem nima smisla, niti je častno".

Jap, dobro ste razumeli, za mene je to vprašanje političnega poguma pravih državnikov, kot nasprotja oportunističnemu strahopetništvu bednih vaških kurjih tatov. In vprašanje viteštva kot nasprotja fritzlovskemu izživljanju nad onimi, ki nimajo moči in možnosti izmakniti se prisili in represiji. Vsakega Šircljna, Janšo, nejmit naslednika komunajzer kamarilje, ki je devastirala Slovenijo, bi moralo biti že danes globoko sram svojih fritzlovskih mokrih sanj oz. seksualnih fantazij, če so že zgoroženo ugotovili in se pritem dovolj ovedli, da jim ob omembi ohranjanja enakih davčno-paradavčnih principov in zakonodaje, mednožni mahedravček otrdi oz. stopi, oz. enako sram in groza, kot če bi jim stopil ob pogledu na lastno odraščajočo sestrično. Kajti, mekj nou mistejk, tak se je to začelo tudi pri Fritzlu, dedi moji.

Link

Ni komentarjev: