ponedeljek, 25. julij 2011

1297961 - norveški blaznež Anders Breivik, ki je Slovenijo uvrstil na vrh lestvice ksenofobije, ima morebiti celo prav

Tip je psiho, ma našo Susak-stajl ksenofobijo je ipak dobro navohal. V iber nas je pogruntal. Če ga nea bi ufatili, bi že pel pesmico, Suskomunistan, Suskomunistan iere aj kam!

65 let komunajzarskega udrihanja po "tujih sovragih, ki v sodelovanju z domačo peto kolono in pomagani od imperialističnih antikomunističnih sil, z USA in bogamy Vatikanom na čelu", hehe, je iz Slovencev naredilo ksenofobne pizdeke, ki se tudi v resnici iracionalno bojijo, da nam "kseno pizdeki nea bi prišli in fse vzeli, polej bi pa mi bili ksenotom za sužnje".

Leta 1991, ko je izginila trda roka SDV, ki je udrihala po nacionalizmih iz dobro znanih razlogov, hehe, je odkrito spregovorila še poslednja manjkajoča komponenta za ksenofobno godljo. NAZI komponenta.

Ko smo končno odkrito skomunicirali še nazi-element, komunajzari so sicer potrebovali alibi, češ, da "ščitijo nazi interes", dilberi tipa Zmagoslav Jelinćić kobajagi plemeniti, so pa vudrili direktno, brez alibijev.

Zdaj imamo na vrhu oblasti, v parlamentu, v državni upravi, med družbeno smetano, bolj ali manj orto neo-nazi-socialiste, ki so nastali kot derivati iz teroristične organizacije KPS->ZKS->...nejmit komunajzer svinjarije.

Ko pa gre za kesnofobnost v gospodarskih odnosih, pa niti ena naša stranka tudi malo ne zaostaja za NSDAP.

Konec-koncev, podstat za ksenofobnost, sicer selektivno, je ves čas enaka: KPJ in KPS sta zgledno sodelovala z NSDAP v boju proti imeprialističnim kseno-pizdekom in "židovski kapitalistično-buržoazni bankirski nevarnosti"

Mejk no mistejk, Slovenija ni ikona in zgled in piemont samo in zgolj tovrstnim ultra-skrajnežem. Slovenija in Žižek sta recimo ikoni in up vsem komunajzarom iz območja bivše Juge y bogamy y šyre. To bo še veselica, ko nas bodo raznorazne rdeče brigade, po velikih bombnih napadih navajale za svoje ikone. Grejt sakses!

Na bruhanje mi gre, ko, recimo, hrvaški levičarski mediji kažejo na Slovenijo kot zgled, češ tam ni korupcije, pa sodnija deluje, bruhhahahahaha, jebotealah, pa tajkunov ni, pa prevar ni bilo med prihvatizacijo in podobne komunajzer pravljice in puhlice ultra-levičarskih trobil skritih izza fancy imen novodobnih kobajagi medijev v tuji lasti, hehe. 

V resnici je vsem njim srček v stanju sevdaha zato, ker smo edino v Sloveniji tolk retardirani, da smo komunistom dopustili, da nam vladajo od leta 1945 do danes brez prekinitev in povrhu še brez vidnih znakov, da bi mi kot nacionalni kolektivitet kdaj odjebali komunajzerizem.

Povprečnemu ultra-leninistu iz jugorepublik in iz drugih podobno sjebanih in obskurnih geografij, se milo stori, ko vidijo kako so komunajzari vešče izvedli state capture v Sloveniji in kako so iznašli milion mehanizmov kako na matriki kapitalizma reimplementirati rentarsko-nomenklaturno-rdečetajkunski orto-komunajzerizem.

Zato nas pa hvalijo. Zato mora normalnemu Slovencu, ki da kaj na svobodo in človečnost, biti zelo hudo, ko vidi kdo nas in zakaj hvali. Jebeš nacijo oz. državo, ki jo hvalijo, ker ima komunajzerizem in rentarstvo in fritzlovstvo. 

Jebeš nacijo, ki jo hvalijo tovrstne spake, ki v šusu pobijejo 93 ljudi in se potem neprizadeto kezijo v kamere! 

Hvalijo nas spake, Angelca Merklnova se pa sprašuje "kako le se je takšna država prešvercala med NJIH, ki delijo skupne evropske svobodarske vrednote, torej med EU države, ki so vse po vrsti obsodile vse oblike fašizmov in nazi-socializmov, vred z najhujšim - komunajzerizmom, Slovenija pa ne.

PS

Po mojem bo naš precednik, tak kot je Ertla, kmalu odlikoval tudi tega modela. Zaradi zaslug za Slovenijo, EU y bogamy y šyre. Ker nas ta model eto, de facto, ceni in hvali! O tem, da bo kakšen nadebuden komunajzer pizdek, ki se mu sanja o "svetu modrecef", kmalu zahteval da imamo poleg Titove tudi njegovo ulico, pa niti malo ne dvomim.

Link

Ni komentarjev: