petek, 8. julij 2011

1281596 - direktor paradržavnega kolhoza Telekoma se hoče distancirati od zelo podobnega kolhoza NLB

Nobena država na svetu ne bi smela biti lastnik gospodarskih subjektov. Aaaaamen!

Četudi nemška, švicarska in ali avstrijska, glede na njihovo mentaliteto in zrelost, morda celo pogojno lahko imajo v lasti kakšno podjetje ali banko, naša država absolutno ne bi smela biti lastnik gospodarskih subjektov. Najmanj 1000 let.

Dokler bo, bomo lahko spremljali tovrstne izmenjave umnih sporočil pizdekov na vrhu paradaržavnega kolhoza, ki tolče izgube in na vrhu državne oblasti.

Prodat vse te kolhoze, če je treba za 1 EUR vsakega. Jebeš ti Enelbe kolhoz, ki je mene in vse, ki smo nerezonsko in arogantno PRESEŽNO davčno grobo reketirani v višini cca 20 miljard v recentnih 20 let, stal 5 miljard. Z drugimi besedami iz žepov nas preobdavčenih, so peneze nasilno zasegli in jih transferirali lopovom oz. NjihovimSvojim maziljencem oz. zagonili za prazen kurac. 

In Telekom je isti kurac. Leta in leta prelivajo v slabe zamisli slabih politično nastavljenih meneđerjev in v maziljene in posvečene kolhoze tipa Iskratel, ki je mimogrede večji del svojega dobička preko transfernih cen puščal v Nemčiji.

Ali nam tovariš Gaspari upa razodeti kakšna je skupna bilanca lastništva države v vseh teh državnih in paradržavnih kolhozih v recentnih 20 let. Minus 20 miljard? Minus 30 meljard? Več? Auuuuu! ts.ts.ts.ts.

Kakšen biznis je to? A temu se sme reči "družinska srebrnina"? Kakšna kurac srebrnina jebenti, to je kužna družinska septična jama iz katere lahko zagrabiš kvečjemu drek in bakterije. Nekje tam na vhodu v družino pa trošimo velike peneze krvavo pridelane od rok in umov najboljših članov nacije, za vrhunsko hrano te naše državne "družine". Ali to pomeni da so govna, ki jih dobimo iz teh septičnih jam tudi vrhunska, pa ne znam povedati, ker mediji žal še nič ne poročajo, hehe.

Link

Ni komentarjev: