sobota, 2. julij 2011

1271431 - za pizdeke, ki nočejo vedeti, od kod vse se financirajo Jankovićevi Feniji

[vuksan]
> [cepec22]
> A ni lepo, da se nekaj dela in je nekaj novega, to velja predvsem za Ljubljano. Druga mesta so zapostavljena in ni in ni denarja, saj vse gre v Ljubljano. A drugod ni Slovenija? Povsod se sprasujemo, zakaj je tako? Jankovic nas je vse zapufal, vsi pa bomo placevali dolg, ki ga je naredil, ce hocemo ali ne. In mislite, da je tako prav? Zato pa smo slovenci tako razdeljeni na stranke, vero, krajevno in smo ulomki demokracije, da nas lazje peljejo zejne cez vodo. Pa brez zamere, tako je!!!

Glej, preberi kaj, pozanimaj se o financiranju občin.

Denar Neljubljančanov definitivno ne hodi v Ljubljano.

Ti si mi pa nek ekspert, al kako?

Kaj praviš na tole:

Davkoplačevalska NLB da "kredite" kompartijskim maziljencem, simoncam tudi, Stožicam tudi, tudi podjetjem, ki delajo Stožice, od katerih številna potem "propadejo", pa dolga Enelbe kolhozu sploh nea vrnejo. Potem toti kolhoz Enelbe vsi mi slovenski davkozavezanci, tudi NELJUBLJANČANI "saniramo", beri - zgodi se trivialno prozorna kraja - iz naših žepov vzamejo denar in ga dajo NjihovimSvojim maziljencem, Enelbe kolhoz je pa vmes DE FACTO samo zato, "da se zavara neprijatelja". 

Tudi XYZ miljonov neposredno danih Ljubljani iz državne balagajne na lepe oči (Kar je edino Janša zavrnil, hehe), ni nič drugega, kot vzemi inženirjem in podobnim "bogatim prešičem med delouci", da je zalega ne bi postala srednji razred, pa daj kompartijskim nomenklaturnikom in okultistom da dokazujejo svetu da jim njihov komunistični vudu kobajagi funguje, in tudi recimo Don Blentu, da si naj kupij politični kapital s cenenimi triki. Tudi za Stožice neposredno damo mi peneze. In Stožice so eden izmed cenenih trikov.

Je to ali ni denar vseh nas za megalomanske želje tovariša Don Blenta Ventipercenta, ki bi rad bil car v mali podalpski mikrodržavici, kot bi vodil New York in ne vukojebino od komaj četrt meljona duš? Mi njemu financiramo politični kapital. Mi vsi, PRISILNO, kompartiji financiramo politični kapital. Da lahko kompartija brezhibno zmaguje v Ljubljani. Ki je edina glasovala na protinarodnemu referendumu ZA. In ZA Tuerka. In ZA Pahorja. Itd...

In takšnih posrednih, niti ne preveč dobro zakrinkanih načinov pretakanja davkozavezančevih penezof v megalomanijo in kleptomanijo Don Blento Ventopercenta je kot listja in trave. Kaj češ, človek ima bogato prakso. Cel Mercator prođekt je bil tak. Njemu ekstremno ugodni krediti odobreni od nastavljencev komaprtije koordiniranih iz glavne murgljske prelature, z moratoriji recimo 15 let in 20 let, tekom katerih mi ostali "saniramo" Enelebe kolhoz po nekajkrat, da ofsetiramo to očitno in ne preveč sofisticirano, pravzaprav vulgarno eksplicitno pretakanje penezof v žepe maziljenih iz žepov davkoplačvalcev, njegovim tekmecem pa 8% krediti zavarovani z osebno menico in bjanko menicami podjetja, če sploh. Pa jih, vse po vrsti, predator Don Blento dobesedno sistematično uniči, dobavitelje pa ustrahuje in izsili. Njih nekaj deset tisoč! Ustrahovanje, izsiljevanje in teror! Bilo kuda Barbarin rov svuda.

Potem je, POVRHU VSEGA, Don Blento Ventipercento pri postavljanju vsakega "dobrososedskega" nakupovalnega centra, vse izvajalce ocuril za določen procent neplačane izvedbe, odokativno pravijo vsi oni, da cca 15% in temu rekel "Če nekdo hoče poslovat z Mercatorjem Z Grande, anje, mora ta privilegij plačati s 15%, saj imajo zelo veliko rezerve, saj so navili cene, anje, anje". 

Navada je železna srajca. Ko je maestro Blento Ventipercento Calabrese Costacurta Corleone Janukovich prilezel na nivo župana Ljubljane, je njegova lopovska retorika samo še pridobila na tempu in umetelnosti komunistične mudološke demagogije, saj je nenadoma imel še dodatne rdeče-okultistične visokoletajoče alibi izgovore za pokrivanje svojih klepto pohodov, ki so šli približno tako. "Kdor 'oč' imet' to čast, da b' poslovo' z mes'no obč'no Lublana, nje, najbo'lš' mest' na svet', anje, mora kaj obč'ni tud' nazaj prispevat', anje, anje". Auuuu, kot bi Eskimi iz okolicu Guču s posmehom rekli "Jeste bre, čoek se satro od brige za opštinu in opšte dobro, majke mi sudija, ako lažem nek me Mica Trofrtalja siluje pred moju rođenu decu. Auuuuu, idi bre čoveče, ubedi nas u dve u tri reči."

Skratka, njegova lopovska natura ga ves čas brezhibno drži na vektorju plenjenja, izsiljevanja, prevare, gebelsovskega zavajanja, natega in lopovluka. No in zdaj, če vemo, da nihče ne more imeti podjetje in zavestno delati posle z izgubo, lahko mirno sklepamo, da so vsi dobavitelji cene ustrezno poprej frizirali navzgor, da vgradijo Ventipercentovo šticngo. Pa, če sploh vse to konča v benefit mesta, potem imamo zgolj fumis vaginalis pretakanje iz leve v desno luknjo. Ker pa je veliko bolj verjetno, da se zraven dogajajo stranski povezani deali, ki se končajo z "odgovor enak prejšnjemu", si lahko vsak od nas imaginira kje so Ventopercento in njegova bratovščina pokasirali svoje šticnge. Zakonito, seveda, to so ipak "pošteni ljudi". Majke mi sudija.

Dokler je v tej deželi sistematično vzakonjeno, da se nesojenemu srednjemu razredu jemlje 60+ in celo čez 70+% davko-paradavkov in neokapičeni prispevki, beri - prispevkovni harači, je denarja, ki se preko enelbe dokapitalizacij in preko ziljon drugih načinov pretaka v projekte tovrstnih lopovov, ki si povrhu postavljajo spomenike in grmadijo politični kapital, češ evo imate mostove in trnovsko vpadnico in garažo in to pa to. 

Dokler se v tej deželi s pomočjo kompartiji ugodnega volivnega zakona in plačanih volivcev, na vrhu glavnega mesta izmenjujejo total nesposobne kompartijske đeneralske ljubice, pijandure moške, alkoholćarke ženske, šolani korumpiranci, zdravljeni razumniki, hehe, in talentirani plenilci, ki kobajagi niso poltićari ampakso kobajagi meneđerji, bo ta dežela kleptomanska cona komunističnega somraka prekrita z rdečimi meglicami fumisvaginalis agitprop demagogije mediokritetov, ki se sistematično možganskooprani in sistematično provinicializirani raji, ki si bivakov v mestih ne more kupiti pa se vozi iz vosjih roft v slovenska "velemesta", v katerih kvadrat stanovanja stane več kot na Dunaju, hehe, uspevajo prodati za sposobne. 

Seveda je moten kleptoman sposobnejši od retardiranega gojenca specialne kumrovške ustanove, oba sta pa produkt kompartijske negativne selekcije 20@45 letnega obdobja total primitivizma in ultimativnega morlanega razkroja total razpadle skupnosti.

Če imaš v sosledju komunistko Viko, pa komunistko Danico, izgleda Blento v primerjavi ž njima kot Al Capone v primerjavi z vaškimi kurjimi tatovi in naivnima gimnazijskima bruckama, ki rade cuknejo alpa na đeneralih jahajo. A na vse to bi mi kao naj bili ponosni al kaj? In proslavljali?! In njegovim "sposobnostim" ploskali?! Kot ženske, ki so vsakodnevno pretepane, pa posiljene, ne nujno v tem vrstnem redu, ki so srečne, ko jih njihov domaći nasilni in moteni alkoholik samo posili in ozmerja s kurbo a nič ne pretepe.

Jokajmo raje v tišini brez hudokurčenja, vse dokler Ljubljano in to nesrečeno deželo končno ne doleti božja milost, pa se na vrhu oblasti na obeh inštancah znajde spodobno inteligentno in vodenja sposobno, pošteno, nemaliciozno bitje. Do takrat se pa molimo ljubemu Bogu in Materi Božji, obiščimo še Medjugorje, hehe, da nas skupaj žnjimi, mislem Blentoti ne določi za SodomoGomorski cilj božjega srda po načelu "sežgati in izničiti hudičevo lopovsko seme oz. kraj orgijanja kompartijskih zlodejev in nategunov, ki se iz božjih darvo norčujejo sistematično".

Link

Ni komentarjev: