petek, 8. julij 2011

1281561 - Bavčarjevi izvirni grehi

Igor,

Ti si grešen predvsem zato, ker si debelo poldrugo desetletje bil vzoren član politične bratovščine oz. kleptokamarilje, katere provinienco sama bratovščina rada poimenuje LevoNaSredinska. Da zavara neprijatelja, seveda.

Kajti, vsi politanalitiki, ki se cenimo, hehe, vemo dobro, mona, da je to kobajagi levica in še bolj kobajagi sredina.

Vas je vse skupaj družil zgolj imperativ kontinuitete oblasti iste kamarilje, ki je leta 1945 zagrešila hude jame in fojbe, potem pa 45 let sistematično držala v suženjstvu vse Slovence. In enako bogamy v 20@45.

Jebi se Igor! Veš zakaj? Zato ker si se dolga leta delal mono, da ne razumeš, da je recimo kobajagi benigni rahmetli Drnovšek navaden kompartijski praetorianec na straži, ki je od kompartije bil požegnan, da personificira oz posodi prijazen obraz nategunskemu "sestopu kompartije z oblasti", ki je seveda bil fejk nateg na katerega so zares nasedle zgolj gimnazijske brucke in vaške tercialke. 

In 550 tisoč politične igre neveščih slovenskih volivcev. Slednje je seveda bilo za Slovenijo in Slovence usodno, brucke in tercialke gor ali dol. Ti Igy si ves osamosvojitveni kapital in kredibilnost dal kompartiji na voljo. Sramotno Igy! Zato - jebi se Igy moj, še enkrat, mene si razočaral. To, da te zdaj kompartija preganja, je fakin standard oz. patetično neoriginalen in brezčasen, napovedljiv kliše oz. še ena potrditev, da revolucija žre svoje otroke. Kompartija pač nima več otoka Golega, da te tja pošlje, zato te jebajo tako kot te.

Bil si in za mene si še vedno del bratovščine, ki je, v širšem kontekstu observirano, sodelovala v številnih sistematičnih ropih slovenskih državljanov. Na primer: Orgija zemonskega kartela na AC programu; Prihvatizacija, ki je Murglbabi in njegovim 30 tisoč rdečedirektorskim razbojnikom omogočila iz kompartijske nomenklature morfirati v rdeče neofevdalce, maziljene domaće premožneže kobajagi na braniku nacije pred ksenoinvestitorji, popularno "NašeSvoje posvečene inu maziljene tajkune"; Bolj ali manj vsi posli iz državne skupnosklede v času tvojega visokopolitikovanja; Sistematičen rop nacije preko "dokapitalizacij" kolhozov tipa Enelbe; Sistematično nasilnouravnilovsko zasužnjanje nacije preko diskriminatornih davkov in prispevkov oz paradavkov...itd.

Ta krivda, Igor, je veliko večja in hujša od tega kar ti očitajo ONI , nekoč TvojiSvoji.

Jaz verjamem, da ti najbrž marsikaj, morda celo večino ali vse očitajo neutemeljeno in, da ti nič od tega ne bodo mogli dokazati.
In mi zaradi tega ta butalska sodrga gre na kurac. Ker škodi državi in skupnosti s tako butalsko in amatersko zastavljenimi linčarskimi gonjami.
A jaz bi Igor rad predvsem doživel tvoje opravičilo za tvoja zavržna in nečastna dejanja storjena v timu Murglbabinih kompartijskih falang tekom 20@45.

In še to: Ali morda trdiš, da so poslovne prakse nekega LDS politika, ki je z vrha politične oligarhije odšel v gospodarstvo povsem sterilne in BePe oz seronegativne na podmizniške klepto patogene? Ne se smešit Igor - ni ga direktorje v Sloveniji, ki ni de facto kriminalec, razen peščice zasebnikov in peščice pri tujih korporacijah zaposlenih direktorjev. Da bi ravno ti, v tako netransparentni firmi, ob tako netransparentni borzi, v poldržavnem kolhozu, v katero je bilo možno z neznosno lahkostjo oz. na izi injektirati politika-nomenklaturnika, ki se mu je zahotelo "preiti v gospodarstvo", bil moralnovertikalna brezmadežna Matitereza, pa jaz nekak težko verjamem. 

Meni si ti Igy videti pač eno tako pametno in bistro, ter tudi hvalabogu karizmatično dete sz rdečim pedigrejem in rdečimi sorodniki, ki je na neki točki potovanja v svetlo socialistično bodočnost nacije, razjezilo Murglbabo in druge oldboyz rdeče prdeže. Če jih nebi, bi ti še danes mračil in oblačil tam v Istrabenzu y bogamy na prostoru celotne Primorske, "ako ne y šyre na ovim našim prostorima", kakor bi rekel tipičen diplomant Kumrovška akademije. 

A nam upaš zaupati Igor, s čim si jih razjezil? Si Zokiju Maziljenemu Prvemu vzel igračo Mercator, ki mu jo je Organzacja oz. Murglbaba obljubil, al kaj? Nekoč sem tu na forumu, ker pač ne poznam resnice, hehe, strogo hipotetično, seveda, po shamansko, imaginiral, da si Zokiju vzel igračo, neki prispodobni kompartijski Tom Hagen, consigliere in mesenđer iz Murgel, ti je prišel posredovati aspiracije in voljo Don Murgleonea: "Igy makni se od tam, to igračo je Murglbaba Morgleone Zokiju obljubil". Ti si pa, v vsej svoji karizmatičnosti in markantnosti, kljubovalno rekel : "Boli me kurac kaj je murgljski kepec temu paprikarju obljubil, lahko mi ga oba pofafata, nabijem jih in majkeimgaspalim!". Polej so ti botri Organzacje pač uprizorili pekel, čeprav bi tožilstvo, policija in drugi organi v sestavi in izven, kot sam pravilno opozarjaš, imeli pred tvojim primerom za obravnavati desetine in stotine bolj vulgarno očitnih marifetlukov Murglbabinih maziljencev.

Trdim, da ima Slovenija 30 tisoč prikrivanih prihvatizacijskih plenilcev (tajkunov, minitajkunov, mikrotajkunov in nanotajkunov). Vi trije ti, Šrot in Kordež, ste v bistvu neuspeli tajkuni. Zamudniki na orgijo. Vas je policija dobila s hlačami pod koleni, ko ste se šele pripravljali napičiti nezaščitene narodove mladoletnice po zakonu, uradno, dane v obtok za prostitucijo. Rigelniki in podobni so to opravili v devetdesetih. Tiho, gosposko, vzvišeno, stran od oči javnosti, ob zdušni pomoči režima in države in bojda kobajagi povsem, vsaj formalno-nominalno ZAKONITO. Bojda!

Tak da, v meni imaš zaveznika v trditvi, da ti nisi nikakršen jebeni tajkun. Ker de facto nisi, jebiga. Tajkun je Rigelnik, recimo. In 30 tisoč drugih. A njih nihče ne preganja in jih tudi ne bo. V tem smislu se mi smiliš, ma ko se spomnim, da si se bil namenil postati drugi Rigelnik, me mine vse sočutje.

Link

Ni komentarjev: