petek, 8. julij 2011

1280949 - za tiste, ki bi radiem zapovedovali kvote slovenske glasbe

[foore]
Pa poslušajmo balkansko in cigansko glasbo, če je tako malo Slovencev, vendar ne v Sloveniji......

Mimo Ciganov in Balkancev, ki BTW imajo nekaj zelo dobre glasbe, evo na primer v enem šusu Šaban Bajramović in Cubismo: www.youtube.com/watc...idS0ewTOC0, je na svetu toliko dobre glasbe, da če si bi neprenehoma vrtel štiklc za štiklcem, bi do smrti prišla na vrsto komaj kakšna, pač, hvalabogu, enako vrhunska slovenska umetnija. In še kakšna do danes še nenapisana, hehe. 

P: Tu v naši dolini je nekaj zelo zelo dobre glasbe, a jebiga zloženo po svetovni kakovosti in atraktivnosti pač ne bi prišla zelo veliko in pogosto na vrsto.

To kar ti groziš, češ v Sloveniji se ima poslušati slovenska glasba, poleg tega, da je sprijena teza Susak stajl, na tvojo žalost v praksi ne funkcinira, pa če SAZAS prisili vse radijske postaje v SLO predvajati 100% slovenske glasbe in če tako kot glede nacionalne TV, s pomočjo države doseže, da vsak lokal, ki ima električni števec mora kaj SAZASu plačevati. 

Jaz, ne izključno in ne toliko in ne samo zaradi mediokritetske kakovosti večine slovenske glasbe, merjeno na ravni globalne vasi, pač pa tudi zaradi tretjerazrednih radijskih voditeljev in nad vsem zaradi zblojenih reklamnih sporočil, ki se edino v SLO medijih vrtijo na vsake tri minute po eno do tri minute, hehe, v glavnem poslušam kaj s svojega predvajalnika. Tam imam preko 5000 štiklcev, ki jih zaradi SAZASa ne morem legalno kupiti z bančno kartico iz Slovenije, pa sem moral odpreti račun v tujini. Hvala SAZAS! Hvala država, ker dopuščaš orgijanje sazasov.

Slovenija je blatni dol tako močno pogreznjen v smrdljivo protekcionistično brozgo kjer kraljujejo karteli in rentarjenje pod patronatom države ter posledično seveda v vseh aspektih življenja prepredena s to nečastno prakso v vseh aspektih življenja, da drugega kot totalni razkroj iz tega ne more nastati. 

Ljudem se ne da prisilno ukazati kaj naj poslušajo. Get over it. 

Da seveda niti ne govorim o tem, da je pošastna že sama ideja, da se bi ljudem sililo kaj naj poslušajo. Kobajagi v imenu višjih ciljev. Je pa ta ideja čisto in 100% na liniji tega kar Slovenija, de facto, danes je: ksenofobna nazisocialistična fašistična prisilnouravnilovska zatohla podalpska dolinica plemen in poslovno gledano fritzlovskih posameznikov, ki večinoma hlastajo po tem da bi tudi njim država koga prisilila, da kupi njihov izdelek oz. umetnijo, jim za njihovo proizvodnjo dala nepovratna EU ali SLO sredstva, jih protekcionistično favorizirala pred drugimi na trgu in podobno. Bilo kuda nazi-maziljenci svuda. E pa baš zato smo tam kjer smo. V stanju v kakršnem smo. Incestno orgijanje Susak stajl lahko da samo en rezultat. Spačke!

Link

Ni komentarjev: